Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Δυό μέτρα δυό σταθμά ― Οδυρμοί για το 48ωρο του Κουφοντίνα

Ψάχνω να βρω δήλωση της Ντόρας που να καταδικάζει την αποφυλάκιση του Ρουπακια και της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, και δεν υπάρχει. Αλλα ξέχασα... Με το "σεις" και με το "σας".

Θρήνος και οδυρμός που ο Δημήτρης Κουφοντίνας επιτέλους πήρε τη 48ωρη άδεια που δικαιούται την ώρα που άλλος ένας καταδικασμένος Χρυσαυγίτης απελευθερώθηκε.
Ο Χρήστος Ζέρβας, υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής και μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στη Βουλή καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης την οποία το Δικαστήριο μετέτρεψε σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, όπως επίσης και για ληστεία κατά συναυτουργία. Καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 7 χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Και είναι στο σπίτι του όπως κι η περιβόητη Σκορδέλη, ο Ρουπακιάς κι άλλοι της συμμορίας.
Ο Κουφοντίνας αντίθετα υποτίθεται ότι σε ένα 48ωρο θα μας τρομοκρατήσει ή θα βρεθεί να κάθεται (διάβασα) πλάι στην οικογένεια θύματός του.
Διότι, μ' αυτή τη στρεβλή λογική οικογένειες έχουν μόνο τα θύματα όσων βαφτίσαμε Τρομοκράτες σαν ο Φύσσας κι ο Λοκμάν κι οι Αιγύπτιοι εργάτες δεν άφησαν αγαπημένους πίσω τους.
Το παράδοξο με τον οδυρμό για τη μικρή άδεια είναι ότι ακούμε ακόμα και δικηγόρους να παραλογίζονται σα να μη γνωρίζουν νόμους και συντάγματα ή σαν να αγνοούν πως τα χρόνια δεν είναι στραγάλια να τα πετάμε αψήφιστα αλλά περνούν βαριά στη φυλακή. Το ξέρουν όμως οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι. Και απ΄αυτούς, την Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας σας φέρνω τη μόνη λογική φωνή για το θέμα.
Φέρνω το ΔΤ της Ο.Σ.Υ.Ε. , φέρνω την είδηση για το Χρυσαυγίτη, φέρνω και σχόλια.


Σ.Λ.
η στιγμή που οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι πιο δημοκράτες απ τον Παπαδημούλη
Μ.Τ και την Κανελη


e-tetRadio.gr 
Με το θέμα του #Κουφοντινα σήμερα το μέτωπο της λογικής κάνει όλα αυτά που κατηγορεί τους άλλους: 1) Κρίνει δικαστικές αποφάσεις. 2) Δεν θέλει να εφαρμοστούν οι νόμοι.


Βγαίνει η Αλεξία Μπακογιαννη κ μιλάει για τις άσχημες μνήμες που έχει από την 17 Νοέμβρη. Μνήμη για τα κλεμμένα του Ερυθρού Σταυρού δεν έχει;; Επιλεκτική μνήμη λέγεται αυτό Αλεξία μου..
Ψάχνω να βρω δήλωση της Ντόρας που να καταδικάζει την αποφυλάκιση του Ρουπακια και της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, και δεν υπάρχει. Αλλα ξέχασα... Με το "σεις" και με το "σας".

Η οικογένεια Μπακογιάννη δικαιολογείται να λέει οτιδήποτε γα τον #Κουφοντινα, όσο υπερβολικό να ακούγεται ή και να είναι αυτό


spasmeno parathyro
 Κι άλλος καταδικασμένος χρυσαυγίτης, πάει σπίτι του σαν μην τρέχει τίποτα
Ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου, ο Χρήστος Ζέρβας καταδικάστηκεσήμερα από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 7 χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Ο Χρήστος Ζέρβας ήταν επίσης υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής και ταυτόχρονα μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του μιχαλολιάκου στη Βουλή.
Ο Ζέρβας καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη τον περσινό Μάρτιο και δικάστηκε με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης την οποία ο πρόεδρος του δικαστηρίου μετάτρεψε σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, όπως επίσης και για ληστεία κατά συναυτουργία για την τσάντα που αφαίρεσαν από τον Αλέξη μαζί με τους συνεργάτες του και η οποία περιείχε φωτογραφική κάμερα κινητό και κλειδιά.

Για να θυμηθούμε
Ήταν 31 Μαρτίου του 2017 όταν ο 24χρονος Αλέξιος Λάζαρης περνούσε μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του και κουβαλούσε μαζί του ένα σακίδιο με την επαγγελματική φωτογραφική μηχανή του.
Την είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής φρουρούσαν έξι άνδρες, για τους οποίους η εμφάνιση του σπουδαστή ήταν αρκετή ώστε να αρχίσουν να τον απειλούν και να του ζητούν να τους πλησιάσει.
Ο Λάζαρης απομακρύνθηκε και συνέχισε να περπατά προς το σπίτι του όμως οι χρυσαυγίτες τον ακολούθησαν και τον κυνήγησαν μέχρι το καφέ Bristol, γνωστό Στέκι της Χρυσής Αυγής.
Τέσσερις άνδρες του επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές και στη συνέχεια τον ρώτησαν αν είναι Έλληνας, ενώ σταμάτησαν μόνο αφού τους έδιωξαν περαστικοί και γείτονες. Φεύγοντας του έκλεψαν το σακίδιο στο οποίο κουβαλούσε ακριβό ..
__________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου