Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Χάος στο Mega

Την ώρα που οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι κάνουν ασκήσεις πολιτικής  τρόμου και ρατσισμού πάνω στους πρόσφυγες , τα κανάλια τους "σαπίζουν"  ακόμη πιο πολύ .

Η αναμενόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έληξε άδοξα για τους ταλαντούχους μετόχους του MEGA που κανείς δε συγκινήθηκε να βάλει το χέρι στη δική του τσέπη.
Χαος επικράτησε,  όχι στην Ειδομένη ή στην πλατεία Βικτώριας των αξιοπρεπέστατων προσφύγων , αλλά στο ΔΣ του Mega και το αποτέλεσμα είναι το απόλυτο κενό ..

ακολουθήστε το παρακάτω άρθρο απο το the fag για περισσότερα:


Στο κενό έπεσε και το ΔΣ του Μεγάλου Καναλιού που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα ( Τετάρτη απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο ) και πλέον η … τύχη του είναι στα χέρια του Υπ Επικρατείας Νίκου Παππά! Ο νόμος που πέρασε τον περασμένο Οκτώβριο, μέσω τροπολογίας και τον οποίο δεν είχαν αντιληφθεί τότε οι καναλάρχες, όπως επεσήμανε πριν από δύο εβδομάδες (19/2) το the faq, παρέχει την δυνατότητα στο Υπ Επικρατείας να “αφαιρεί άμεσα την άδεια λειτουργίας ενός καναλιού ( ακόμα και προσωρινή ) εάν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το εισηγηθεί, μετά από αποτυχημένη ΑΜΚ, η άλλο πρόβλημα, εφόσον ο σταθμός είναι ” εισηγμένος ” στο ΧΑ”!


Το Mega ανήκει στην εισηγμένη εταιρεία Τηλέτυπος ΑΕ, της οποίας ο τραπεζικός δανεισμός είναι αρκετά μεγάλος, με αποτέλεσμα οι 4 συστημικές τράπεζες που συμμετέχουν σε αυτόν ( με διαφορετικά μερίδια ) να δώσουν πριν από λίγους μήνες μια ευκαιρία στην Τηλέτυπος, να αντλήσει τα απαραίτητα κεφάλαια για την συνέχιση της εξυπηρέτησής τους, μέσω ΑΜΚ ύψους 15 εκατ ευρώ. Μάλιστα η προθεσμία που δόθηκε μέχρι τον Ιούνιο του 2016, έχει ως προυπόθεση την επιτυχή ΑΜΚ…

Στο σημερινό ΔΣ κυριάρχησαν οι διαφωνίες μεταξύ των μελών ( τα περίπου 9 εκατ. ευρώ που συνολικά θα έβαζαν Μπόμπολας-Ψυχάρης δεν μπήκαν και ο άλλος βασικός μεγαλομέτοχος δεν φάνηκε διαλλακτικός), με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να οδηγηθεί σε αδιέξοδο και πλέον το κανάλι να βρίσκεται σε … κενό χρηματοδότησης αλλά και … συνέχισης της λειτουργίας του, αν οι τράπεζες δεν συναινέσουν σε νέα δίμηνη – τουλάχιστον – προθεσμία κάλυψης της ΑΜΚ κατά 15,1 εκατ ευρώ.

πηγή: the faq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.