Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ωδή στην αλληλεγγύη , ενάντια στους κανίβαλους δημοσιογράφους και τα διεφθαρμένα κώματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και λοιπά φασιστοειδή) ..


Σήμερα στο Σύνταγμα

Χιλιάδες άνθρωποι με γεμάτες τις καρδιές τους και τα χέρια τους  από ανθρωπισμό για τους πρόσφυγες βρεθήκαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος μοιράζοντας ότι έχουν και δεν έχουν. Απόδειξη ότι είναι  πιο εύκολο να προσφέρεις απο το να δηλητηριάζεις τη ζωή με ρατσιστικό μίσος όπως θέλουν να κοινωνούν την κοινωνία   οι κανίβαλοι δημοσιογράφοι ..
Οι φωτογραφίες από τη σημερινή δράση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες είναι αφοπλιστικές. Αφοπλίζουν το δηλητήριο που ρίχνουν καθημερινά τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και τα δημοσιογραφικά αποβράσματά  που καταπίνουν  τους πρόσφυγες ως  "πρόβλημα" είτε υγειονομικό, είτε οικονομικό είτε οτιδήποτε,  όλα ρατσιστικά και απάνθρωπα.
Από κοντά τους και καραμπινάτα διεφθαρμένα κώματα όπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που αποτελούν στάβλους παιδόφιλων, εκβιαστών, σεσημασμένων φοροφυγάδων , πολιτικών απατεώνων με αρχηγούς πατενταρισμένους  μιζαδόρους (πχ siemmens) ,   που διέλυσαν αυτή τη χώρα αφού πρώτα την λεηλάτησαν .
Σήμερα αυτά τα ανδρείκελα , αυτά τα διεφθαρμένα κώματα μαζί με τα δημοσιογραφικά απόβλητα των εφοπλιστών και των κάθε είδους εργολάβων  ,  προτείνουν μαζική φυλάκιση των προσφύγων κατά χιλιάδες σε "κλειστού τύπου"  στρατόπεδα συγκέντρωσης.  Αυτά τα σεσημασμένα πολιτικά και δημοσιογραφικά  αποβράσματα των μνημονίων , της κλεπτοκρατίας, της... της... της ... προτείνουν τη μαζική φυλάκιση αθώων προσφύγων πατώντας στην κοινωνική τρομοκράτηση και σε ρατσιστικά "επιχειρήματα" των ναζιστών... 

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας . Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.