Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Mετά τους ομοφυλόφιλους, τους πρόσφυγες τώρα και ο Πάπας απειλεί την "καθαρότητα" του ντόπιου παπαδαροπολιτισμού.





Νέες στριγκλιές απο τα ιερά χείλη των καλοταϊσμένων αρχιερέων  ακούγονται με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου  στην Λέσβο. Επιδημίες, τρόμος φόβος για το λαό, τον πολιτισμό και το Έθνος... ανάπαυλα για τον "εξισλαμισμό"  που δεν θα παίξει αυτή την εβδομάδα μιας και θα παίξει ο Πάπας..
Ήδη έχουν κινητοποιηθεί  οι μηχανισμοί της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού , των χριστιανοφασιστικών οργανώσεων, των διεφθαρμένων ΜΜΕ, που όλοι μαζί τάσσονται  κατά της επίσκεψης του Πάπα αφού σύμφωνα με τα ιερά χείλη συνιστά απειλή στον ντόπιο υπερπολιτισμό τους(ευτυχώς όχι όλων μας).
Προς το παρόν η κατάσταση δεν έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις παρά μόνο διατηρεί την αξιοζήλευτη γελοιότητα που προκαλούν όλα αυτά τα υποκείμενα.

«Με αφορμή την επίσκεψη του αιρετικού πάπα Ρώμης στην υπερευλογημένη μας Ελλάδα, μια επίσκεψη που ικετεύουμε με δάκρυα να ακυρωθεί διότι αλλιώς οι συνέπειες θα είναι ολέθριες"
(τάδε έφη φοιτητές της θεολογικής που είπαν να προλάβουν και αμόλυσαν τις πρώτες.. )

Θεωρείτε βέβαιο απ΄όλες τις πλευρές ότι κατά την επίσκεψη του Πάπα θα πραγματοποιηθούν αβάσταχτες ή καλύτερα ομηρικές καταστάσεις νεοελληνικής φαιδρότητας : Εσπερινοί, Ολονυχτίες, κολασμένα κηρύγματα  από άμβωνα , ραντισμοί σε μεγάλες εκτάσεις, μαζικές εξομολογήσεις,  ρίψεις γουρονοκεφαλών αν και τον Πάπα δεν τον "πιάνουν",  σίγουρα εκπομπή στου Πρεμπεντέρη,  ενώ   σύμφωνα με αστυνομικές πληγές θα επιβληθεί απο τη αγία σύνοδο   και προσκύνημα στο Φίλη  σε ζώνη αγίας που το όνομα της ξεκινά απο "Κ" κλπ . Στις σφοδρές αντιδράσεις, φέρεται σύμφωνα με φήμες να  συμμετέχει και ο Κούλης ο Μητσοτάκαρος που εκτός απο τεκλογές , για να εξευμενίσει τους θεούς , την αγία τριάδα , τον αμβρόσιο και κάνα δεξιό ψήφο,  αυτοπροτάθηκε ως ένδειξη αντίδρασης να συρθεί γονυπετής σε όλη την οδό Παπασταύρου(μεγάλη η χάρη του)..      

Οψόμεθα για τα καλύτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.