Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Πρωτοφανή διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και κυνική ενσωμάτωση του, στο "μέτωπο" των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, Ποτάμι, ΔΝΤ, ΜΜΕ κλπ.

 



Είναι πρωτοφανείς οι διαδικασίες διάλυσης που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, απομονώνοντας αλλά και αποκαλύπτοντας την πλήρη σύνθεση της συμμορίας του Τσίπρα που οδήγησε τη χώρα στο 3ο Μνημόνιο.
Η κατασκευή νέων ελεγχόμενων εσωτερικών κομματικών μηχανισμών(πχ πανελλαδική διάσκεψη αντί συνεδρίου),  η διάλυση του ρόλου συγκεκριμένων οργάνων (πχ Κεντρική Επιτροπή) και ανάδειξη "προεδρικών"  οργάνων που θα αποφασίζουν και θα διατάσουν σύμφωνα με τα προαπαιτούμενα των επικυρίαρχων  για το “πρόγραμμα” εντός Μνημονίου ( απόφαση της πανελλαδικής).  
Οι συνεχείς αποχωρήσεις στελεχών, η διάλυση της νεολαίας και η αποχώρηση της αλλά και η εισχώρηση επιπλέον σαθρών πολιτικών προσώπων που έπαιξαν μαύρους ρόλους  στα αλλά κόμματα (πχ Πασοκ, ΔΗΜΑΡ)ικανά να στελεχώσουν τώρα  το νέο μνημονιακό κώμα, ικανοποιώντας τους ξένους επικυρίαρχους για τη συνέπεια της υποτέλειας των ντόπιων συνεργατών τους ,  δημιουργούν ένα απολύτως βρώμικο σκηνικό.
 Ο  φανατισμός των στελεχών της συμμορίας του Τσίπρα  που υποστηρίζουν πλέον το Μνημόνιο και τους επικυρίαρχους μηχανισμούς, ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία, ο Ψαριανός βοά μπροστά τους .
 Όλα και όλοι τους χαρακτηριστικά μέρη από τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε μία  περίοδο εκ-βιασμένων εκλογών!! 

Όλα τα στεγανά της συμμορίας του Τσίπρα βγαίνουν στα απόνερα από τους υπονόμους των μνημονίων και των νταβατζήδων τους,  προδίδοντας κάθε ενέργεια εναντίων του λαού και  των λαϊκών επιλογών/εντολών   πχ δημοψήφισμα κατά των Μνημονίων με την επικράτηση του ΟΧΙ στα Μνημόνια. 
Η διάλυση η οποία ενθαρρύνεται από τα μέλη  της συμμορίας του Τσίπρα  οδηγεί στην αμέσως μετά τις εκλογές “εθνική” κυβέρνηση των   ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ,ΠΟΤΑΜΙ,ΠΑΣΟΚ .
Ο σχεδιασμός είναι σαφέστατος και τον παπαγαλίζουν ήδη δοκιμασμένα στελέχη όπως ο Παπαδημούλης, ο Βούτσης κλπ που μιλούν ανοιχτά για ελαστικοποίηση ως προς τις συμμαχίες μετά τις εκλογές,  και σίγουρα όχι επαναληπτικές..
 Όταν η Μέρκελ διέτασσε ότι αυτές «οι εκλογές είναι η λύση»  θα πρέπει να είχε μπροστά της αυτόν ακριβώς  το σχεδιασμό  καθώς και τη συμφωνία της με τη  συμμορία του Τσίπρα που θα τον υλοποιούσε . .

Διαβάστε ενδεικτικά:

Δεκάδες οι αποχωρήσεις και στην Άρτα(απο το ΣΥΡΙΖΑ).
Κείμενο στήριξης Λαϊκής Ενότητας Άρτας - Υπογραφές

-Νεολαία Συριζα: Η χρεοκοπία του ΣΥΡΙΖΑ κι εμείς απέναντί της.

Παραιτήθηκε και ο λογογράφος του Τσίπρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.