Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΟΡΕΙΑ Δ.Ε.Θ Κάλεσμα αυτονομων αναρχικών



Όλοι/ες στην συγκέντρωση-πορεία στις 8 Σεπτέμβρη ώρα 18:30 , Καμάρα/Πανεπιστήμιο...  Στην Σύγχρονη σκλαβιά που ζούμε ,μας θέλουν σκλάβους για να ορίζουν της ζωές μας, τα μυαλά μας και της καρδιές μας εξ ολοκλήρου. Πολεμάμε απέναντι σε ένα κράτος που μας θέλει Συνένοχους στις οργανωμένες τρομοκρατικές τους και Εγκληματικές τους πολιτικές αξίες. Η εποχή που ζούμε είναι ύποπτη και οι καιροί που έρχονται ύπουλοι.
Είναι ανατριχιαστικά όσα γίνονται καθημερινά από αυτό το κράτος,μέσα σε αυτή την θλιβερή κοινωνία. Κι αν δεν μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την απαίσια κοινωνική κατάσταση όπως θα έπρεπε και θα άρμοζε, τουλάχιστον να μην καταντήσουμε συνένοχοι της. Δεν υπάρχει στην εποχή μας το δεν ήξερα.

Όλοι ξέρουν κι ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν..Σε μια εποχή όπου άνθρωποι αυτοκτονούν από τα χρέη, που σε κάθε γωνία υπάρχει κι ένας άστεγος, οι εξουσιαστές έχουν το θράσος να υποστηρίζουν δημόσια ότι η ιδέα των εξεγερμένων μαζών μοιάζει εξωπραγματική.Ας φροντίσουμε να δείξουμε στο κράτος,Πως κάθε αγώνας είναι αγώνας όλων των καταπιεσμένων που τολμούν να εξεγερθούν και να επαναστατήσουν...

Αυτόνομοι αναρχικοί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.