Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (2-10-2018)

Στις 2-10-2018 στα δικαστήρια Ηγουμενίτσας εκδικάστηκε μήνυση διευθυντικού στελέχους (Μούκας) της εταιρείας ιχθυοκαλλιέργειας ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ κατά του Χρήστου Λ.Σ. για εξύβριση και απειλή. Πρόκειται για άλλη μια δίωξη από την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ με σκοπό να λασπολογήσει και να εξοντώσει τον σύντροφο ηθικά και οικονομικά παρουσιάζοντας τον σαν εγκληματία.


Η δίκη πήρε αναβολή για 5-9-2019 λόγω κολλήματος της δικηγόρου της εταιρείας Βαγγελή, αδερφή του επιχειρηματία Βαγγελή στην Ηγουμενίτσα ο οποίος έχει προσπαθήσει να στήσει τα γραφεία Χ.Α. στην Ηγουμενίτσα. Η δικηγόρος της εταιρείας επικαλέστηκε ιατρικό κόλλημα (το πρωί πριν από το δικαστήριο γλύστρισε και χτύπησε στο κεφάλι). Η αναβολή από την πλευρά της εταιρείας ήταν αναμενόμενη μιας και το όλο κλίμα που είχε διαμορφωθεί μετά το φιάσκο της άλλης παρόμοιας δίκης που καταδίκασε μεθοδευμένα ερήμην τον σύντροφο σε 7 χρόνια κάθειρξη χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα για 2 πλημμελήματα, που βάση του νόμου δεν επισύρει ποινή πάνω από 2 χρόνια εφέσιμο, έπεσε στο βρόντο.

Οι δικαστικές αρχές της Ηγουμενίτσας μετά τον ντόρο που έκανε αυτή η απόφαση, την μάζεψαν άρον άρον, και την κάναν εφέσιμη για 12-12-2018 χωρίς όμως να εκδώσουν κανένα σκεπτικό. Φοβούμενοι λοιπόν ένα δικαστήριο που ο σύντροφος παρουσιάστηκε όπως πάντα, να ακουστούν όλα αυτά και να ξεμπροστιαστούν όλα τα ψέμματα, άλλα και η μεθόδευση από δικαστές, μπάτσους, δικηγόρους, γραμματείς και διευθυντές, δόθηκε η λύση της αναβολής, αποφεύγοντας μια αθώωση του συντρόφου.

Η βιομηχανία διώξεων σε αγωνιστές είναι πάγια τακτική για την ηθική, πολιτική και οικονομική εξόντωση τους.

Στα δικαστήρια Ηγουμενίτσας βρέθηκαν 15 περίπου σύντροφοι και αλληλέγγυοι. Αναρτήθηκε πανό που έλεγε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΦΟΡΜΟΛΗΣΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ

Επόμενο κάλεσμα στα δικαστήρια Ηγουμενίτσας 12-12-2018 όπου θα εκδικαστεί η έφεση από το δικαστήριο που έριξε 7 χρόνια χωρίς αναστολή, μη πληρωτέα, μετά από τη μήνυση του διευθυντή της ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, Μούκα.


ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.