Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Απολύουν εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Άρτας. Διαλύουν το νοσοκομείο, η κοινωνική σφαγή συνεχίζεται.





Με ολοκληρωτικές μεθόδους, μπόλικη απαθρωπιά, οι αχρείοι κοινοβουλευτικοί υπάλληλοι του ΔΝΤ,  διατάσουν την απόλυση εργαζομένων στο νοσοκομείο Άρτας, οδηγώντας στην απόγνωση τόσο τους εργαζόμενους αλλά και στην πλήρη διάλυση τη λειτουργία του νοσοκομείου.. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπική ηλεκτρονική σελίδα (Τηλεβόας) τα καλόπαιδα της διοίκησης του νοσοκομείου έχουν κοινοποιήσει την απόλυση(μτφ διαθεσιμότητα) σε έξι εργαζόμενους που δούλευαν ως οδηγοί και συνοδηγοί στα ασθενοφόρα του νοσοκομείου..

Προφανώς είναι η αρχή της πλήρης διάλυσης των δημόσιων νοσοκομείων που τμήμα, τμήμα, θα καταργείτε έως την υποβάθμιση και τελικά το κλείσιμο των νοσοκομείων. Ένα πολιτικό σχέδιο διάλυσης των δημόσιων υποδομών και εξόντωσης των εργαζομένων που το έχουν υφάνει τα ανδρείκελα του Μνημονίου   και το υλοποιούν μέσα από το σημερινό, ακροδεξιό, ολοκληρωτικό καθεστώς..

Τις προηγούμενες ημέρες τα ανδρείκελα-βουλευτές  του Μνημονίου ψήφισαν τον  προϋπολογισμό του 2014 , εκεί γίνετε σαφή αναφορά για περικοπές στο χώρο της υγείας(18,4%) , ενώ ήδη προχωρούν και τις απολύσεις εργαζομένων που έχουν ήδη συμφωνήσει με τους ξενόφερτους προϊσταμένους τους, στο ΔΝΤ-Ε..Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.