Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Κλαίνε όλες οι κοινωνικές ομάδες για το κλείσιμο του mega







 
Το mega προωθούσε αδύναμους πολιτικούς ώστε να τους έχει υποχείρια του...με αυτόν ακριβώς τον απλό τρόπο κυβερνούσε η διαπλοκή.
Μένει να δούμε αν τα νέα κανάλια θα υπηρετούν τους πολίτες η θα συνεχίσουν την ίδια τακτική





  • Το Mega πλήρωσε την ολική και ολοκληρωτική απομάκρυνσή του από την ειδησεογραφία και τη δημοσιογραφία και την μετάλλαξή του σε ένα μέσο προπαγάνδας.
  • Το Mega, τελειώνει. Είναι θέμα χρόνου και … τρόπου ( δηλαδή να τα φορτώσει όλα στην κακιά κυβέρνηση και στον Νίκο Παππά που θέλει να επιβάλλει ξαφνικά “λογοκρισία” …) ! Ελπίζω μόνο, την είδηση του τέλους του, να μην την μεταδώσει το … ίδιο, γιατί τότε … δεν θα το πιστεύουμε !!!


Από το thefaq.gr


Μόνο 170 ευρώ, αποτιμήθηκε από Μπόμπολα, Ψυχάρη και τους άλλους μεγαλομετόχους του Μεγκαααάλου καναλιού, η εμπιστοσύνη στην αξία του… Μάλιστα ο Βίκτωρας Ρέστης, ανακοίνωσε λίγες ώρες μετά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του typologies.gr την αποχώρησή του από το μετοχικό σχήμα του σταθμού, στο οποίο κατείχε το 3,12%. Η συμμετοχή του ήταν αποτέλεσμα της συμφωνίας με τον Σταύρο Ψυχάρη με την είσοδο του εφοπλιστή και στον ΔΟΛ πριν από πολλά χρόνια. Τώρα πλέον έχει αποχωρήσει και από τα δύο ΜΜΕ…

Κάποιοι από εμάς ( τους πολίτες ), που “στοχοποιηθήκαμε” τόσα χρόνια από το κανάλι αυτό, που γίναμε τα πειραματόζωα μιας ασύλληπτης καθημερινής προπαγάνδας, μιας απίστευτης συστηματικής διαστρέβλωσης των ειδήσεων και μιας επιστημονικά μελετημένης υποβολής σε συνεχή ” πλύση εγκεφάλου ” ώστε να ” μην αντιδράσουμε ” στο εξάμβλωμα των Μνημονίων, τα οποία όπως ομολόγησε ένας από τους πρωθιερείς αυτής της ” σταυροφορίας τρόμου ” ( Ι Κ Πρετεντέρης ), το ξέρανε ότι δεν ήταν εφαρμόσιμα αλλά έπρεπε να τα στηρίξουν για να μην καταρρεύσει το σύστημα ( και φυσικά κατέρρευσαν οι πολίτες, στη θέση του ), σήμερα αισθανόμαστε μια … μικρή χαρά. Έστω και με λίγη δόση εκδίκησης. Κυρίως όμως με ένα μεγάλο αίσθημα ανακούφισης, γιατί επιτέλους ΔΕΝ θα βλέπουμε τα … γνωστά πρόσωπα, να δηλητηριάζουν, κυριολεκτικά, με το “έτσι θέλω”, κάθε βράδυ, την ζωή μας.




Τι πλήρωσε όμως το Mega; Πρώτα από όλα ότι … αυτά τα 170 όλα κι όλα ευρώ, που έβαλαν οι μέτοχοί του στη χθεσινή ΑΜΚ, ήταν τα μόνα … ” δουλεμένα “, γι αυτό και ήταν τόσα. Γιατί όλα τα άλλα, εκατοντάδες εκατομμύρια, ήταν θαλασσοδάνεια, “δανεικά” κι αγύριστα, μέχρι τώρα, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις φρόντιζαν, είτε να … ξεχνούν, είτε να ανατροφοδοτούν με νέα δάνεια. Μήπως κι αυτοί … δουλεμένα τα είχαν;;; Απλά κι οι ίδιοι, οι μέτοχοι, ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πόσο αξίζει η “εμπιστοσύνη” σε αυτό τον σταθμό. Σε όσα λέει και κάνει … Ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πόσο να “τιμολογήσουν” την αξιοπιστία του και το προιόν που σερβίρει !

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Το Mega πλήρωσε την ολική και ολοκληρωτική απομάκρυνσή του από την ειδησεογραφία και τη δημοσιογραφία και την μετάλλαξή του σε ένα μέσο προπαγάνδας. Στα “δύσκολα” πήρε διαζύγιο από την Ενημέρωση, δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα στην παράθεση των ειδήσεων και πρωτοστάτησε στη διαστρέβλωση και κυρίως την απόκρυψη της πραγματικότητας. Τα χρυσοπληρωμένα στελέχη του επέλεξαν να γίνουν “βαποράκια” της γραμμής των μετόχων, ώστε να είναι αρεστοί, ο καθένας και σε διαφορετικό και να εξασφαλίζουν την … εύνοιά του, οικονομική και μη …

Είναι γνωστό πως, πριν το ξεκίνημα της κάθε χρονιάς, γινόταν μια κεντρική σύσκεψη των εκπροσώπων των μετόχων με τα μεγαλοστελέχη του δελτίου όπου αποφασιζόταν ποιος ( δημοσιογράφος ) θα μετέφερε την ” γραμμή ” ποιου ( μετόχου ) στο πολιτικό δελτίο ειδήσεων. Έτσι στην πραγματικότητα αυτό που βλέπαμε στην οθόνη κάθε βράδυ, δεν ήταν η άποψη του/ της τάδε επάνω σε μια είδηαη, αλλά η άποψη του μετόχου που τον είχε τοποθετήσει στο πανελ του δελτίου κάθε βράδυ για να τον εκπροσωπεί …

Φυσικά είναι, επίσης, γνωστό, ότι, στην πραγματική ζωή, λίγοι, να “κοροιδεύουν” πολλούς, για λίγο, είναι δυνατόν. Πολλοί να κοροιδεύουν λίγους, για πολύ, είναι επίσης δυνατόν. Αλλά, λίγοι, να κοροιδεύουν πολλούς, για πολύ … είναι αδύνατον …

Το Mega, τελειώνει. Είναι θέμα χρόνου και … τρόπου ( δηλαδή να τα φορτώσει όλα στην κακιά κυβέρνηση και στον Νίκο Παππά που θέλει να επιβάλλει ξαφνικά “λογοκρισία” …) ! Ελπίζω μόνο, την είδηση του τέλους του, να μην την μεταδώσει το … ίδιο, γιατί τότε … δεν θα το πιστεύουμε !!!


πηγή:
fantomarimbaud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.