Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Για ένα εισιτήριο, πραιτοριανοί του καθεστώτος του Μνημονίου, “οδήγησαν” στο θάνατο ένα 18χρονο παιδί. Δωρεάν μετακινήσεις για Όλους.




«είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση»  οι τελευταίες λέξεις του 18χρονου παιδιού.

Μία πολιτική δολοφονία στην οποία εμπλέκονται ελεγκτές-πραιτοριανοί του καθεστώτος και ένα άνεργο παιδί συνέβη πριν λίγες ώρες στο Περιστέρι, στην Αττική.
Ένα νεαρό παιδί ανέβηκε χωρίς εισιτήριο στο τρόλεϊ και μετά από έναν επιθετικό έλεγχο που του έκανε πραιτοριανός ελεγκτής μαζί με τον οδηγό, τον οδήγησαν στην έξοδο της ζωής του. Το νεαρό παιδί για να αποφύγει τους πραιτοριανούς και κάτω απο την επιθετική πίεση του ελέγχουν προσπάθησε να πηδήσει από το κινούμενο τρόλεϊ ..

 Η δολοφονία του νεαρού παιδιού από  τους ελεγκτές-πραιτοριανούς, δεν δείχνει τίποτε άλλο παρά την απανθρωπιά ενός οικονομικού προγράμματος που το εφαρμόζουν πάνω στον ελληνικό λαό τα πιο κτηνώδη πρόθυμα υποκείμενά του..

 Αυτή η απανθρωπιά αποτυπώνεται, είτε σε υψηλό επίπεδο στο πολιτικό προσωπικό που ανέλαβε να υλοποιήσει το οικονομικό πρόγραμμα του Μνημονίου και να υπηρετήσει το ολοκληρωτικό καθεστώς του, αλλά και τα χαμηλότερα απάνθρωπα υποκείμενά του, που είτε είναι ελεγκτές εισιτηρίων,  είτε είναι εργολάβοι, που κόβουν το ρεύμα σε ανέργους, είτε δημοσιογράφοι κλπ,  έχοντας κάνει δουλειά τους τη δολοφονία ενός ολόκληρου λαού.  Έχουν συστήσει έναν ολόκληρο στρατό από πρόθυμους πραιτοριανούς που τον στρέφουν ενάντια στον ελληνικό λαό, είτε για να ελέγχουν τα εισιτήρια, είτε να κόβουν το ρεύμα, είτε να υλοποιούν τις κατασχέσεις, όπως ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε λίγο καιρό..

Στο πρόσωπο του παιδιού καθρεπτίζεται η γενικευμένη φτωχοποίηση και εξαθλίωση μιας ολόκληρης χώρας, στα πρόσωπα των ελεγκτών πραιτοριανών αποτυπώνεται η απανθρωπιά όλου του προσωπικού, πολιτικού και μη,  που  ανέλαβε την δολοφονία του ελληνικού λαού..

Ακόμη πιο λεπτομερή αφήγηση της δολοφονίας  απο την κατάληψη Σινιάλο:
"

Όλα ξεκίνησαν κατά τις 23:00.
Σύμφωνα με το eurospy.gr ένας 19χρονος επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Μία στάση αργότερα μπαίνει στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και μέσα σε λίγα λεπτά κατευθύνεται προς τον νεαρό και του ζητά το εισιτήριο.
Όπως ανέφεραν στον ρεπόρτερ μας αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός είπε ότι του έπεσε. Ο ελεγκτής άρχισε επιτακτικά να ζητά το εισιτήριό του. Τότε ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι δεν το είχε. Η κουβέντα φούντωνε μιας και ο ελεγκτής ζητούσε με επιτακτικό ύφος το εισιτήριο από τον νεαρό λέγοντάς του ότι θα του πληρώσει πρόστιμο, όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες. Λίγα λεπτά μετά λέει στον 19χρονο «Ή μου δίνεις την ταυτότητα σου ή σε πάω στο τμήμα τώρα». Ο νεαρός απαντά πως δεν την έχει μαζί του. Και συνεχίζει λέγοντας «είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση».
Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα κάποιων εκ των επιβατών του τρόλεϊ, ελεγκτής και νεαρός άρχισαν να λογοφέρουν. Τότε επενέβη λεκτικά και ο οδηγός όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες. Η κατάσταση ξέφυγε. Οι 2 άνδρες ήρθαν στα χέρια. Ο ελεγκτής έσκισε την φανέλα που φορούσε ο 19χρονος. Οι επιβάτες άρχισαν να ωρύονται για την αντίδραση του ελεγκτή και του οδηγού. «Αφήστε το παιδί ρε. Είναι 19χρονών που να πάρει. Να σας δώσουμε εμείς το ένα ευρώ» ήταν μερικές από τις φράσεις που ειπώθηκαν. Ξαφνικά ο μεγαλόσωμος νεαρός απωθεί έναν εκ των δύο και πηδά από το τρόλεϊ που βρισκόταν εν κινήσει. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των εργαζομένων τρόλεϊ κύριο Νικολακόπουλο πάτησε το κόκκινο κουμπί ασφαλείας και άνοιξε την πόρτα.
Ο νεαρός πέφτει με το πρόσωπο στην άσφαλτο. «Ποτάμι» από αίμα καλύπτει το σημείο. Όλοι παγώνουν στη θέα του νεαρού που κείτεται στην άσφαλτο. Οι επιβάτες σπεύδουν να τον βοηθήσουν. Το παιδί δεν έχει σφυγμούς. Πέφτει σε κώμα. Αμέσως έντρομοι όσοι είδαν το γεγονός καλούν το 166.
Ο 19χρονος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και τότε τα πνεύματα ανάβουν. Εν τω μεταξύ στο σημείο έχουν καταφθάσει 5 περιπολικά. Η «μάχη» φουντώνει. Επιβάτες και περαστικοί βρίζουν τον ελεγκτή ενώ ένας από τους επιβαίνοντες έρχεται στα χέρια μαζί του. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να χωρίσουν τους δύο άνδρες. Μάταια όμως.
Το πλήθος είναι οργισμένο. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να χτυπήσουν τον ελεγκτή. Μία κοπέλα, που κάθεται στο πεζοδρόμιο σε κατάσταση «αμόκ» μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν, σηκώνεται και εκσφενδονίζει ένα μπουκάλι νερό προς τον ελεγκτή λέγοντάς του «Σε ακούω τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Πήρες τη ζωή του παιδιού το καταλαβαίνεις;» Αμέσως τα αίματα ανάβουν και πάλι. Ο ελεγκτής ζητά να πάει αυτόφωρο η κοπέλα. 
Aυτός ο ελεγκτής που, όπως αποτυπώνεται στο βίντεο, όχι μόνο δεν αισθάνεται τίποτα δίπλα στο ματωμένο σώμα του 18χρονου αλλά ακάθεκτος απειλεί θεούς και δαίνομες είναι ένα πιστοποιημένο ανθρωποειδές. Η ίδια η εκ των υστέρων συμπεριφορά αμέσως μετά το κατόρθωμά του… επιβεβαιώνει και την πρότερή του μέσα στο λεωφορείο. Ένα είναι σίγουρο ότι θα επικαλεστεί: ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Και ένα φυσικό επακόλουθο: ότι είναι σχεδόν απίθανο να καταδικαστεί. Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι όλοι οι ναζί που έφτασαν στα μεταπολεμικά δικαστήρια για τα δικά τους «κατορθώματα» ισχυρίστηκαν ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ. Πόση ομοιότητα; Και μπορεί βέβαια να γίνει άμεσα αντιληπτό ότι οι καραφλοί -από μέσα κι από έξω- φασίστες του κοινοβουλίου αποτελούν την κορυφή ενός παγόβουνου που αναισθητοποιεί την κοινωνία ως καθημερινή κοινοτυπία: ο φασισμός του «κάνω τη δουλειά μου». Η μαγική φράση που σημαίνει αποποίηση των ευθυνών τόσο για την ποιότητα όσο και για τα αποτελέσματα της κάθε «δουλειάς» που έχει να κάνει ιδιαίτερα με τον κοινωνικό έλεγχο, την «δημόσια τάξη και την ασφάλεια»….  "

http://sinialo.espiv.net/?p=12194


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου