Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Η Νέα Δημοπρασία και τα κανάλια έχουν παντρευτεί.


Γράφει ο mitsos175


Η Νέα Δημοπρασία και τα κανάλια έχουν παντρευτεί. Η Μέρκελ ήταν η προξενήτρα ενώ ο Σόιμπλε ο κουμπάρος. Το ζεύγος της συμφοράς προσπαθεί να μας πείσει για το πόσο καλή είναι η ανθρωποφαγία του Μνημονίου. Φυσικά ο ένας σύζυγος αγαπάει τον άλλο και τον βοηθάει στις δουλειές, όχι σαν κάτι άλλους που κάθονται και τα περιμένουν όλα από τη γυναίκα, η οποία εργάζεται κι αυτή.

Τα κανάλια λοιπόν στηρίζουν τη ΝΔ με χίλιους δυο τρόπους. Βγάζουν το σκασμό σε οικονομικά, σεξουαλικά σκάνδαλα των στελεχών της, της κάνουν δώρο χρόνο παρουσιάζοντας όλα τα τίποτα της μπλε συμμορίας, έλεγαν πάντα "ναι" στις πιο ακραίες ρατσιστικές φασιστικές της θέσεις, κουνώντας το κεφάλι στα δελτία σαν κείνες τις λαστιχένιες κούκλες στα αυτοκίνητα, κοντολογίς σκίζονται για πάρτι της.

Κι η ΝΔ όμως κάνει τα πάντα γι αυτά. Τα στηρίζει ολοφάνερα. Βέβαια η ΝΔ γνωρίζει πως ο κόσμος σιχαίνεται τα κανάλια καθώς αυτά υπηρετούν τα SS του Μνημονίου. "Καμιά δουλεία δεν ντροπή, εκτός του μπάτσου, του καναλάρχη και του βουλευτή" όπως λέει η παροιμία. Έτσι για να στηρίξει το "αμόρε" της βάζει τα "καμένα χαρτιά" να κάνουν τη βρομοδουλειά. Και ποιος είναι πιο "καμένος" κι από τον Πάνο Καμμένο; Ο Μπουμπούκος φυσικά. Ο οποίος τρώει καλά από ότι φαίνεται, έχει την εμφάνιση αγελάδας. Αν είχε και το μυαλό της, θα είχε τριπλάσια ευφυΐα.

Ο πιο τακτικός πελάτης των ΜΜΕ έχει πάρει εργολαβικά την υπεράσπιση των καναλιών. Γιατί, αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Βγαίνει και λέει βλακείες. Τι βλακείες; Τις γνωστές κουταμάρες. "Όταν το κράτος νομίζει ότι μπορεί να αποφασίσει τι χωρά και τι δεν χωρά στην αγορά, τότε έχεις αποχαιρετίσει τον δυτικό κόσμο".

Άδωνη, ο Δυτικός κόσμος είναι μια απέραντη χωματερή, μην κάνεις όμως διαφήμιση στον Τσίπρα, δεν σκοπεύει να αλλάξει την απάνθρωπη πολιτική που ακολουθείτε. Απλά τις τέσσερεις άδειες σκοπεύει να τις δώσει αυτός κι όχι εσείς για ευνόητους λόγους: Να κάνουν "μπίζνες με τον πρωτάρη" όχι με σας. Αυτό σας τσούζει. Και "καρφώνεσαι" παρακάτω, που λες να φύγουν οι τσαρλατάνοι ΣΥΡΙΖΑ από τα κανάλια για να έχουν περισσότερο χρόνο οι γαλάζιοι απατεώνες. Γι αυτό κλείσατε την ΕΡΤ άλλωστε, για να ακούγεστε μόνο εσείς. Η ΕΡΤ κανάλι δεν είναι;

Γιατί όμως μόνο τέσσερεις; Διότι όπως συμβαίνει με τις τράπεζες κι όλες τις υπόλοιπες εταιρείες, η "πίτα" μίκρυνε καθώς οι ισχυρότεροι καταπίνουν μεγαλύτερες μπουκιές. Στο τέλος, όπως στο "highlander" θα μείνει ένα μονοπώλιο, που θα καταβροχθίσει τα υπόλοιπα. "Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε".

Πάντως έχουν και τη πλάκα τους οι κόντρες αυτές. Όταν πχ μιλά ο Άδωνης για Σύνταγμα και Δημοκρατία! Το απόλυτο troll. Επιλεκτική μνήμη λέγεται. Η ΝΔ θυμάται Σύνταγμα και Δημοκρατία μόνο όταν τη συμφέρει. Δημοκρατικά αποφάσισαν οι κάτοικοι στις Σκουριές, αλλά κάποιοι δεν σεβάστηκαν αποτέλεσμα, κάνουν τεμενάδες στο Μπόμπολα. Όσο για το Σύνταγμα, αυτό αντικαταστάθηκε από το Μνημόνιο.

"Ο Βαρουφάκης, ο Λαπαβίτσας, οι θεωρίες Καμμένου είχαν υπερπροβολή στα κανάλια. Άνθρωποι που σε κάθε άλλη σοβαρή χώρα θα ήταν σε τσίρκο, τώρα είναι στο υπουργικό συμβούλιο". Ο Άδωνης τα είπε, οπότε αντιλαμβανόμαστε όλοι την ειρωνεία. Ο Κούλης έχει περίεργη αίσθηση του χιούμορ να επιτρέψει στο συγκεκριμένο να πει αυτά. Μπουμπούκο, συμφωνώ. Αυτοί είχαν υπερπροβολή στα κανάλια κι εσύ που είχες κατασκηνώσει στα στούντιο "αδικήθηκες". Συμφωνώ και στο τσίρκο. Υπάρχουν όμως και χειρότερα. Όταν ήσουν εσύ υπουργός. Εκεί να δεις "νούμερα" και γέλια... .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.