Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Ηγουμενίτσα Πολιτική Δίκη. Ενάντια στον ολοκληρωτισμό των πολυεθνικών και τις πολιτικές διώξεις όσων αγωνίζονται για την προστασία της φύσης..

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ Χ. Λ. (Δίκη 2-11-18 / Ηγουμενίτσα)


                       post image
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΦΟΡΜΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ

Η χρήση φορμόλης στις ιχθυοκαλλιέργειες παρά τα όποια νομιμοφανή επιτρεπτά όρια, με κατά παραγγελία νομοθεσίες, αποτελεί ένα ακόμα πεδίο των αντικοινωνικών πρακτικών του κεφαλαίου για τη μεγιστοποίηση της παραγωγής και του κέρδους. Η μεγάλη συγκέντρωση ψαριών σε μικρούς κλειστούς χώρους δημιουργεί αναπόφευκτα ασθένειες που επηρεάζουν καταλυτικά την ποιότητα και την ποσότητα της παραγωγής. Οι συνέπειες από τη χρήση φορμόλης στα τρόφιμα για την καταπολέμηση παρασίτων, είναι καρκινογενέσεις, μετάλλαξη dna και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες καθώς και τη μόλυνση του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Χ.Λ. που διώκεται από την εταιρία ιχθυοκαλλιέργειας ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ μετά τις καταγγελίες του για χρήση φορμόλης και τοξικών χρωμάτων στα δίκτυα των κλωβών.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥαπό την εταιρία και τους ψευδομάρτυρες που χρησιμοποιεί.Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αγρινίου, Σύντροφοι –ισες από Άρτα, Α.Σ.Ε. Γκιλοτίνα, Αλληλέγγυοι -ες


athens indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου