Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΕΞΗ, ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!



Με απογοήτευση αντικρίζουμε τα ανάξια των περιστάσεων πρωτοσέλιδα εφημερίδων, που κάποτε κόσμησαν την δημοκρατία, που ενίσχυσαν τους θεσμούς, και την πολιτική.

Πού είναι οι παλιές ένδοξες ημέρες της Αυριανής και όχι μόνο, που είναι εκείνα τα αρχ…… πρωτοσέλιδα.

Τίποτα, τίποτα, τίποτα…

Σήψη, παρακμή, ανία και βαρεμάρα.

Γι’ αυτό αναγκαζόμαστε να πάρουμε και αυτό το βάρος στους ώμους μας…

Που ’σαι ρε Αντρέα, να ρίξεις μια ντουζίνα διαγραφές, να κόψεις μερικούς κώλους, να καταλάβουν και οι υπόλοιποι και να πουν τον Δεσπότη Παναγιώτη (το πιάσατε το υπονοούμενο…).

Βγαίνει ο κάθε θρασύς Φίλης, αυτό το ιμιτασιόν κομμουνιστικό απολειφάδι, το άθεο αυτό κουμάσι, ο ύποπτος υπονομευτής της κομμουνιστικής κυβέρνησης και τι λέει;

«Οργανώθηκε και εκτελέστηκε συμβόλαιο πολιτικού θανάτου μου», δήλωσε ο αναιδής και αχάριστος, που ούτε τα κορδόνια από τα παπούτσιά του θα ήξερε να δένει, εάν δεν τον είχε κάνει υπουργό ο Αλέξης και θέλει να μείνει και στο ίδιο υπουργείο και να εκθέτει τον Τσιπράρα σε ολάκερο το μεγαλοπαπαδαριό και τις συμφωνίες που έχουν κλείσει. Ευτυχώς ήρθε αυτό το καλό το γιουσουφάκι, ο (πως τον είπαμε;) Γαβρόγλου, και ησύχασαν τα ιερατικά πνεύματα.

Αμ, πως…Και αφού δεν του αρέσει, γιατί δεν φεύγει ο κ. Φίλης; Γιατί ταπεινώνει έτσι την κομμουνιστική κυβέρνηση, ο αρχιεκβιαστής και δεν παραιτείται;

Μήπως ήταν ο παππούς του συνεργάτης των Γερμανών, μήπως ξενοπηδάει, μήπως είναι πράκτορας της μαύρης αντίδρασης και του Σόιμπλε;

Η όρθια κουράδα, όμως, δεν έμεινε εκεί, το έριξε και στις παρομοιώσεις.

«Αιφνιδίως το άριστα 20 μετατράπηκε σε 1,5 μήνα σε μη προβιβάσιμο βαθμό». Α, τώρα μας πειράζουν οι αξιολογήσεις και μας καλαρέσουν οι αριστείες;

Κοπήκατε, κύριε Φίλη, γιατί έτσι αποφάσισε ο αρχηγός και τα σκυλιά δεμένα, και άντε στο κάλο, θα του λέγανε τις καλές εποχές. Αλλά τώρα, μαρασμός και συριζαίικες φλωριές.

Και εμείς πιστέψαμε στο μεγάλο ηγέτη Τσίπρα, (τρίξε τους τα δόντια αρχηγέ…) ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Πλήρης απογοήτευση, άνθρακας ο θησαυρός, μούφα σκέτη. Και ορίστε, αλωνίζουν οι Φίληδες, αλωνίζουν οι Σκουρλέτηδες και οι αμφισβητίες της κομμουνιστικής κυβέρνησης οι Δρίτσηδες.

Αλλά βλέπεις, τι να κάνει και ο Αλέξης;

Την κότα κάνει, την λυράτη, αφού η πρώτη φορά κομμουνιστική κυβέρνηση έχει μόλις 153. Αλλά πως θα προχωρήσουν, έτσι, οι αντιμνημονιακές εξαγγελίες, Αλέξη, αν όλοι σε λογαριάζουν σαν ένα νερόβραστο ανδρείκελο, που τρώει την ροχάλα σύννεφο; Άσε, που έτσι πετάγεται στον κάλαθο των αχρήστων ιστορία δεκαετιών (όχι παίξε γέλασε), που έχουν οι κομμουνιστές, διαγραφών, προγραφών και «απολύσεων» κάθε είδους και σε κάθε συνθήκη.

Κρίμα και πάλι κρίμα. Που οδεύει, τέλος πάντων, αυτός ο τόπος;;;

anarchy press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.