Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Αφίσα για την "Εκκλησία ΑΕ" απο Ιωάννινα



Μ.Τετάρτη σήμερα για τους πελάτες της Εκκλησία Α.Ε. και σαν ομάδα καταθέσαμε τη δική μας οπτική γωνία με μια αφίσα...

το κείμενο της αφίσας:

"Αγαπητές υποταγμένες εν Χριστώ αδερφές:

Η Μητρόπολη Ιωαννίνων σας ευχαριστεί θερμά, που 2.000 χρόνια τώρα γεμίζετε τα ταμεία της Εκκλησίας Α.Ε., αφήνοντας τον οβολό σας για να αγοράσετε κομματάκια από πασουμάκια Αγίων, ανεξάντλητα αποθέματα Τιμίου Ξύλου, κομποσκοίνια, σταυρουδάκια και καθαγιασμένο νεράκι βρύσης.

Τα λεφτά σας και τα χρυσαφικά σας από τα τάματα έχουν επενδυθεί σωστά: πολυτελή αμάξια, κότερα, ελικόπτερα, λίμνες (π.χ. Βιστωνίδα), γήπεδα γκολφ (π.χ. μονή Τοπλού), χωράφια, οικόπεδα, διαμερίσματα, μετοχές σε τράπεζες & offshore κ.α.

Το marketing μας ολοκληρώνεται με στοχευμένες κινήσεις promotion (π.χ. συσσίτια, φιλανθρωπίες, gala), χρησιμοποιώντας για τους σκοπούς αυτούς μόνο μικρά ποσοστά της ιερής κερδοφορίας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την αγωνία σας για το θάνατο και εκμεταλλευόμενοι το φόβο σας θα συνεχίσουμε τους αγιασμούς, τα ευχέλαια και τις εξομολογήσεις, με το αζημίωτο φυσικά.

Σας υποσχόμαστε, εφόσον είστε πιστές, εγκρατείς και ευσεβείς, ότι θα σας εξασφαλίσουμε μια θέση στον παράδεισο, ενώ εμείς ταπεινά θα περιοριστούμε σε μια θέση στο Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας.

Ως αυτόκλητος θεϊκή εξουσία, θα συνεχίσουμε να αποτελούμε υποστηρικτή και αρωγό κάθε κρατικής οργάνωσης, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα μισθοδοσίες από τον κρατικό προϋπολογισμό, επιδοτήσεις, φοροαπαλλαγές και λοιπά ανταλλάγματα.

Θα κηρύττουμε το «μακάριοι οι πτωχοί», αλλά εμείς θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. Θα κηρύττουμε το «ειρήνη υμίν», ενώ θα ευλογάμε τους στρατούς και τους πολέμους. Θα κηρύττουμε το «αγαπάτε αλλήλους», αλλά αυστηρά και μόνο για Χριστιανούς και Έλληνες. Αλλά, προς Θεού, μη μας κατηγορήσετε για υποκρισία…"___________________________

Η Σεμπρεβίβα είναι μια νέα πολυθεματική πολιτική συλλογικότητα του α/α/α χώρου, με σημείο αναφοράς τα Γιάννινα.

athens.indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.