Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Μετά την Ηλεκτρονική "λουκέτο" και στην ΟΝΝΕΔ...




 Τραγικές εικόνες στη δεξιά πολυκατοικία.

Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ..

Μέσα στο προηγούμενο διήμερο  έκανε το συνέδριο της η νεολαία της ΝΔ,  γνωστή και ως  ΟΝΝΕΔ. Τα πήγαν περίφημα, τσακωμοί, αδελφικά κομματικά και κυρίως πατριωτικά μαχαιρώματα , εκλογές που δεν έγιναν ή έγιναν κανείς δεν ξέρει και διάφορα άλλα που πρωταγωνιστούν στη γαλάζια πολυκατοικία σε όλες τις ηλικίες ..
Το κυριότερο αποκαλύφθηκε με τον πιο απτό τρόπο και μη αμφισβητήσιμο ότι στην κυριολεξία όπου τους βάλεις θα το κάνουν στάβλο..  Α! και μιας και έγινε αναφορά σε στάβλο, το κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου ήταν το "Οξυγόνο για την Ελλάδα μας" τη δική τους  δηλαδή (μίζες, παπασταυρουδες, Σαμαράδες, φασισταριά  Ζήμενς κλπ) ..
Το Οξυγόνο ως κεντρικό σύνθημα  του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ ήρθε και έδεσε με τον Μητσοτάκη που ως τιτάνας της πολιτικής έκανε τη φοβερή και εύστοχη δήλωση κατά την έναρξη του Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ:
είπε ο Μητσοτάκης στην έναρξη :

Στο πλαίσιο της παρουσίασης ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει μπει πια στην τελική ευθεία για το 10ο Τακτικό Εθνικό της Συνέδριο. Ένα Συνέδριο, στο οποίο θα κάνουμε πράξη το αίτημα των φίλων και των μελών της Νέας Δημοκρατίας για μια “Νέα Δημοκρατία από την Αρχή”.



»Επιλέξαμε για σύνθημα του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου το “Οξυγόνο για την Ελλάδα μας”. Το οξυγόνο για να ξεφύγουμε από την ασφυξία που έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία.

Το οξυγόνο για να τολμήσουμε και πάλι να ονειρευτούμε την Ελλάδα μας έτσι όπως τη θέλουμε».
Ειδικά αυτό θα κάνουμε την Ελλάδα μας(τους)  όπως θέλουμε, αποτυπώθηκε ακριβώς ως έτσι(μπύρες, τσιγάρα, πεταμένοι καφέδες, άνθρωποι να αδιαφορούν για τη βρώμα τους,  με μία λέξη  στάβλος)...

Αυτά τα είπε ο Μητσοτάκης το Σάββατο στην ιστορική του δήλωση,  αλλά τη Δευτέρα ...

Μετά τη λήξη του συνεδρίου απλά έγιναν  όλα κατανοητά απ όλους, δυστυχώς απ όλους και ο τιτάνας Μητσοτάκης αφαίρεσε το Οξυγόνο και διέλυσε την ΟΝΝΕΔ με συνοπτικές διαδικασίες και κυρίως "αμεσοδημοκρατικές" από τον ίδιο..

ΑΜΗΝ.  Τα συλληπτήρια στους οικείους ,  να ζήσουν να θυμούνται  την ΟΝΝΕΔ

Διαβαστε : Ο Μητσοτάκης διαλύει και επανιδρύει την ΟΝΝΕΔ μετά το φιάσκο.Η απόφαση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.