Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Ολόκληρο το κατάπτυστο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που συνυπέγραψε και ο αχρείος Σαμαράς.Οι εραστές των Μνημονίων , τα ευρωπαϊκά αποβράσματα της δεξιάς που καταλήστευσαν και διέλυσαν την Ελλάδα προχώρησαν σε ανακοίνωση , υπερ των "δεσμεύσεων" του Μνημονίου που πρέπει να συνεχίσει να "σέβεται" ο ελληνικός λαός.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
"Σήμερα, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) πραγματοποίησε σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Κατά τη συνάντηση αυτή, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ τόνισαν την ετοιμότητά τους να βρουν μια λύση για τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα και εξέφρασαν την ελπίδα ότι ο πρωθυπουργός Τσίπρας δεν θα θέσει σε κίνδυνο την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στο πλαίσιο της διακυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

«Καλούμε τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας να μην θέσει σε κίνδυνο την οικονομική πρόοδο που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά. Οι θυσίες του λαού της Ελλάδα δεν μπορούν να τεθούν σε κίνδυνο με μονομερείς ενέργειες. Ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας οφείλει να τηρεί όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε. Η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση είχε καταστήσει έτοιμη την Ευρώπη να βοηθήσει τους ανθρώπους στην Ελλάδα προκειμένου να ξεπεράσουν τα οικονομικά προβλήματα τους. Καλούμε τον Α.Τσίπρα να μην αποτελέσει εμπόδιο στο να βοηθήσει τους ανθρώπους της Ελλάδα. Η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη και η ανεργία μειώνεται .
Στην Ελλάδα, όπως και στην Ισπανία, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Κύπρο, το ΕΛΚ οδήγησε τις κυβερνήσεις στις σωστές οικονομικές αποφάσεις για να ανακτήσει η χώρα την εμπιστοσύνη των επενδυτών.
Βεβαίως, στην Ελλάδα ήταν πιο δύσκολο και πήρε περισσότερο χρόνο, αλλάο Αντώνης Σαμαράς έθεσε τη χώρα στην πορεία της προς τη σταθερότητα και την ανάκτηση της εμπιστοσύνης.
Τώρα είναι στο χέρι του πρωθυπουργού να εργαστεί από κοινού με τους εταίρους στην Ελλάδα και να καταλήξουν σε συμφωνία σύντομα, προκειμένου να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κατάστασης, η οποία θα πλήξει τους πολίτες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου