Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Ένας θάνατος γυναίκας στο "βωμό της ησυχίας " .... των Λοβέρδων και των σάπιων ΜΜΕ.Έχασε τη ζωή της μία από τις γυναίκες που είχαν διαπομπεύσει ο Λοβέρδος και η παρέα του με τη συνδρομή βέβαια  των απολύτως σάπιων  ΜΜΕ,  λίγο πρίν τις εκλογές του 2012.
Ακολουθεί το γράμμα της μητέρας που πραγματικά συγκλονίζει .
Αμέσως μετά το ντοκιμαντέρ Ruins που περιγράφει το έγκλημα κατά των γυναικών ..


Το σημείωμα της μητέρας της:

«Εγινε πια κι αυτό και τώρα ο κύριος Λοβέρδος μπορεί να κοιμάται ήσυχος.
Η κοινωνία σχεδόν καθάρισε από αυτές τις κοπέλες κι αυτό το φρόντισε ο ίδιος.

Εξευτέλισαν το παιδί μου, ήρθαν στο χωριό και το ΚΕΕΛΠΝΟ εξέτασε το εγγόνι μου μέσα στο σχολείο, μας εκθέσανε όλους, μας ξεφτίλισαν.

Πήγαν τα κορίτσια στο υπόγειο της Γ’ πτέρυγας του Κορυδαλλού αντί να τα φροντίσουν στα νοσοκομεία. Τους πέταγαν το φαγητό από τα κάγκελα και εκείνα την ίδια ώρα κατάπιναν μπαταρίες.
Δημόσια μας εξευτελίσανε και τώρα εγώ δημόσια ανταποδίδω λίγο πριν θάψω την κόρη μου ότι μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχος ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Και αυτό το λέω κι εγώ η μητέρα της, δημόσια, με το όνομά μου. Ευμορφία Κουλουριώτη».

Επίσης η  Εφημερίδα των Συντακτών, δημοσιεύει σήμερα ένα σημείωμα που έλαβε, όπως αναφέρει, από έναν φίλο της:

«Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι, η M… πέθανε, δεν θα μας μεταδώσει κάποια επικίνδυνη ασθένεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να ζούμε υγιείς, να φροντίζουμε τα δικά μας παιδιά, τα δικό μας σπίτι, να βρούμε δουλειά στο δικό μας παιδί, και να χτυπάμε ξύλο “φτου φτου μακριά από μας” αν τύχει να διαβάσουμε ότι πέθανε μια 32χρονη κοπέλα εξαρτημένη από ουσίες και με AIDS.
Και το ακροατήριο του ελληνικού Κοινοβουλίου, ήσυχο που μία από τις 22 κοπέλες που απειλούσαν τη δημόσια υγεία το 2012 δεν βρήκε τελικά τη δύναμη να ξεφύγει, να ακούει τις αγορεύσεις και τις ηλίθιες εξυπνάδες του Λοβέρδου, του αξιότιμου βουλευτή και αξιότιμου μέλους της υγιούς ελληνικής καλής κοινωνίας.
Μακάρι να πίστευα ότι υπάρχει παράδεισος, να σε φαντάζομαι επιτέλους ήρεμη, ένας άγγελος δίπλα στους αγγέλους που μόνο αυτοί σου αξίζουν για παρέα σου.
Αντίο, Μαρία, από ένα γονιό που η δική του κόρη βρήκε τη δύναμη να αλλάξει».

Ερείπια (Ruins) - Οροθετικές γυναίκες. Το χρονικό μιας διαπόμπευσης.

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου