Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Τα κωλόπαιδα του ΔΝΤ ετοιμάζουν νέο κύκλο ανθρωπιστικής σφαγής στην Ελλάδα.





Στον αέρα του WikiLeaks σηκώθηκαν συνομιλίες από τα κωλόπαιδα του ΔΝΤ που φαίνεται πως ορθά κοφτά για λόγους κυριαρχίας και μόνο οργανώνουν ένα νέο κύκλο ανθρωπιστικής σφαγής στην Ελλάδα μέσω μιας ελεγχόμενης, σχεδιασμένης  οικονομικής χρεωκοπίας. Είναι πραγματικά αδίστακτοι  εγκληματίες οργανώνουν μία οικονομική χρεωκοπία ως μέσο πίεσης σε νέα μέτρα κατά μισθωτών και συνταξιούχων εμπλέκουν τις προσφυγικές ροές , το δημοψήφισμα των Βρετανών κλπ . Ένα απίστευτο κέντρο παραεξουσίας που ελέγχει με κάθε εγκληματικό τρόπο τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων που ουσιαστικά τους οδηγούν σε οικονομική και κοινωνική καταστροφή..  

ΥΓ: Έχει το ενδιαφέρον του  να δούμε ποια "φιλοδυτικά" κόμματα , σχήματα, διεφθαρμένα  ΜαριονέτεςΜΕ  θα καταγγείλουν αυτά τα κωλοπαίδια και τους μηχανισμούς  (ΔΝΤ)..

Οι συνομιλίες που σηκώθηκαν  από τα WikiLeaks

«Δεν πρόκειται να δεχτώ ένα πακέτο μικρών μέτρων, δεν πρόκειται», λέει ο Τόμσεν στη συζήτηση. 
«Τι θα χρειαστεί για να φτάσουμε σε σημείο αποφάσεων;

Στο παρελθόν, μόνο μία φορά ελήφθησαν αποφάσεις και ήταν όταν οι Έλληνες επρόκειτο να ξεμείνουν σοβαρά από χρήματα και να χρεοκοπήσουν. Πιθανόν αυτό θα συμβεί ξανά. Σε αυτή την περίπτωση, θα τραβήξει έως τον Ιούλιο και είναι ξεκάθαρο ότι οι Ευρωπαίοι δεν πρόκειται να συζητούν για ένα μήνα πριν από το Brexit», προσθέτει, ενώ συνεχίζει
«Η άλλη πιθανότητα, που πίστευα ότι θα είχε γίνει ήδη και είμαι έκπληκτος που δεν έγινε, είναι ότι εξαιτίας της κατάστασης με το προσφυγικό θα θέλουν να καταλήξουν σε συμπέρασμα. Και οι Γερμανοί εγείρουν το θέμα της διαχείρισης... Ουσιαστικά εμείς εκείνη τη στιγμή λέμε ''Κοίτα, κ. Μέρκελ, είναι αντιμέτωπη με ένα ερώτημα. Πρέπει να σκεφτείς τι είναι περισσότερο δαπανηρό, να συνεχίσεις χωρίς το ΔΝΤ ή να κάνεις την ελάφρυνση χρέους που εμείς πιστεύουμε ότι χρειάζεται η Ελλάδα προκειμένου να μας κρατήσεις;''. Αυτό είναι πραγματικά το θέμα». 


Σύμφωνα με το WikiLeaks, η Βελκουλέσκου στη συγκεκριμένη συνομιλία λέει «Είναι ενδιαφέρον ότι η Ελλάδα υποχώρησε... υποχώρησε λίγο τόσο στη φορολογική μεταρρύθμιση... τόσο στην
έκπτωση φόρου και στις επικουρικές συντάξεις». 


 Η άποψη του Τόμσεν από την άλλη είναι ότι οι Έλληνες «δεν πλησιάζουν καν στο να αποδεχτούν τις απόψεις μας». 


Η Βελκουλέσκου από την πλευρά της επιχειρηματολογεί ότι «αν η ελληνική κυβέρνηση πιεστεί αρκετά θα το έκανε... Αλλά δεν έχουν κανένα κίνητρο και ξέρουν ότι η Κομισιόν είναι πρόθυμη να συμβιβαστεί, οπότε αυτό είναι το πρόβλημα». 

Η Βελκουλέσκου έκανε λόγο και για λάθος στρατηγική από το ΔΝΤ. «Δεν διαπραγματευτήκαμε με την Κομισιόν και μετά να θέσουμε στους Ελληνες κάτι πολύ χειρότερο. Τους βάλαμε το μίνιμουμ που ήμασταν πρόθυμοι να σκεφτούμε και οι Ελληνες λένε ότι δεν διαπραγματευόμαστε», αναφέρει. 
Το WikiLeaks αναφέρει ότι στη συζήτηση η Βελκουλέσκου αποκάλυψε ότι το ΔΝΤ εξετάζει το αν θα πρέπει να δημοσιεύσει την επικαιροποιημένη έκθεσή του για την κρίση. 

Σε κάποιο σημείο η Βελκουλέσκου προτείνει και μία ασυνήθιστη λύση: να διαχωριστεί το πρόβλημα σε δύο προγράμματα, με διαφορετικούς στόχους. «Το ερώτημα είναι αν οι Ευρωπαίοι θα αποδέχονταν τους μεσοπρόθεσμους στόχους της Κομισιόν, για τους σκοπούς του προγράμματος και τους δικούς μας στόχους για τους σκοπούς της ελάφρυνσης χρέους», λέει


                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.