Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Θαυμαστής της Απριλιανής χούντας και του δικτάτορα Παπαδόπουλου, ο καθηγητής στις Σέρρες που απαιτούσε φακελάκια σε ... σεξ από φοιτητές/ιες του (Βίντεο)


Καμιά διάθεση δεν είχαμε να ασχοληθούμε με τον καθηγητή στα ΤΕΙ στις Σέρρες ο οποίος μαζί με δυο συνεργούς του, έπαιρνε φακελάκια από φοιτητές για να τους περάσει στο μάθημα του στην εξεταστική, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες λάμβανε και "αντάλλαγμα", αν επρόκειτο για φοιτήτριες, ... σεξ.

Εχει σχηματιστεί σε βάρος τους διώξεις για κακουργήματα, ενώ όπως δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, θα κινήσει τη διαδικασία, ώστε ο κατηγορούμενος καθηγητής να τεθεί σε αποχή από την άσκηση των καθηκόντων του.

Λεπτομέρειες γ' αυτή την υπόθεση (η οποία δεν είναι η μοναδική στον χώρο της εκπαίδευσης) μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που παραθέτουμε.
Εμείς θα εστιαστούμε σε κάτι άλλο που δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ.

Ο συγκεκριμένος εγκληματίας που για τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι ένας "59χρονος καθηγητής" έχει όνομα και λέγεται Κλεάνθης Κωνσταντινούδης.  Μια μια απλή αναζήτηση που κάναμε στο facebook διαπιστώσαμε ότι είναι και "υπερπατριώτης" θαυμαστής της Απριλιανής χούντας και του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

 Είναι εντυπωσιακό πάντως τι "μπουμπούκια" έχει ο ακροδεξιός χώρος. Πριν μερικές μέρες γράφαμε για άλλον έναν εγκληματία "ακραιφνή εθνικόφρονα" που συμμετείχε στο λιντσάρισα του Ζακ Κωστόουλου, τώρα μας προέκυψαν άλλος "υπερπατριώτης" -και μάλιστα εκπαιδευτικός αυτός- με δραστηριότητες που "τιμούν" την ιδεολογία τους


Bαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.