Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Στοιχεία ΣΟΚ για το MEGA. Καταρρέουν τα σεσημασμένα ΜΜΕ ....



Εικόνες ΣΟΚ καταγράφουν τα οικονομικά στοιχεία του mega και ζωγραφίζουν  την δυσώδη κατάσταση που είχε αναπτυχθεί με συνεχείς πολιτικές αποφάσεις και επεμβάσεις τραπεζιτών για να κρατούν ανοιχτό το συγκεκριμένο κανάλι προπαγάνδας των Μνημονίων. Εταιρείες(και συνετερισμοί)  του δημοσίου που οδηγήθηκαν  σε ξεπούλημα  σε ευτραφείς ιδιώτες,   είχαν καλύτερη οικονομική εικόνα  από το mega. 

Το mega  μαζί με τους κορυφαίους πληρωμένους δημοσιογράφους του, είναι συνώνυμο της αθλιότητας των ελληνικών ΜΜΕ που έδρασαν συντονισμένα κατά της Ελλάδας βυθίζοντας τη στην γενικευμένη φτώχεια, την κοινωνική καταστροφή,  τα ολοκληρωτικά ακροδεξιά καθεστώτα των Μνημονίων όπως ακριβώς ήθελαν οι ξένοι επικυριαρχοι..

Το mega είναι η ναυαρχίδα που χρησιμοποιήθηκε κατά του ελληνικού λαού και των συμφερόντων του,  προκειμένου να γίνουν καθεστώς τα Μνημόνια,  να λεηλατηθεί ο δημόσιος πλούτος(δημόσια ταμεία, ιδιωτικοποιήσεις  κλπ) , να συκοφαντηθούν/κατασταλλούν  οι δίκαιες κοινωνικές αντιδράσεις αλλά και να συκοφαντηθούν  ολόκληρες κοινωνικές ομάδες (πχ συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, επαγγελματίες πχ οδηγοί, κλπ ),  να επιβληθούν γιγαντιαίες περικοπές και φόροι έως εξόντωσης αυτών των κοινωνικών ομάδων, να στηριχθούν τα μνημονικά αποβράσματα των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ κλπ αλλά και να εκφασισθούν μεγάλα κοινωνικά μέρη και να κατασκευασθεί  το κώμα  των ναζιστών της ΧΑ. .

Aναλυτικά για τα σοκαριστικά στοιχεία στη συνέχεια του άρθρου:

Τεράστιο θέμα με την Τηλέτυπος, που υποχρεώθηκε σε επανασύνταξη Οικονομικών Καταστάσεων

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς υποχρέωσε την εταιρεία Τηλέτυπος, ιδιοκτήτρια του καναλιού Mega Channel, να ξαναδημοσιεύσει οικονομικές καταστάσεις 9μήνου Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2015. Με βάση τις παρατηρήσεις της η εταιρεία εμφανίζει διεύρυνση ζημιών στα 31,3 εκατ. ευρώ και το σημαντικότερο ληξιπρόθεσμα δάνεια 116 εκατ. ευρώ.
Ετσι το καθαρό αποτέλεσμα μετά φόρων α΄9μήνου Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2015 διαμορφώνεται σε ζημιές 31,3 εκατ. ευρώ από 27,081 εκατ. ευρώ που ήταν το αρχικό δημοσιευμένο αποτέλεσμα.
- Τα ίδια κεφάλαια διαμορφώνεται σε αρνητικά κατά 5,9 εκατ. ευρώ από 1,649 εκατ. ευρώ, που ήταν στο 9μηνο.
- Επανακαθορίστηκε κονδύλι ομολoγιακών δανείων 59,4 εκατ. ευρώ και χαρακτηρίστηκε "βραχυπρόθεσμο", δηλαδή ληξιπρόθεσμο ενώ είχε συμπεριληφθεί στο μακροπρόθεσμο δανεισμό. Συνολικά ο βραχυπρόθεσμος δανεισμός έχει ληξιπρόθεσμα δάνεια 116 εκατ. ευρώ από 59,4 εκατ. ευρώ που εμφάνιζε κατά την αρχική σύνταξη των οικονομικών καταστάσεων.
- Επίσης η εταιρεία είχε συμπεριλάβει στα ταμειακά διαθέσιμα μεταχρονολογημένες επιταγές αξίας 670.000 ευρώ. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς την ανάγκασε να συμπεριλάβει τις επιταγές αυτές ως εισπρακτέες, δηλαδή προς είσπραξη και όχι ως ταμείο.

Διαβάστε περισσότερα στο Marketfair.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.