Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Κοινοβουλευτικοί λαγοί προαναγγέλλουν “Τάγμα εφόδου” για την ΕΡΤ..

Ετοιμάζουν κατασταλτική επίθεση κατά των εργαζομένων της ΕΡΤ και έβαλαν γνωστούς ακροδεξιούς λαγούς, κοινοβουλευτικούς λαγούς, πρόθυμους για εξυπηρετήσεις από ψηφίσεις Μνημονίων έως οτιδήποτε, να κατασκευάσουν την “απαίτηση” της καταστολής.

Το επίπεδο των κοινοβουλευτικών λαγών,  ξεκινάει από τον Ταμήλο και προχωρά ιλιγγιωδώς προς τα κάτω.
Αναφερόμενοι στην κατειλημμένη από τους εργαζόμενους ΕΡΤ την χαρακτηρίζουν χώρο ανομίας,  έχοντας ως τεκμήριο σύγκρισης τη ΝΕΡΙΤ!!!. Το άκρων άωτο της νομιμότητας..   Η ΝΕΡΙΤ που εισέβαλε  στο νομικό πολιτισμό όπως ακριβώς  υπέδειξαν στους ντόπιους υποτελείς (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κλπ), οι απεσταλμένοι του ΔΝΤ και των γερμανών με τη συνεργασία των ντόπιων  Καναλαρχών – εργολάβων.

Στις διαδικασίες  για την καταστολή της ΕΡΤ και των εργαζόμενων,  απαντούν με ανακοίνωση οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στον..Καψή και όχι στους καψερούς κοινοβουλευτικούς λαγούς της ακροδεξιάς..  


Αναφέρουν οι εργαζόμενοι:

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ - Δημοσιογράφων ΕΡΤ

Περί της «Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης»:

1) Διακηρύσσουμε την πρόθεση μας να αναλάβουμε και την κάλυψη της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης μιας και κατά δήλωση του αρμοδίου υφυπουργού, η ΔουΤου αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου έργου.

Περί «δολιοφθορών»:

2) Καταγγείλαμε εξ’αρχης κάθε δολιοφθορά και ζημία που έχει γίνει σε πομπούς και κέντρα εκπομπής της ΕΡΤ σε όλη τη χώρα. Χαιρόμαστε που ο κ. Καψής διαπίστωσε και παραδέχεται τις φθορές αυτές έστω και καθυστερημένα. Οι τεχνικοί μας έχουν να αναφέρουν χαρακτηριστικά περιστατικά τέτοιων φθορών. Σε αρκετές περιπτώσεις είναι γνωστά ακόμα και τα ονόματα των αναρμοδίων που προκάλεσαν ζημιές σε περιουσία της ΕΡΤ (Κεφαλονιά, Λέσβος κ.α.). Έχουμε ζητήσει από τις αρχές να διερευνηθούν όλα αυτά τα καταγεγραμμένα περιστατικά.

Περί «εισαγγελέα και παραλαβής»:

3) Τι έχουμε άραγε να παραδώσουμε και σε ποιόν;. Η ακυρότητα των απολύσεων, τις οποίες ούτε εμείς αλλά ούτε και οι υπάλληλοι της ΔουΤου αναγνωρίζουν, εκκρεμεί ακόμα στα δικαστήρια. Αντιθέτως, μήπως έχουμε να παραλάβουμε; Τα κτήρια και τις συχνότητες της ΕΡΤ που παρακρατούνται παρανόμως. Τις δουλειές μας που υφαρπαχθήκαν εξίσου παρανόμως και τις ζωές μας που βάλθηκαν κάποιοι να καταστρέψουν. Και επειδή τίποτα δεν χαρίζεται, όλα αυτά τα διεκδικούμε με σθένος και αξιοπρέπεια, αδιάλειπτα από την 11η του Ιούνη.

Ελπίζω να γινόμαστε κατανοητοί, γιατί σαφείς είμαστε.»

H είδηση και απο το Κουτί της Πανδώρας  με τίτλο: "32 γαλάζιοι βουλευτές ζητούν να γίνει “ντου” στην ΕΡΤ"

 
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου