Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Πόσα τσόλια της αριστεράς , χωράν σε ένα πλάνο, σε ένα κώμα συμμορία, σε μία ιστορία;






Όλα αφορούν την εκ νέου εμφάνιση του χαζοΚουβέλη. Όπου χαζοΚουβέλης ήταν εκείνο το ξεχωριστό ανδρείκελο της αριστεράς που προσυπόγραψε ότι πιο άγριο και κτηνώδες εφαρμόσθηκε ποτέ πάνω στον ελληνικό λαό. Συνεργάστηκε μόνο για το δικό του προσωπικό όφελος με πολιτικά υποκείμενα όπως ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς με τους βορίδιδες, τους μπουμπούκους, κλπ.. Δημιούργησαν ένα καθεστώς απόλυτα Ολοκληρωτικό , με συντονισμένα ΜΜΕ, με συνεχή αστυνομική βία σε κάθε έστω και υποψία  δίκαιας αντίστασης, διέλυσε το σύνολο των εργασιακών δικαιωμάτων , εξαθλίωσε σε ελάχιστο χρόνο ότι είχε απομείνει από τα λαϊκά εισοδήματα, οδήγησε στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας, άφησε ερμαιο των συσιτίων χιλιάδες εργαζόμενους , μικροεπαγγελματίες κλπ,  αλλά κυρίως η αποκτηνωμένη  Βία της αστυνομίας, των ΜΜΕ, της "δικαιοσύνης"   ήταν πανταχού παρών και είχαν την απόλυτη πολιτική κάλυψη..

Ποτέ , ακόμη και στις πιο δυσάρεστες ιστορικές διαδρομές της  η αριστερά δεν είχε δώσει ένα τέτοιο ανδρείκελο σαν τον χαζοΚουβέλη .. ένα πλάνο με τον Βενιζέλο και τους Σαμαράδες της φασιστικής δεξιάς..

Χθες αυτό το ανδρείκελο το επέστρεψαν τεχνητά μέσα από μια εκδήλωσης στην οποία παραβρέθηκε η Ξενογιανακοπούλου του επίσης πολιτικού εγκληματία Giorgaki Παπανδρέου, ο Δραγασάκης τη ς συμμορίας του συριζα κλπ βάζοντας ξανά μετά από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες τα θεμέλια για την επιστροφή του ανδρείκελου Κουβέλι στα πολιτικά πράγματα μιας και οι ψηφοφόροι τον έριξαν με εντελώς ξεκάθαρο τρόπο στο βόθρο της ιστορίας.. Η τεχνητή επιστροφή συνοδεύεται από αγχώδη οράματα περί "ευρείας κοινωνικής συμμαχίας που θα αγκαλιάσουν τη ριζοσπαστική αριστερά" των Μνημονίων και τη υποτέλειας και που αυτή την κοινωνική συμμαχία θα την εξυπηρετήσει η προσωπικότητα και το ήθος του ανδρείκελου Κουβέλη!!!!!!


:για την "εκδήλωση" εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.