Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΚ για την 'Ήπειρο. Εξαιρέθηκε από το δρομολόγιο του μακαριστού ....!!



Για άλλη μία φορά ή ήπειρος (η λεβεντογέννα) βρίσκεται στο περιθώριο των εξελίξεων.
Δεν είναι που δεν πέρασαν τα τρένα από την Ήπειρο , δεν είναι που τα ΕΣΠΑ είναι πετσοκομμένα, που δεν περνάν οι αγωγοί, που δεν προχωρούν τα πετρέλαια (μας έμειναν μόνο οι σεισμοί), είναι που μας εξαίρεσαν και από τα δρομολόγια του μακαριστού  Λαμίας..
Εκκωφαντική  απογοήτευση που τη συνοδεύει ο οδυρμός  των  παγκαριών που ακούγεται στα πέρατα της ηπειρωτικής Γής..
Η απουσία ισχυρών πολιτικών, ποδοσφαιρικών κλπ  προσώπων που θα μπουν μπροστά στις εξελίξεις είναι εμφανής και αδικαιολόγητη .
Που είναι οι Δήμαρχοι, που είναι οι παράγοντες , η αστυνομία, ο στρατός, τα τοπικά ΜΜΕ οι σύλλογοι, τα κώματα και λοιπά είδη της παντοκρατορίας της ησυχίας;

Το δρομολόγιο με τον περιφερόμενο  νεκρό, μακαριστό μητροπολίτη έπρεπε να περάσει και από εδώ. Βέβαια κατά διαστήματα έχουν περάσει άγιες Ζώνες , Κομμένα άγια Χέρια, κάσες κλπ,  όλα αυτά ναι, μα ποτέ δεν πέρασε ένα μακαριστός στους ηπειρώτικους δρόμους να θορυβήσει το χριστιανόμαχο πολιτισμό και να γεμίσει τα..  αρμόδια παγκάρια!!!
Ο νέος εξοβελισμός της Ηπείρου προκαλεί και δικαιολογημένα  ποικίλες αντιδράσεις,  τόσο στους κόλπους των χριστιανόμαχων όσο και στα πέριξ ..
Μετά τα νέα δεδομένα χριστιανόμαχοι κοινοβουλευτικοί βολευτές, χριστιανόμαχων κωμάτων , ξέρετε αυτοί που ψήφισαν με τα μπούνια τα Μνημόνια είναι έτοιμοι να παρέμβουν κοινοβουλευτικά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θα καταθέσουν ερώτηση στο υπουργείο μεταφορών, στον υπουργό παιδείας, στη Γεροβαλίση , στο Στουρνάρα,  σε έναν ντόπιο   κλητήρα της βουλής καθώς και σε κάθε υπεύθυνο και όχι μόνο , για το μέγιστο θέμα της εξαίρεσης της Ηπείρου από το δρομολόγιο του μακαριστού.  Είναι αποφασισμένοι να βροντήξουν τα σήμαντρα της αντίστασης και   αν δεν υπάρξουν πειστικές απαντήσεις θα καταφύγουν καταγγέλοντας  στο ΣτΕ, στην Ε.Ε, στην ευρωπαική τράπεζα, στο ΔΝΤ, στην ΟΥΕΦΑ,   ενώ θα ζητήσουν άμεσα εκλογές.. 

Ακολουθεί  άρθρο απο άλλο ιστοτόπο:


Μεσαίωνας: Οι νεκροί περιφέρονται στον κόσμο των ζωντανών
               

Ποιο Ιράν και ποια μνημόνια, ποια ισλαμοποίηση που διατυμπανίζουν οι φασίστες και οι απανταχού ηλίθιοι για να μολύνουν αυτόν τον τόπο, ποιος Κιμ Γιονγκ Ουν που φοβούνται οι φίλοι μας οι Δυτικοί, ποια μπούργκα στις παραλίες της Γαλλίας!

Ο σκοταδισμός στην Ελλάδα παράγεται εγχώρια, υπάρχει και βγαίνει στους δρόμους πάνω σε καρέκλες, ολοζώντανος και νεκρός μαζί, περιφέρεται ως φυσιολογικότατο θέαμα!

Του Παναγιώτη Κάτσικα


Ο κόσμος των νεκρών εισβάλλει σε αυτόν των ζωντανών, και δεν είναι το προσφυγόπουλο από την Συρία, ούτε οι ομοφυλόφιλοι, ούτε οι αριστεροί, είναι η δεισιδαιμονία, οι αστρολόγοι, τα μέντιουμ και οι χαρτορίχτρες που λημνάζουν στα μυαλά και τις πρακτικές ενός κομματιού της ελληνικής κοινωνίας. Υπάρχει αυτή η πλευρά της χώρας. Πολλές φορές είναι αθέατη αλλά υπάρχει και δεν είναι μικρή.
Λέγεται μεσαίωνας, ρατσισμός, φασισμός, Χρυσή αυγή, μισογυνισμός, σεξισμός.

Παρακάτω θα δείτε το μήνυμα που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook η Ἐκκλησία ΓΟΧ Ἑλλάδος.

Στις φωτογραφίες θα δείτε τον "Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος καὶ Θαυμακοῦ κ. Καλλίνικος· κατὰ κόσμον Κωνσταντῖνος Χανιώτης" να περιφέρεται καθιστός σε καρέκλα. Μόνο που ο Πανιερώτατος όπως θα παρατηρήσετε περιφέρεται νεκρός!

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.