Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Όχι άλλο τέτοια Αριστερά



Γεια σου πιτσιρίκο, διαβάζω ξανά την σύνθεση της νέας κυβέρνησης και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Θα αφήσω τα πρόσωπα που είναι ίδια με πριν και θα ασχοληθώ μόνο με τα νέα πρόσωπα της δεύτερης φορά «Αριστερά».


1) Υφυπουργός Βιομηχανίας (;) Τζάκρη. Η κυρία που, όταν έφυγαν οι «αποστάτες», έβγαλε το αντικομμουνιστικό της μένος και δήλωσε ότι επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για άνοιγμα στην κοινωνία και τον μεσαίο χώρο.Το μόνο της προσόν φαίνεται πως είναι η ψήφιση των μνημονίων καθώς έχει ψηφίσει και τα τρία!

2) Υφυπουργός Αγροτικής Πολιτικής Μπόλαρης. Ο υφυπουργός του Λοβέρδου, κατά την περίοδο του κυνηγιού των οροθετικών γυναικών που οδήγησε και σε μια αυτοκτονία. Όταν ο Τσακαλώτος κατά την διάρκεια ψήφισης των προαπαιτούμενων έκανε επίθεση στον Λοβέρδο για αυτή την υπόθεση, εκστασιασμένοι Συριζαίοι πανηγυρίζαν για αυτό.Τώρα η απόλυτη σιωπή…

3) Υφυπουργός υποδομών Καμμένος. Όνομα και πράγμα ο ακροδεξιός που από το πρωί φαντάζομαι όλοι θα έχουν δει τα απίστευτα tweet του γεμάτα ομοφοβία, αντισημιτισμό και την «αγάπη» του για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα και γενικότερα την αριστερά.


4) Υπουργός παιδείας Φίλης. Αν και δεν ξέρω τίποτα για αυτόν πριν από τις 25 Γενάρη -πέρα του ότι ήταν διευθυντής της Αυγής, άρα κομματόσκυλο, οπότε δεν μπορώ να τον κρίνω-, γνωρίζω πολύ καλά το κοινοβουλευτικό του έργο όλο το εξάμηνο και επειδή ήταν και το πρώτο βιολί στην επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αυτό που θα πω είναι το τι αλλαγές περιμένουν στην παιδεία, μέσω του ΟΟΣΑ, και αναγκαστήκαν να βάλουν αυτόν τον καραγκιόζη -όλοι θυμόμαστε τα περί μακαρονιών και δεν πειράζει που θα πάνε στον αυξημένο ΦΠΑ 23%- εκεί, αντί για έναν πανεπιστημιακό.

Υ.Γ.1 Ευτυχώς που δεν ήρθε η δεξιά ,φαντάζεσαι να είχαμε κανέναν στρατηγό στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Ohhh wait…

ΥΓ2. Ήθελα την ΛΑΕ μέσα στη Βουλή -και με αυξημένο ποσοστό-, αλλά με αυτήν την συγκυβέρνηση των πασόκων ,κάτι όψιμων αριστερών και των καμμένων, τη ΝΔ που κατά δήλωση ορισμένων της στελεχών πρέπει να κινηθούν στο μέλλον πιο δεξιά, του αυθεντικού ΠΑΣΟΚ της Φώφης που παρουσιάζεται σαν πόλος ή κώλος σταθερότητας, την αυξημένη εκπροσώπηση των ΝΑΖΙ -παρόλο που μειωθήκαν έστω και λίγο οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής- και την παρουσία του Λεβέντη, οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν επιτέλους την Βουλή που τους αξίζει. «Το Μεγάλο μας τσίρκο» που θα έλεγε και ο Καμπανέλλης.

ΥΓ 3. Οι καναλάρχες αρχίζουν και τρέμουν· η κυβέρνηση ξεκίνησε την κάθαρση συλλαμβάνοντας σήμερα τον Καλφαγιάννη για το ertopen. Το «νέο» έρχεται. Α, και εξακολουθούν, τρεις μέρες μετά, να χτυπάνε την Ζωή και υποθέτω και στην τελετή παράδοσης του προεδρείου κάτι θα βρουν να πουν.

ΣΥΡΙΖΑ -ΚΑΜΜΕΝΟΣ Venceremos!

Φιλιά

Δημήτρης

(Αγαπητέ Δημήτρη, αυτό δεν είναι Αριστερά. Βασικά, αυτό δεν είναι τίποτα. Είναι μια ομάδα αδίστακτων και χαραμοφάηδων οπορτουνιστών που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να μείνουν στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ πια, υπάρχει μόνο ο Τσίπρας και κάτι απίστευτοι τύποι τους οποίους έχει επιλέξει. Βέβαια, είναι καλύτερα έτσι. Αυτή η αριστεροπασοκοακροδεξιά κυβέρνηση μπορεί να κάνει τους πολίτες να εξεγερθούν. Αν και νομίζω πως το πιο πιθανό είναι αυτή η «αριστερή» κυβέρνηση να κάνει τους αριστερούς στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν Δεξιά. Να είσαι καλά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.