Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Η μεγάλη των μπάτσων γιορτή στα Εξάρχεια



Μόνο στην «Εφ.Συν.» αποκλειστικά, το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης της αστυνομίας στα Εξάρχεια, όπως προτάθηκε αρχικά από τους εμπνευστές της.

19:00 Εναρξη με τον Εθνικό Ύμνο

19:05 Ανοιχτή συζήτηση με θέμα «ΜΜΕ και Αστυνομία», εισηγητής Α' Πάνος Σόμπολος, εισηγητής Β' Νάντια Αλεξίου

20:00 Επίδειξη μαγικών με τους αληθινούς μάγους της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας: πώς κατασκευάζουμε DNA μετά από 1,5 χρόνο ώστε να ενοχοποιήσουμε μια νέα κοπέλα

20:30 Stand up comedy με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

21:00 CSI-Λας Βέγκας

21:15 Απονομή μεταλλίου σε έναν αληθινό ήρωα της περιοχής, τον συνάδελφο Κορκονέα

21:30 Συζήτηση: «Είναι άβατο τα Εξάρχεια;». Συμμετέχουν οι έξαλλοι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής (σ.σ. Επειδή θα απαντήσουν όλοι ΝΑΙ στο ερώτημα, η συζήτηση θα κρατήσει μόλις ένα λεπτό)

21:31 «Διασκεδάζοντας Σαββατόβραδο στα Εξάρχεια». Χορεύουν και τραγουδούν οι άνδρες των ΜΑΤ που φυλάνε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη κι έχουν αποκτήσει εμπειρία από την περιοχή

22:00 Συναυλία με τον Notis Sfakianakis

22:45 Υπάρχει και σοβαρή Χρυσή Αυγή (σκέτο).

23:00 Συζήτηση με τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στο Gay Pride (update: η συγκεκριμένη συζήτηση ματαιώνεται γιατί αντέδρασε και ο Φορτσάκης της Νέας Δημοκρατίας).

23:30 Προβολή ταινίας: Η μεγάλη των μπάτσων σχολή Νο 6

24:00 Μεταμεσονύχτιο πάρτι γύρω από Πολυτεχνείο - όπως κάθε Σάββατο άλλωστε. Θα κρατήσει μέχρι το πρωί - όπως κάθε Σάββατο άλλωστε.

Guest star: Άδωνις Γεωργιάδης.

Εννοείται πως θα υπάρχουν αλλαγές γιατί ήδη μέσα στην αστυνομία εκδηλώθηκαν αντιδράσεις. Απουσιάζει, όπως είπαν, κάποιο θέμα για την πολιτική και διαμαρτυρήθηκαν βασικά εκλογικά κέντρα αστυνομικών στα οποία η Χρυσή Αυγή έπαιρνε 40%. Διαμαρτυρήθηκε και ο πρώην διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης. Πού το έμαθε το πρόγραμμα, ουδείς γνωρίζει. Και όλοι απορούν γιατί μόνο δύο-τρία mail είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους.

Δ. Κανελλόπουλος για ef syn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.