Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Ελληνική Αστυνομία: Βραχίονας των ναζι της Χ.Α.

                         

Κατά τις ρατσιστικές επιθέσεις των ναζί στον Πειραιά κατά μανάδων και παιδιών προσφύγων , η συμμορία των ναζιστών είχε σύμμαχό της διμοιρίες των ΜΑΤ. Ανάμεσα στους ναζί και σεσημασμένοι ναζιστές που παραβίαζαν περιοριστικούς όρους από σοβαρότατες υποθέσεις δολοφονίας (Παύλου Φύσσα) και που προφανώς είχαν όλες τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα τους ενοχλήσει κανείς(αστυνομία) 
Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία, ούτε η σημερινή εποχή είναι η πιο αποκαλυπτική , η αστυνομία και το υπόλοιπο Βαθύ Κράτος ήταν πάντα σταθερά με εκείνες τις ιδεολογικές γραμμές(πάντα με τους φασίστες, με/υπο τον ξένο παράγοντα κλπ) που δεν δίστασαν ποτέ να δείξουν την αποκτήνωση τους στην κοινωνία και στον κόσμο του Αγώνα και των αντιστάσεων..


                    
Βαθύ Κόκκινο

 Την γελοιότητα να βγαίνει με ανακοινώσεις του ο ΣΥΡΙΖΑ και να καταγγέλλει τον … ΣΥΡΙΖΑ, την έχουμε συναντήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Το ίδιο σκηνικό παρακολουθούμε και τώρα –στο βίντεο που παραθέτουμε- με το κυβερνητικό κόμμα να καταγγέλλει την κυβέρνηση γιατί ανέχεται την αγαστή συνεργασία των δυνάμεων καταστολής με άτομα του ναζιστικού μορφώματος.

Όταν αστοί δημοσιογράφοι καταγγέλλουν ότι μπροστά στα μάτια των ΜΑΤατζήδων χρυσαυγίτης χαστουκίζει και κλωτσάει στο πρόσωπο τη φωτογράφο του VICE Αλεξία Τσαγκάρη.
Οταν όλοι παρακολουθούμε στις τηλεοράσεις μαυροντυμένο και κρανοφόρο Χρυσαυγίτη να επιτίθεται με σιδηρολοστό και με δολοφονικές διαθέσεις σε τηλεοπτικό συνεργείο, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρισκόταν 4 δiμοιρίες των ΜΑΤ που στεκόταν αδιάφορες.
Όταν χτες οι νεοναζί τραμπούκοι έδρασαν ανενόχλητοι, στον Πειραιά, έχοντας την κάλυψη των ΜΑΤ και φυσικά χωρίς να συλληφθεί κανένας τους, χρειάζονται άλλες αποδείξεις για την συμπόρευση των ατόμων της ναζιστικής συμμορίας με τις δυνάμεις καταστολής;

 Ακούμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ζητάνε από τον Τόσκα να κάνει ΕΔΕ. Αστεία πράγματα. Την ίδια παράσταση την έχουμε ξαναπαρακολουθήσει σε σκηνοθεσία Δένδια. Και ως προς αυτό συμφωνούμε με την ανακοίνωση της ΛΑΕ:
«Η θλιβερή και επικίνδυνη εικόνα της αγαστής συνεργασίας των ΜΑΤ με τους χρυσαυγίτες, απέναντι σε αντιφασίστες και εργαζόμενους στα ΜΜΕ, υπό την εποπτεία και το συντονισμό του υπόδικου, Η. Κασιδιάρη, παραπέμπει στην πρακτική των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων που χρησιμοποιούσαν τη Χ.Α. ως "αιχμή του δόρατος" προκειμένου να φοβίσουν το λαό και να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις του.

Με τον κατήφορο που έχει πάρει η κυβέρνηση είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει στα πλαίσια των προκατόχων της, δείχνοντας ανοχή και κλείνοντας το θέμα δια της… υπηρεσιακής οδού.

Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να παρασυρθεί από τα ρατσιστικά και μισαλλόδοξα κελεύσματα της Χ.Α.. Ο μόνος δρόμος είναι η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες, ώστε να ανοίξουν τα σύνορα, να αποκτήσουν ταξιδιωτικά έγγραφα και να φτάσουν ασφαλείς στον τελικό τους προορισμό. 

Για όσο καιρό θα βρίσκονται στην πατρίδα μας, πρέπει να έχουν ισότιμες κοινωνικές πολιτικές για την αξιοπρεπή διαβίωση τους.

Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ
9/4/2016»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου