Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Κυβερνητικό Τάγμα Εφόδου, με υποσχέσεις στη διαφθορά, στο ρατσισμό, στην αστυνομοκρατία και όρκους πίστης στους επικυρίαρχους των ΔΝΤ & Ε.Ε..

Με ξεχωριστή λαμπρότητα παρουσιάστηκε από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ των εφοπλιστών, εργολάβων και λοιπών σεσημασμένων αλητών/ολιγαρχων το νέο κυβερνητικό Τάγμα Εφόδου. Πρόκειται για τη γνωστή συμμορία που ανανεώνεται από πρόσωπα υποτελών ανά τακτά διαστήματα για να υπηρετεί το ολοκληρωτικό  καθεστώς του Μνημονίου των ξένων επικυρίαρχων του ΔΝΤ και της Ε.Ε.

Ένας βρώμικος κουβάς με Υλικά κατασκευής έναν
 Όρκο πίστης στα Μνημόνια και στους ξένους επικυρίαρχους,  σαφής υπο_σχέσεις  με/στο σύστημα της διαφθοράς και  βαθύτατα ναζιστικά επιχρίσματα..
Ένας βρώμικος κουβάς ημεδαπών υποκειμένων πιστών στρατιωτών  ξενόφερτων προγραμμάτων/καθεστώτων  και “προβληματικών” ακροδεξιών της τυπολογίας του υφυπουργoύ  Μεταφορών της συμμορίας του  ΣΥΡΙΖΑ ( Δ.  Καμμένο) .  

Το συγκεκριμένο Τάγμα Εφόδου φέρει την πιστοποίηση καταλληλότητας από τους ξένους επικυρίαρχους μηχανισμούς των ΔΝΤ και κυρίως της γερμανικής ελίτ της κυριαρχίας.
Το κυβερνητικό σχήμα των ημεδαπών υπαλλήλων του Μνημονίου επιλέχθηκε ακριβώς για την πιστή εφαρμογή στην Ελλάδα του ξενόφερτου Μνημονίου και την επιβολή του καθεστώτος που το συνοδεύει.

Τα επιλεγμένα ημεδαπά υποκείμενα προέρχονται από σεσημασμένους διεφθαρμένους πολιτικούς χώρους που χρόνια τώρα έχουν αποδείξει στον ξένο παράγοντα κυριαρχίας την αξία των υπηρεσιών που τους προσφέρουν. Έτσι υποκείμενα από το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, τους ελληνικούς μηχανισμούς/θεσμούς (δικαιοσύνη/ΚΥΠατζήδες, ΣΟΕ) , τη συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ακροδεξιούς ρατσιστές με ναζιστικό λόγο κλπ  στελεχώνουν το νέο κυβερνητικό Τάγμα Εφόδου που από χθες χωρίς κανένα ενδοιασμό ορκίστηκε πίστη στην εφαρμογή του Μνημονίου και την οικονομική εξαθλίωση Όλων μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.