Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Συνδικάτα ενάντια στο συνέδριο των ναζιστών

 

Το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής και το Σωματείο Εργαζομένων Ξενοδοχείου Νovotel, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το συνέδριο της Χρυσής Αυγής, που είναι προγραμματισμένο για τις 26 και 27 Μαρτίου. «Κανένας φασίστας ποτέ και πουθενά», το μήνυμα τους.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση,  το ξενοδοχείο Νovotel, δέχτηκε να φιλοξενήσει το συνέδριο των φασιστών, αντίθετα με πολλά ξενοδοχεία που τους έχουν αρνηθεί τη φιλοξενία. «Η εργατική τάξη έχει μνήμη και συνείδηση για να τους καταδικάσει και να τους συντρίψει», τονίζει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε ότι το διήμερο 26-27 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Novotel συνέδριο των νεοναζί - δολοφόνων της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για αυτούς που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που ευθύνονται για δεκάδες επιθέσεις σε μετανάστες, νεολαίους, συνδικαλιστές και μέλη κομμάτων, αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων.

Αυτούς τους φασίστες που δεν τους έχουν δεχτεί πολλά ξενοδοχεία, τους δέχτηκε η εργοδοσία του ξενοδοχείου Novotel, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το συνέδριό τους.

Οι υμνητές του Χίτλερ, των στρατοπέδων εξόντωσης της ναζιστικής Γερμανίας, του φασισμού και της χούντας, οι μαχαιροβγάλτες τραμπούκοι και πιστά σκυλιά του μεγάλου κεφαλαίου, αυτοί που σπέρνουν το ρατσιστικό τους μίσος και ξερνούν μισαλλοδοξία στην κοινωνία, δεν πρέπει να έχουν θέση πουθενά και είναι ανεπιθύμητοι απ’ τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου και του κλάδου.

Μια συμμορία που νομιμοποιήθηκε σαν κόμμα στη συνείδηση κάποιων με την είσοδό της στη Βουλή το 2012, στα μάτια τα δικά μας δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια αγέλη ναζιστών που υπηρετούν τους ισχυρούς και χτυπούν τους ανίσχυρους. Η εργατική τάξη έχει μνήμη και συνείδηση για να τους καταδικάσει και να τους συντρίψει.

Κανένας φασίστας ποτέ και πουθενά».

the press project.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.