Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Λ. Κανέλλη: Χαρακτηρίζει "Κωλόπαιδα" τα μέλη του "Ρουβίκωνα" και τα παραλληλίζει με δολοφόνους! (Ηχητικό)Ξεπέρασε κάθε όριο αμετροέπειας, προκλητικότητας στα όρια της χυδαιότητας, και επίδειξης μίσους προς τον λεγόμενο «αριστερισμό», η συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.
Αν έχεις προέλευση  από την ΟΝΝΕΔ και διατηρείς φιλίες με τον ακροδεξιό Μπαλτάκο, εκδηλώνοντας παράλληλα με κάθε τρόπο την θρησκοληψία σου, επόμενο είναι.

Και εδώ να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι πριν η Κανέλλη βρει πολιτική στέγη στο ΚΚΕ ήταν εκδότρια του περιοδικού –που χρεοκόπησε- «Νέμεσις». Για να σας δώσουμε μια εικόνα για τί έντυπο ήταν, αρκεί να σας αναφέρουμε, ότι είχε διευθυντή του έναν δεδηλωμένο αντικομουνιστή – τον Γιώργο Μπαχά-, ενώ σ’ αυτό αρθρογραφούσε για χρόνια ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κώστας Αϊβαλιώτης με το ψευδώνυμο «Κώστας Κυδωνιάτης» και ζύμωνε πολιτικοϊδεολογικά τους αναγνώστες του στον εθνικισμό και στην πατριδοκαπηλία.

Οι παλαιότεροι, λοιπόν, ίσως να  θυμούνται ότι η Λ. Κανέλλη, δούλευε σε ραδιοσταθμό της Γιάννας Αγγελοπούλου «γιατί δεν της φτάνει η βουλευτική αποζημίωση» όπως είχε πει, -σημειωτέον ότι είναι η μοναδική απ’ την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ που λαμβάνει την βουλευτική αποζημίωση όπως οι υπόλοιποι αστοί βουλευτές- ενώ τώρα σιτίζεται από το ταμείο του εκδότη δημοσιογράφου, Νίκου Χατζηνικολάου, εργαζόμενη στον real fm.

Σήμερα, λοιπόν την ακούσαμε από την ραδιοφωνική της εκπομπή να κάνει τον εξωφρενικό παραλληλισμό του σχιζοφρενούς δολοφόνου του ταξιτζή με τους αγωνιστές –«κωλόπαιδα» τους χαρακτήρισε- της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνα»!!!  

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό και προσπαθήστε να μην εξοργιστείτε.

https://www.youtube.com/watch?v=0GdVu5-RpTU


Bαθύ Κόκκινο (του Γ.Γ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου