Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ακροδεξιός ρατσιστής και επισκέπτης βασανιστών της Χούντας, ο φρέσκος υφυπουργός της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ.


Απίστευτα πράγματα, απόλυτα καταδικαστέα  και απολύτως επικίνδυνα έρχονται στο φώς από το υπόγειο της συμμορίας του Τσίπρα.

Αποτελεί ένα από τα ξεχωριστά παραδείγματα του κυβερνητικού Τάγματος Εφόδου που δημιουργήθηκε μετά τις εκ_βιασμένες εκλογές που οργάνωσαν οι ξένοι επικυρίαρχοι με την ντόπια συμμορία του Τσίπρα, για την διαχείριση του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μνημονίου.

Ο νέος υφυπουργός μεταφορών είναι μόνος του(αν και υπάρχουν και άλλοι) μία ντροπή που δυστυχώς δεν αφορά μόνο την ούτως ή άλλως πυώδη συμμορία ανδρείκελων του Τσίπρα ή ακόμη και του κοινοβουλευτικού εσμού  που μας μετέτρεψαν σε αποικία,  αλλά συνολικά του πολιτισμού μας και της ανοχής που δείχνουμε σε τέτοια φασιστικά αποβράσματα.

Εκτός από τα βρομόνερα του πολιτικού ήθους που θα μεταφέρουμε παρακάτω υπάρχει και η πληροφορία ότι ήταν από τους επισκέπτες του αρχι βασανιστή της χούντας των  ΕΑΤ-ΕΣΑ,του  φασίστα Θεοφιλογιαννάκο.

«Είμαι της τάξεως και της ηθικής. Το Αναγκαστικό αλλοδαπό πουστροδίκαιο δεν θα περάσει. Μπορείς να με ξεφορτωθείς;»«Ο Κουβέλης είναι Έλληνας; Οι Εβραίοι είναι πρώτα Εβραίοι και μετά κάτι άλλο»
«9/11 Και μην ξεχνάτε. Από τις 2.500 Εβραίων που εργαζόταν στους Δίδυμους Πύργους, εκείνη την ημέρα δεν πήγε κανένας τους για να εργαστή».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.