Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Συριζα:"Στροφή στο κοινωνικό μέτωπο"με ακροδεξιά πογκρόμ, συλλήψεις , διάλυση και καταστροφή δομών αλληλεγγύης κλπ..

συγχαρητήρια !

"Στροφή έ"καναν απο σήμερα τα ξημερώματα η συμμορία του σύριζα στο λεγόμενο "κοινωνικό μέτωπο"  .  Για να γίνει καλύτερα σαφές  το συγκεκριμένο πρόγραμμα, επιλέχθηκε η Θεσσαλονική και χρειάστηκαν δεκάδες συλλήψεις κυρίως αναρχικών και προσφύγων και η άμεση διάλυση και καταστροφή των δομών που τους φιλοξενούσαν.

Η Θεσσαλονίκη έζησε ένα πραγματικό ακροδεξιό πογκρόμ όταν  επιχειρήσεις δεκάδων ένοπλων αστυνομικών έβαλαν σε ισχύ το πολιτικό σχέδιο καταστολής και  μαζικών συλλήψεων.. Στο τέλος της επιχείρησης και ενώ οδηγούνταν στα κρατητήρια δεκάδες άνθρωποι οι μηχανισμοί καταστολής θα προχωρούσαν σε σχέδια κατεδάφισης συγκεκριμένης κατάληψης, χώρου φιλοξενίας προσφύγων κατά τα πρότυπα ακροδεξιών καθεστώτων.
Η κατεδάφιση εχθρικών προς το καθεστώς δομών είναι ευρέως διαδεδομένη ακόμη και σε πιο "σοβαρά" ακροδεξιά καθεστώτα όπως το Ισραήλ που όταν θέλει να εκδικηθεί παλαιστινίους αγωνιστές γκρεμίζει τα σπίτια τους.
Στην Ελλάδα η κατεδάφιση πολιτικών και κοινωνικών δομών συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με σχετική συνέπεια απο τα ανδρείκελα των μνημονίων .
Το ακροδεξιό καθεστώς των ΣαμαροΒενιζέλων επίσης ακραιφνώνς , ομοιδεατών, υποστηρικτών  των Μνημονίων, είχαν κατεδαφίσει την κατάληψη της Βίλας Αμαλίας  στο κέντρο των Αθηνών . Παλιότερα(2010)  τα διεφθαρμένα ακροδεξιά κόμματα των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ αφού "άδειαζαν" τους πρόχειρους καταυλισμούς των προσφύγων 'άφηναν τους χώρους στο έλεος της φωτιάς έως τους τα καταστρέψει τελείως(πχ καταυλισμοί σε  Πάτρα και Ηγουμενίτσα κλπ)

Σήμερα η  πρακτική της κατεδάφισης ενός πολιτικού και κοινωνικού χώρου όπως η κατάληψη Ορφανοτροφείο στη Θεσσαλονίκη  ανανεώθηκε απο το πολιτικό προσωπικό της συμμορίας του σύριζα  που μετά τις μαζικές προσαγωγές και συλλήψεις προχωρά στο γκρέμισμα των δομών .. 
Αμέσως μετά την καταστροφή του πολιτικού και κοινωνικού χώρου ,συνοδεία των πιο ακροδεξιών και ρατσιστικών κραυγών που δικαιώθηκαν, ο χώρος θα αποδοθεί σε κάποια απο τις παρά-κρατικές υποομάδες(πχ εκκλησία) για την περαιτέρω "ανάπτυξή της" ..

Η αλητεία  της συμμορίας του συριζα σε όλο της το μεγαλείο, αυτό το μεγαλείο που βαραίνει τα υποτελή ανδρείκελα  της ιστορίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.