Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Αποκλειστικό: Βρεθήκαμε (και βαρεθήκαμε) στο τελευταίο συνέδριο του Ποταμιού (PHOTOS)

Ολίγον ψόφια φάση ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ αλλά με σελφις, Σημίτη και TEDx φατσούλες



Προφανώς και δεν είχαμε καμιά κάψα να παρακολουθήσουμε παρασκευιάτικα το δεύτερο (και πιθανότατα τελευταίο) συνέδριο του Ποταμιού. H ανακοίνωση του συνεδρίου όμως ανέφερε ότι μετά το πέρας του συνεδρίου στις 23:30 θα ακολουθήσει πάρτι, έτσι εκτός από τις κοσμογονικές εξελίξεις στο χώρο του “κοινοβουλίου του κέντρου” μια ξέφρενη ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ ΠΑΡΤΑΡΑ ήταν καταλυτικό κίνητρο για να παραβρεθούμε.

Το Συνέδριο διεξάγεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, οπότε παίρνοντας τα διαβατήρια μας περνάμε το Ποτάμι για να πάμε στο Ποτάμι (καλό ε;). Από την πρώτη στιγμή στον χώρο βγάζεις το γενικό συμπέρασμα, ότι δηλαδή η φάση ελάχιστα θύμιζε κομματική εκδήλωση άλλα μάλλον περισσότερο TEDx με θέμα την σωτηρία της ποταμίσιας πέρκας. Ίσως γιατί παρατηρώντας την σύσταση του κόσμου διαπιστώνει κανείς ότι Το Ποτάμι δεν είναι αυτό που λέμε κόμμα αλλά περισσότερο συνονθύλευμα χίπστερ Νεοδημοκρατών και Πασόκων της εκσυγχρονιστικής σέκτας μαρτύρων του Σημίτη.

Στην είσοδο της εκδήλωσης υπήρχε αυτό που πρέπει να υπάρχει στην είσοδο της εκδήλωσης του Ποταμιού. Ένα selfie wall αρκετά μεγάλο για να εξυπηρετήσει όλους τους συνέδρους. Φυσικά με το που μπήκε στην εκδήλωση ο Σταύρος το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τραβήξει καμιά 50 αριά σέλφις για να πάρει δύναμη για την ομιλία του.





Σέλφις σαν να μην υπάρχει αύριο, για το Ποτάμι.





Οι καλές οι θέσεις φυσικά είναι ρεσερβέ.





H Ρίκα η Βαγιάνη και από πίσω σύνεδρος που ανάβει τσιγαρούμπα μέσα σε κλειστό χώρο like a boss.





Φυσικά και έδωσαν το παρόν ηγετικές μορφές την γυρολογικής κεντροαριστεράς.





Ο Γιώργος ο Καμινής στην πρώτη γραμμή, έτοιμος να παρέμβει σαν ειρηνοποιός αν τα πράγματα ξεφύγουν.





– Και αυτό κ. Αμυρά είναι το σχέδιο μου για το συνταξιοδοτικό
– Σόρι μπζήλε δεν άκουσα τι έλεγες, θες να βγάλουμε μια σέλφι ;





Όταν ο DJ βάζει Calexico.





To ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί.





Και το γκλαμουρ ήταν εκεί.



Όταν τελείωσαν οι ομιλίες (τις οποίες φυσικά δεν παρακολουθήσαμε), μας ενημέρωσαν ότι ξεκινούσαν οι διεργασίες του συνεδρίου και να μη φύγει κάνεις γιατί στις 23:30 βγαίνουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα από τα powerbanks γιατί αρχίζει το ποταμόπαρτο. Εννοείται την κάναμε τρέχοντας σε παρακείμενο σουβλατζίδικο για φαΐ και warm up μπυρόνια προετοιμασίας πριν από το main event της βραδιάς.



12 παρά επιστρέψαμε στον χώρο έτοιμοι για όλα, η πρώτη εικόνα που αντικρίσαμε ήταν …





Ο Ψαριανός μας είχε φανεί πολύ μάχιμος, άλλα την έκανε και αυτός νωρίς.





O Θεοδωράκης έκανε απέλπιδες προσπάθειες να βάλει μπροστά το γλέντι κερνώντας ντόπια παραγωγή από την παραγωγική μεριά της Ελλάδας.







Άλλα πάρα τις προσπάθειες dj και προέδρου η φάση δε τραβούσε.





Που σκατά πήγαν όλοι;





Απογοητευμένοι από την εξέλιξη της βραδιάς, βγάλαμε και μεις τις εθιμοτυπικές φωτογραφίες μας με τον βασιλιά των σέλφι και αποχωρήσαμε.







LUBEN CREW


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.