Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Εξωτική παρουσία των φιλελέδων των “ ΝΑΙ στα Μνημόνια” στην πορεία της Γενικής Απεργίας στην Άρτα.



Παραλειπόμενα από τη Γενική Απεργία ..

Ξεχωριστή ήταν και στην Άρτα η εξωτική παρουσία των φιλελέδων του Μένουμε Ευρώπη και των ΝΑΙ σε όλα τα Μνημόνια που βόσκουν στα απόνερα των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ κλπ .
Ντυμένοι (σαν ) με μια “θρησκευτική” μεταμέλεια τα εξωτικά είδη των φιλελέδων, ως άλλα Alter ego, διαδήλωσαν κατά του ασφαλιστικού που εμπεριέχονταν στο Τρίτο Μνημόνιο (ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,ΝΔ, Ποτάμι, Λεβέντης) που με ιδρώτα είχαν αγωνιστεί και μας φόρτωσαν.
Υπό τη σκέπη της συνδικαλιστικής αγοράς των παραγόντων της ΑΔΕΔΥ, οι φιλελέδες των Μνημονίων συγκρότησαν εξωτικά σμήνη και πορεύτηκαν στους δρόμους της Γενικής Απεργίας από εξαιρετική φωτογραφική γωνία. Ξεκίνησαν μάλιστα νωρίτερα “προλαβαίνοντας” και ξεκόβοντας από την πορεία του Εργατικού Κέντρου(αυτοί ήταν όντως οι πιο τυχεροί έστω και αν έχασαν το υπερθεαμα)..

Σε ένα από τα κεντρικά τους πανό, κείτονταν ένα επίσης εξωτικό σύνθημα για τη μάνα τους και τις γραβάτες τους . Σύνθημα που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που διέρρευσαν προέρχεται από την βραβευμένη ποιητική συλλογή με τίτλο : και « Ά και Ου και ΔΑΠ ΝΔΦΚ». Συνθηματολιγική ενδυμασία με ταπεραμέντο που τη συναντάς σε βλαχομπαροκ νεόπλουτες εξέδρες, σε ξαπλώστρες , σε φραπεδάκια , στις κουτσομπολίστικες λεωφόρους των φειςμπουκς, με έντονα τα σημάδια άρνησης του απογαλακτισμού από μανάδες και μπαμπάδες, ότι συναντάς στην φλώρικη πλευρά μιας ισοπεδωμένης κοινωνίας κλπ .
Μη φανταστείτε ότι κατέβηκαν ως εργάτες ή ως υπάλληλοι , ως άνεργοι ή ως συνταξιούχοι,ούτε καν ως μικροεμποροι ,  αυτές τις ανθρώπινες κατηγορίες το πιο πιθανό είναι ότι τις θυμούνται από τις πολιτικές εξόντωσης που εφάρμοσαν τα κόμματά τους (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ ) στο πρόγραμμα με τίτλο : «οι Θυσίες των άλλων είναι αναγκαιότητα για την ανάπτυξη» , οι ίδιοι κατέβηκαν στην πορεία ως ”επιστημονικοί φορείς” , σαν αυτούς που πρίν λίγους μήνες κατήγγειλαν το κοινωνικό ιατρείο για «αθέμιτο ανταγωνισμό»!!!!!! τέτοια μεγέθη, έτσι λοιπόν διάβηκαν τη Γενική Απεργία .. προσφέροντας ένα πραγματικά εξωτικό και χαρούμενο θέαμα .

Αυτοί που πριν το καλοκαίρι του 2015΄ στρατοπέδευαν στο σκορποχώρι των «Μένουμε Ευρώπη» ικετεύοντας «φέρτε μας ένα μνημόνιο ότι να ναι να το ψηφίσουμε εμείς» , αυτοί που έκραζαν «Γέρουν γερά» τρομοκρατώντας μαζί με τα ΜΜΕ τους πάντες για τα κακά που μας περίμεναν αν φεύγαμε από τα Μνημόνια, τώρα κατήγγειλαν το ασφαλιστικό που εμπεριέχονταν στο Μνημόνιο !!!!!

Επώνυμες ΠΟΠ εξοχότητες που διέπρεψαν και διαπρέπουν στα ψηφοδέλτια και στα διάφορα πόστα των μνημονιακών διεφθαρμένων κομμάτων (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ κλπ) σε όποιο πόστο (κομματικό συνδικαλιστικό, αυτόδιοικητικό) κατήγγειλαν το ασφαλιστικό , βλέποντας ότι αυτό ξεπέρασε το ιδιοτελές δόγμα « περί αναγκαιότητας της θυσίας των άλλων» φθάνοντας και σε αυτούς με τον πλέον σαφές όρο, γνωστό και ως «θυσία Όλων» , προφανώς κάτι που αν και τετραπέρατοι ως επιστημονικοί φορείς άργησαν να αντιληφθούν, όταν με φανατισμό στήριζαν (και στηρίζουν) τα Μνημόνια εδώ και χρόνια "αποδεχόμενοι" αν δεν υποδείκνυαν κιόλας  στα πολιτικά τους αφεντικά   τη σφαγή όλων των άλλων,!!!

αντί υπογραφής
"επιστημονικός φορέας" της eldorado
                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.