Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Να βρεθεί το τσουτσέκι!


Απίθανα πράγματα συμβαίνουν σε τούτο τον τόπο τα οποία δεν τα χωρά ανθρώπινος νους! Σίγουρα όχι ένας κανονικού ανθρώπου… Διότι πρέπει να είναι τουλάχιστον ψυχικά άρρωστος και ανώμαλος κανείς για να θεωρεί φυσιολογικά τα όσα έγιναν σε μια δική που αφορούσε τη ψυχρή δολοφονία ενός παιδιού – συνανθρώπου μας, από έναν φασίστα… Κι αναφέρομαι στα γεγονότα που αφορούν τη δική για τη σφαγή του Παύλου Φύσσα!


Tου Γιώργου Τσακίρη

Είδαμε λοιπόν σε μια αίθουσα να βρίσκονται οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής προφανώς για να στηρίξουν τον άνθρωπο που δολοφόνησε έναν άλλον άνθρωπο (απίστευτα, απίθανα πράγματα) να είναι μέσα στο χώρο που διεξαγόταν η δίκη και υπό την προστασία και ανοχή της αστυνομίας (φαίνεται ξεκάθαρα στα σχετικά βίντεο) να βρίζουν, να απειλούν και να φτάνουν στο σημείο να χλευάζουν τη μητέρα που βρίσκεται εκεί επειδή έχασε τόσο άδικα και άτιμα το παιδί της!

Επαναλαμβάνω το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έγιναν υπό την ανοχή και προστασία προς τα μέλη της Χρυσής Αυγής της ελληνικής Αστυνομίας. Καλά εννοείται πως δεν μου κάνει εμένα έκπληξη. Αλλά να μη λένε και πως έχουμε αριστερή κυβέρνηση τουλάχιστον… Την ίδια ώρα οι ειδικές αστυνομικές δυνάμεις (οι κύριοι με τα χακί) ασχολούνταν αποκλειστικά με ένα άλλο κομμάτι ανθρώπων, τους φίλους του Φύσσα που είχαν συγκεντρωθεί επίσης στον ίδιο χώρο έξω ωστόσο από την αίθουσα.

Εκείνοι (μπορείτε να τους λέτε και αναρχικούς αν σας βολεύει στα αυτιά καλύτερα για να δικαιολογείτε τα φασιστάκια) απομακρύνθηκαν βίαια από τους αστυνομικούς με τα χακί και φυσικά τα άλλα αγόρια έμειναν μέσα να ακούνε τους ένστολους αξιωματικούς με τα πηλήκια να τους συνιστούν να ηρεμήσουν: «Ήρεμα ρε παιδιά, έλα πιο ήσυχα», τη στιγμή που φώναζαν και έβριζαν εντός της αίθουσας χυδαία τους αντιπάλους τους δήθεν και τους γονείς, συγγενείς και φίλους του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα!

Στον ίδιο χρόνο φώναζαν στη μητέρα του Φύσσα: «πού είναι ο Παύλος σου τώρα;», μεταξύ άλλων. Παρουσία των αστυνομικών πάντα! Κανείς δεν είχε την ευαισθησία, τη τιμή, τα παντελόνια, να αρπάξει αυτό το πράγμα και αφού του ρίξει δύο φάπες να τον συλλάβει! Μα κανείς ρε… Λες και δεν άγγιξε κανέναν τους. Δεν ντρέπεται κάνεις να το ακούει και να μην κάνουν τίποτα. Δεν αισθάνονται τίποτα πια; Δεν νιώθουν και δεν καταλαβαίνουν; Δεν έχουν παιδιά; Δεν ήταν κάνεις τους γονιός να σκεφτεί το δράμα και τον πόνο της μητέρας;

Πρέπει… χθες κιόλας να βρεθεί αυτό το τσουτσέκι! Να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και να πληρώσει τον δήθεν ανδρισμό του. Διότι τα λόγια του συνιστούν εκ νέου δολοφονία του Φύσσα στη ψυχή της μάνας… Αν δεν γίνει αυτό ενώ ήταν όλοι με τις φάτσες τους εκεί ξέρουμε όλοι τι σημαίνει και τι συμβαίνει.

Όσο για σας που ακόμη δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται και στηρίζετε αυτό το πράγμα με τη ψήφο σας, είστε το ίδιο και δεν έχετε πλέον καμία δικαιολογία. Καμία όμως χρόνια τώρα…

Υγ: Αν όμως επρόκειτο για οπαδικά και γίνονταν αυτά τα ίδια πράγματα τώρα θα γράφαμε ήδη για τις συλλήψεις όσων πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια… Λες και πρόκειται για πολίτες άλλης χώρας και κυρίως άλλης κατηγορίας οι συγκεκριμένοι!
πηγή:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.