Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΣΟΚ! Στο πάτωμα θα κοιμηθεί ο Μητσοτάκης προς αλληλεγγύη στους δι_αγωνιζόμενους καναλάρχες.




Εδάφιο: Τηλεοπτικές άδειες .!

ΣΟΚ προκαλεί η πληροφορία αν και ανεπιβεβαίωτη προς το παρόν, ότι ο Μητσοτάκης κατά την έναρξη του αδυσώπητου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες αποφάσισε ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης προς τους καναλάρχες,  να παραμείνει ξάπλαρωτός στο πάτωμα για το επόμενο 40ωρο,  όσο περίπου θα κρατήσει και ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Μητσοτάκης θεωρώντας ανυπόφορο το βάσανο που θα περάσουν οι αποκλεισμένοι και αγαπημένοι καναλάρχες  προχώρησε σε αυτή τη μοναδική κίνηση ακτιβισμού. Είναι άλλωστε γνωστό και αυτό το έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος ότι από πολύ μικρός (6 μηνών) βρίσκεται ανυποχώρητος στο δρόμο των αντιστάσεων μη διστάζοντας να λαμβάνει μέρος σε επικίνδυνους ακτιβισμούς.. 

Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες εκτός από τα σοβαρά του ηθικά προβλήματα (ίσως μας απαλλάξει από το MEGA κλπ) οργανώθηκε έτσι ώστε να πλήξει την ταπεινότητα των καναλαρχών,  που θα πρέπει να αποκλειστούν για περίπου 40ώρες κοιμώμενοι και βρισκόμενοι σχεδόν σε καραντίνα..
Σύμφωνα επίσης με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εκτός του ενδιαφέροντος για τις τηλεοπτικές άδειες , ενδιαφέρον έχουν δείξει και διεθνούς φήμης ινστιτούτα που παρατηρούν την ανθρώπινη συμπεριφορά. Έχει ζητηθεί να αναλυθεί το φαινόμενο του τηλεοπτικού διαγωνισμού στο μέτρο της συμπεριφοράς και κατά τον εγκλεισμό  αλλά κυρίως κατά την έξοδό των υποκειμένων  μετά τον εγκλεισμό για τυχόν ψυχολογικές, κοινωνικές, πολιτικές  μεταμορφώσεις ή και όχι  .. Ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται ότι η δοκιμασία του διαγωνισμού  μπορεί να γυριστεί και ταινία όπως "Το Πείραμα"!

Αυτές τις αδυσώπητες δοκιμασίες των καναλαρχών αφουγκράστηκε ο Μητσοτάκης και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες βρίσκεται  ανάσκελα στο πάτωμα αρνούμενος να σηκωθεί   προχωρώντας σε αυτό τον ευφυή ακτιβισμό καταγγέλλοντας την  απάνθρωπη ,  αυταρχική και αριστερή  συμπεριφορά κατά των αγαπημένων του καναλαρχών..

Διαβάστε : Σαράντα οχτώ νομά σε οχτώ δωμά δίνουν την υπέρ πάντων μά... (προσοχή σκληρές εικόνες)



Δες τε: Το Πείραμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.