Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Θήβα:Χρυσαυγίτης αστυνομικός ξυλοκόπησε μαζί με δυο ακόμα ναζίδες αντιφασίστα


Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε καθεστωτικά ενημερωτικά sites, για ξυλοδαρμό αντιφασίστα κατηγορείται ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας Ζαχαρίας Καρακώστας αδελφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελου Καρακώστα ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ σε βάρος του εκκρεμεί ένορκη διοικητική εξέταση.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία ο αστυνομικός τον περασμένο Οκτώβρη και δύο ακόμη άτομα ξυλοκόπησαν τον αντιφασίστα την στιγμή που πραγματοποιούσε ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ στη Θήβα.

Όπως προέκυψε από το βιντεοληπτικό υλικό ο ένας εκ των δραστών του ξυλοδαρμούήταν ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων της Βοιωτίας ο οποίος τυγχάνει να είναι και αδελφός του χρυσαυγίτη βουλευτή Καρακώστα. Ο δεύτερος όπως προκύπτει ήταν μέλος της προσωπικής φρουράς του χρυσαυγίτη βουλευτή, ενώ στο συμβάν εμπλέκεται και ένας τρίτος άνδρας του οποίου τα χαρακτηριστικά δεν έχουν καταγραφεί στο βίντεο.

Σημειώνεται πως λίγη ώρα πριν ο αντιφασίστα μαζί με ομάδα ατόμων είχε αποδοκιμάσει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία έκανε κατάθεση στεφάνων.

kollect news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.