Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

"Ράλληδες' , τόσο απλά .
Ντόπια ανδρείκελα των ξένων επικυρίαρχων , που διαχρονικά βρέθηκαν στη δούλεψη τους,  έβγαλαν ένα κείμενο γεμάτο οργή για την άρνηση του ελληνικού λαού να μη θέλει να υποταχτεί εκ νέου σε υποτελή καθεστώτα όπως αυτό των ακροδεξιών του Μνημονίου.
Το κείμενο τους είναι ένα ξεχωριστό κείμενο υποτέλειας με μεγάλη ιστορική αξία αλλά ,αλλά και αρκετό  για να κατανοήσουμε πως  ότι έγινε στην Ελλάδα, όχι τα τελευταία χρόνια αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει  βαθιές ρίζες στην κουλτούρα,   στον πολιτισμό και βέβαια σε αυτό που ονομάστηκε ελληνική οικονομία.. Η υποτέλεια κυκλοφορεί ως  "άποψη",  ντυμένη με ακαδημαικό ύφος , καραλούμπεν  υποτελλών καρδιναλιων.
Τα συγκεκριμένα υποτελή αντικείμενα που υπογράφουν το κείμενο είναι διανοούμενοι του πολιτισμού της τηλεόρασης, διοικητές δημόσιων υπηρεσιών που χαρίστηκαν σε γερμανικών συμφερόντων εταιρείες(πχ ΟΤΕ), μεγαλουπάλληλοι εταιρειών που ταίζαν με μίζες το ντόπιο πολιτικό προσωπικό , τους μεγαλοδημοσιογράφους (πχ SIEMMENS) κλπ.. Όλος αυτός ο στρατός  δεν εξαντλείται  σε αυτό το απάνθισμα αλλά βρίσκονται σε τεχνητή διασπορά, σε ΜΜΕ, στα μεγαλά κόμματα των ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ(πχ κείμενο Λαζαρίδη/ ΕΛΚ), στα Ποτάμια κλπ

Ακολουθεί το κείμενο οργής των υποτελών αντικειμένων μαζί με τα ονόματά τους, ο δικός μας χαρακτηρισμός για όλο αυτό το συρφετό ΜΟΝΟ ένας: "Ράλληδες"


«Η αξιοπρέπεια της χώρας προσβάλλεται

Την ώρα που η κυβέρνηση μάς βομβαρδίζει με όλα τα μέσα ότι αγωνίζεται για την αξιοπρέπεια των πολιτών, εμείς νιώθουμε ότι η αξιοπρέπεια της χώρας προσβάλλεται.

Προσβάλλεται όταν για δεύτερη φορά σε μια τετραετία βρίσκεται στη διεθνή ημερήσια διάταξη το θέμα Grexit, δηλαδή η αντιμετώπιση της χώρας μας σαν παρία της Ευρώπης.

Προσβάλλεται όταν η κυβέρνηση βγαίνει στη γύρα, ζήτουλας για νέα δανεικά, και συγχρόνως υβρίζει και λοιδορεί τον μεγαλύτερο χρηματοδότη της χώρας μας, που είναι η Γερμανία.

Προσβάλλεται όταν περισσεύουν οι κυβερνητικές γελοιότητες, που ξεκινούν από τις ενδυματολογικές εμφανίσεις, συνεχίζουν με την αμετροέπεια ότι θα αλλάξουν την Ευρώπη και καταλήγουν να διαπραγματεύονται με τους ίδιους εκπροσώπους των εταίρων μας, αλλά να τους αλλάζουν όνομα, ώστε να ξορκίσουν την «τρόικα».

Προσβάλλεται όταν όχι μόνο δεν προωθούνται μέτρα για να ανακάμψει η οικονομία μας και να πάψουμε να είμαστε το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, αλλά ματαιώνονται και όσα λίγα, δειλά και ανεπαρκή μέτρα ελήφθησαν στο διάστημα της κρίσης.

Προσβάλλεται όταν βλέπουμε την οικονομία να ξαναγίνεται βορά του υδροκεφαλικού κράτους και των συντεχνιών, την εκπαίδευση να ξαναγίνεται βορά των κομματικών εγκάθετων, τις λίγες ξένες επενδύσεις που με δυσκολία προσελκύσαμε να πολεμιούνται και να ματαιώνονται.

Προσβάλλεται όταν η κοινωνία μας έχει ποτιστεί με το ξενοφοβικό ψευδο-νταηλίκι τόσο, ώστε να χειροκροτεί μια κυβέρνηση που πουλάει αντι-δυτικισμό και εθνικισμό, με πρωτοπόρα στο χειροκρότημα τη ναζιστική «Χρυσή Αυγή».

Για τους λόγους αυτούς κάνουμε έκκληση σε όλους τους Έλληνες δημοκράτες, που πιστεύουν στις ευρωπαϊκές αξίες και στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων για την ανόρθωση της χώρας, να παραμερίσουν άλλες πολιτικές και προσωπικές διαφορές και να ενωθούν σε μια κοινή προσπάθεια για να προσφέρουν στον Έλληνα πολίτη μια εναλλακτική λύση στην απελπιστική αυτή κατάσταση. Μια εναλλακτική λύση που είναι απαραίτητη και υπάρχει σε όλες τις προηγμένες δημοκρατίες, αλλά όχι στη δική μας.

Τη δήλωση αυτή υπογράφουν 42 πολίτες, είναι δε ανοιχτή και σε άλλες υπογραφές.

Αβραντίνης Αναστάσιος
Αδάμου Νίκος
Αναστασόπουλος Γεώργιος
Ανδριανόπουλος Ανδρέας
Αργυρίδης Κωνσταντίνος
Βεζιρτζόγλου Χρήστος
Βουρλούμης Παναγιώτης
Γιαννής Νίκος
Γουσέτης Διονύσης
Δέλλας Χάρης
Δήμου Νίκος
Εμπέογλου Νίκος
Εφραιμίδης Αντώνης
Καραμάργιου Ιωάννα
Κατσούδας Δημήτριος
Κατσούλης Ηλίας
Κελμ Ματθίας
Κουμπή Βάλλη
Κρούστης Αντώνης
Κυριαζής Δημοσθένης
Κυριακόπουλος Νίκος
Μανούσος Δημήτριος
Μαράτος Τηλέμαχος
Μεϊμάρογλου Γιάννης
Μίχας Τάκης
Μιχελής Λεωνίδας
Μπακάλης Στέφανος
Μπήτρος Γεώργιος
Μπήτρος Κωνσταντίνος
Ξανθόπουλος Τόλης
Ξαφά Μιράντα
Παλαιολόγος Γιάννης
Παπανδρόπουλος Αθανάσιος
Παπασωτηρίου Χαράλαμπος
Παρασκευόπουλος Σπυρίδων
Περράκης Στέλιος
Πετρολέκας Σταύρος
Σαρηγιαννίδης Γεώργιος
Στεργίδης Κωνσταντίνος
Στρίγκνιτς Ανδρέας
Τζήμερος Θάνος
Τόντσεφ Πλάμεν
Τριδήμας Γεώργιος
Φαράκλας Γιάννης
Φούντας Στέλιος
Χρηστίδης Κωνσταντίνος
Ψαχαρόπουλος Γεώργιος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου