Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ στα "δωματιάκια" της γαλάζιας πολυκατοικίας."Δικογραφία-σοκΚακοποιούσε 15χρονο, αλλά και ανήλικο επιληπτικό"

Δικογραφία-σοκΚακοποιούσε 15χρονο, αλλά και ανήλικο επιληπτικό


                              

Το Μάρτιο του 2011, η γενική εισαγγελέας Καταπολέμησης Διακίνησης Ανθρώπων, Ελένα Καζακόφ, με το κατηγορητήριό της με αριθμό 2010515213, ασκεί διώξεις εναντίον των πρωταγωνιστών κυκλώματος παιδεραστίας στο Κισινάου της Μολδαβίας. Το κύκλωμα έχει εξαρθρωθεί από τη Μολδαβική Αστυνομία, μετά από παρακολούθηση μέσω τεχνικών μέσων, παγίδευση χώρων και ερευνών στα σπίτια των φερόμενων ως παιδόφιλων. Η αστυνομία έχει συλλάβει τον ιταλό Αντρέα Πασκουίνι, το πρώην θύμα παιδοφιλίας και στη συνέχεια προαγωγό Όλεγκ Σιβίτσκι και έναν αμερικανό υπήκοο. Ο Νίκος Γεωργιάδης, σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών και απεσταλμένος του ΟΗΕ και της ΕΕ στη Μολδαβία, παρότι έχει προσαχθεί από την Αστυνομία για την εμπλοκή του σε αυτή την υπόθεση, επικαλείται τη διπλωματική του ασυλία και έτσι δεν διώκεται. Στο κατηγορητήριο ωστόσο της Εισαγγελίας, αλλά και σε άλλα δικόγραφα, το όνομα και η δράση του Νίκου Γεωργιάδη περιγράφονται από τα θύματα και τον προαγωγό, καθώς εξιστορείται η δράση του κυκλώματος.
                                     


Στα έγγραφα, που δημοσιεύει το Hot Doc, ο Γεωργιάδης κατονομάζεται για σχέση με δύο τουλάχιστον παιδιά 16-17 ετών, τους Μιχαήλ Μπιντιάκ και Βιατεσλάβ Ντεμιτσέβ, και έναν δεκαπεντάχρονο, τον Μαξίμ Εβτόντιεφ από την Υπερδνειστερία (επαρχία της Μολδαβίας με καθεστώς αυτονομίας). Όπως επίσης προκύπτει από τα δικόγραφα, ο Γεωργιάδης φάνηκε πρόθυμος να ενισχύσει οικονομικά τους προμηθευτές του προκειμένου να δημιουργήσουν σελίδα γνωριμιών, η οποία τελικώς ήταν κάλυψη για τους παιδόφιλους. Η αστυνομία έχει επίσης καταγράψει συνομιλίες μεταξύ του Γεωργιάδη και των παιδιών. Παραθέτουμε το περιεχόμενο των δικογράφων χωρίς σχολιασμό. Είναι προφανές πως όσα καταγράφονται δεν αφορούν την σεξουαλική επιλογή του Γεωργιάδη, αλλά τη δράση του με εξαθλιωμένα ανήλικα παιδιά, τα οποία έσυρε ως το πολυτελές διαμέρισμά του, κάνοντας χρήση της θέσης και των χρημάτων του.


«Δεν ήξερα ότι ο Γεωργιάδης ήταν και παιδόφιλος»



Στις σελίδες 3-4 του κατηγορητηρίου της εισαγγελέως Ελένα Καζακόφ αναφέρεται:





«Την ίδια περίοδο, ο Σιβίτκσι Όλεγκ (σ.σ. πρόκειται για τον προαγωγό) παρακινήθηκε από τον έλληνα υπήκοο Νικόλαο Γεωργιάδη να αναζητήσει παιδιά αρσενικού φύλου, τα οποία θα του παρείχαν σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής. Οργάνωσε (ο Σιβίτκσι) μία συνάντηση του Γεωργιάδη με τον ανήλικο Μπιντιάκ Μιχαήλ και με ένα άλλο παιδί, ονόματι Μαξίμ, που δεν ταυτοποιήθηκε από τα όργανα δίωξης και ο οποίος είχε στρατολογηθεί από τον Όλεγκ Σιβίτσκι με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση και την πορνεία, κοντά στον κινηματογράφο “Πατρίδα” στο Κισινάου.

Στη συνάντηση που αναφέραμε και ως αποτέλεσμα των ενεργειών που κατέβαλε ο Σιβίτσκι, ο έλληνας υπήκοος Νικόλαος Γεωργιάδης επέλεξε τον ανήλικο Μπιντιάκ Μιχαήλ για τη σεξουαλική εκμετάλλευση.



Την ίδια μέρα, μετά τη συνάντηση που αναφέραμε, ο Σιβίτκσι, ενεργώντας με σκοπό την υλοποίηση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και της εκπόρνευσης του ανήλικου Μπιντιάκ Μιχαήλ από τον έλληνα υπήκοο Νικόλαο Γεωργιάδη και προκειμένου να διατηρήσει τον έλεγχο πάνω στη συμπεριφορά του στρατολογημένου θύματος, με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, γνωρίζοντας για την πρόθεση του ιταλού υπηκόου Αντρέα Πασκουίνι να έχει σεξουαλικές επαφές με παιδιά, φιλοξένησε τον ανήλικο Μπιντιάκ στην οικία του, που βρίσκεται στο Κισινάου, λεωφόρος Ντάτσια 50, διαμέρισμα 105.

Ύστερα, την ίδια μέρα, ενεργώντας από κοινού με τον Αντρέα Πασκουίνι, οργάνωσε τη συνάντηση μεταξύ αυτού και του θύματος στο διαμέρισμα 105, λεωφόρος Ντάτσια 50 στο Κισινάου.

Σε αυτή την συνάντηση και ως αποτέλεσμα των ενεργειών που κατέβαλε ο Σιβίτκσι, ο Πασκουίνι επέλεξε τον ανήλικο Μπιντιάκ Μιχαήλ για μελλοντική σεξουαλική εκμετάλλευση.



Ως αποτέλεσμα των ενεργειών του Σιβίτσκι Όλεγκ, την ίδια μέρα ο ανήλικος Μπιντιακ Μιχαήλ έτυχε σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον έλληνα υπήκοο Νικόλαο Γεωργιάδη στην κατοικία του, στην οδό Πέτρου Μοβίλα 23/9, διαμέρισμα 21, στο Κισινάου. Την επόμενη μέρα, και ως αποτέλεσμα των ενεργειών του Σιβίτσκι, ο ανήλικος Μπιντιάκ Μιχαήλ έτυχε σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον Αντρέα Πασκουίνι στην κατοικία του τελευταίου, στην οδό Μ. Σαντοβεάνου 4/1, διαμέρισμα 118, στο Κισινάου».

Στις σελίδες 7-8 περιγράφεται η απαίτηση του Γεωργιάδη να έρθει σε επαφή με ανήλικα παιδιά:

«Ο Όλεγκ δήλωσε επίσης πως έφερε σε επαφή τον Μιχαήλ με τον Νικ, το καλοκαίρι του 2010, στο Κισινάου.

Ο Νικ επιθυμούσε να γνωρίσει κάποιον για να περάσει την ώρα του και ο Όλεγκ γνώριζε ότι ο Νικ ήταν ομοφυλόφιλος αλλά όχι ότι ήταν και παιδόφιλος.



Επίσης γνώριζε ότι ο Μιχαήλ ήταν 16 ετών και τον έφερε σε επαφή με τον Νικ, μετά από παράκληση του τελευταίου για να περάσει την ώρα του, και αυτός (ο Νικ) του έδωσε χρήματα για τις υπηρεσίες που αναφέραμε.

Επίσης, δήλωσε ότι αυτόν δεν τον ενδιαφέρει τι κάνουν τα άτομα αυτά στη συνέχεια και ότι δεν βγάζει χρήματα από αυτές τις γνωριμίες.

Ο Όλεγκ δήλωσε ότι υπέθεσε ότι όταν ένας άντρας είναι 40 ετών και ο άλλος 16 ό,τι συμβαίνει μεταξύ τους μπορεί να μην είναι από αγάπη αλλά γίνεται με αμοιβαία συγκατάθεση, και καταλάβαινε επίσης ότι κάπου υπάρχει και το χρηματικό μέρος, διότι ένα αγόρι 16 ετών δεν θα πήγαινε στο κρεβάτι με έναν άντρα 40 ετών.

Ο Όλεγκ υποψιάζεται ότι μεταξύ του Μιχαήλ και του Νικ εκτός από προσωπικές σχέσεις υπήρχαν και άλλες σχέσεις, χρηματικής φύσεως, για βοήθεια και υποστήριξη, αλλά δηλώνει ότι αυτός ο ίδιος δεν πήρε ποτέ λεφτά για κάτι τέτοιο και ούτε αναμειγνυόταν στη σχέση τους. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να δώσει εγγύηση ότι και τα δύο άτομα είναι φερέγγυα. Ο Όλεγκ έφερε σε επαφή τον Νικ με 4 ενήλικα άτομα από την πόλη Τιράσπολ.

Τα 4 αυτά άτομα, ο Όλεγκ τους έκανε γνωριμία και με τους ξένους που έρχονταν σε αυτόν, και συγκεκριμένα με τους Νουτάπογκ, Νταν Πέτερσον, Νικ κ.τ.λ. Ο Όλεγκ δηλώνει ότι έλαβε χρήματα από τους ξένους, επειδή τους οργάνωσε την διαμονή στη Μολδαβία και όχι επειδή τους έκανε γνωριμίες.



Τους ξένους υπηκόους τους βοηθούσε να νοικιάσουν δωμάτια.
Ο Μιχαήλ συναντιόταν με τον Νικ στην κατοικία του Νικ, την οποία νοίκιαζε στο Κισινάου.

Ο Όλεγκ δηλώνει ότι δεν είχε πάει εκεί αλλά ότι ο Μιχαήλ του είπε ότι πρόκειται για πολυτελές διαμέρισμα, που βρίσκεται στην οδό Πέτρου Μοβίλα 3/9.

Όταν ο Όλεγκ έφερε σε επαφή τον Μιχαήλ με τον Νικ, ο Νικ ήξερε ότι ο Μιχαήλ ήταν ανήλικος και 16 ετών και δεν το έβλεπε αυτό σαν πρόβλημα.

Ο Όλεγκ δήλωσε ότι τα άτομα από την πόλη Τιράσπολ, στους οποίους έκανε γνωριμία με τους ξένους, ονομάζονται Όλεγκ, Βαλεντίν, Αρτούρ, (δεν θυμάται το όνομα του τελευταίου) και ανέφερε τους αριθμούς τηλεφώνου τους και το τηλέφωνο του Νικ στην Ελλάδα -060008823».


Δεκαπεντάχρονο θύμα



Στη δικογραφία γίνεται αναφορά σε παιδί 15 ετών, το οποίο είχε επιλέξει ο Γεωργιάδης για τις ερωτικές του επαφές, τον Μαξίμ από την Υπερδνειστερία:

«Περίπου στις αρχές του Ιουνίου, για πρώτη φορά ο Όλεγκ είχε τηλεφωνική επαφή με τον Μιχαήλ, τον αριθμό του οποίου είχε δώσει μέσω ίντερνετ και του τηλεφώνησε στον αριθμό 069212359. Στην τηλεφωνική συζήτηση, συνεννοήθηκαν να συναντηθούν κοντά στο ξενοδοχείο Vila Iris στη λεωφόρο Ντάτσια στο Κισινάου.

Συναντήθηκαν γύρω στις 11 το βράδυ και ο Όλεγκ κάλεσε τον Μιχαήλ στο σπίτι του. Συζήτησαν για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένου του θέματος της παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών σε ξένους υπηκόους. Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, ο Μιχαήλ πληροφορήθηκε ότι εκείνη τη στιγμή στη Μολδαβία βρισκόταν ο γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών της ΕΕ με το όνομα Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος προγενέστερα ζήτησε τις υπηρεσίες του Όλεγκ και συγκεκριμένα παροχή προσωπικών υπηρεσιών από αγόρια.

Από όσα γνωρίζει ο Μιχαήλ, με την παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών προς τον Νικ ασχολούταν ένα αγόρι 15 ετών με το όνομα Εβτόντιεφ Μαξίμ, που έμενε στην πόλη Μπέντερ στην Υπερδνειστερία.

Το ίδιο βράδυ, ο Μιχαήλ παρέμεινε στο σπίτι του Όλεγκ αλλά δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους.


Την επόμενη μέρα, ο Μιχαήλ, μαζί με τον Όλεγκ και ένα ακόμα άτομο με το όνομα Μαξίμ, που δεν το θυμάται καλά, πήγαν κοντά στον κινηματογράφο Πάτρια για να συναντήσουν τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος έπρεπε να επιλέξει μεταξύ αυτού (του Μιχαήλ) και του Μαξίμ το άτομο που ενδέχετο να του παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες.

Μετά τη συνάντηση, ο Όλεγκ και ο Νικ απομακρύνθηκαν και συζήτησαν κάτι και στη συνέχεια ο Νικ αποχώρησε. Αργότερα ο Όλεγκ πλησίασε τον Μιχαήλ και τον Μαξίμ και τους είπε πως ο Νικ δεν επέλεξε κανέναν από αυτούς. Στη συνέχεια, ο Μαξίμ έφυγε και ο Όλεγκ με τον Μιχαήλ περπάτησαν προς την Μποτάνικα και καθ’ οδόν ο Όλεγκ του ανακοίνωσε ότι ο έλληνας Νικ επέλεξε αυτόν (τον Μιχαήλ) αλλά δεν τους το είπε από την αρχή για να μην προσβάλει τον Μαξίμ.



Έτσι, ο Όλεγκ του είπε ότι θα χρειαστεί να έρθει στο ίδιο μέρος στις 9 το βράδυ. Ο Όλεγκ δεν του εξήγησε το είδος των σεξουαλικών υπηρεσιών, που θα παρείχε στον Νικ.

Την ίδια μέρα, πριν τη συνάντηση με τον Έλληνα, οι δυο τους πήγαν στο σπίτι του Όλεγκ για να περιμένουν το βράδυ.

Στο σπίτι του Όλεγκ ήρθε επίσκεψη ένας ιταλός υπήκοος, ο Αντρέα Πασκουίνι, που ήθελε να γνωρίσει τον Μιχαήλ. Με τον Αντρέα, ο Μιχαήλ συζήτησε και συνεννοήθηκαν να συναντηθούν την επόμενη μέρα.

Σε αυτό το σημείο ο Μιχαήλ επισήμανε πως ο Αντρέα ήταν σκόπιμα καλεσμένος από τον Όλεγκ, για να περάσουν την ώρα μαζί αλλά και με σκοπό ο Μιχαήλ να του παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες. Ο Αντρέα ήταν εξαρχής ένας από τους ξένους πελάτες του Όλεγκ.

Περίπου στις 9 το βράδυ, όπως συνεννοήθηκαν, ο Μιχαήλ ξεκίνησε να πάει στο ραντεβού με τον Νίκο Γεωργιάδη.

Συναντήθηκαν και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του Νικ, που βρισκόταν στην οδό Πέτρου Μοβίλα 23/9, διαμέρισμα 21, στο Κισινάου.

Το διαμέρισμα ήταν υπερπολυτελείας, με 5 δωμάτια και πολύ καλά διακοσμημένο με τηλεοράσεις LCD στα δωμάτια.

Όταν έφτασε στο διαμέρισμα ο Μιχαήλ έκανε μπάνιο στο τζακούζι ενώ ο Νικ παρακολουθούσε ποδόσφαιρο.



Μετά το μπάνιο, ο Μιχαήλ μπήκε λίγο στο ίντερνετ και αφού τέλειωσε ο αγώνας ποδοσφαίρου ο Νικ κάλεσε τον Μιχαήλ στο υπνοδωμάτιο όπου ο Μιχαήλ έκανε μασάζ στον Νικ, ύστερα από το οποίο έκαναν στοματικό σεξ, όπου ο Μιχαήλ ήταν ο ενεργός σεξουαλικός σύντροφος και ο Νικ ο παθητικός. Εκείνο το βράδυ ο Μιχαήλ κοιμήθηκε στο σπίτι του Νικ και την επόμενη μέρα, γύρω στις 11-12, έλαβε από τον Νικ το ποσό των 400 λέι για την παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του Όλεγκ».




Και χορηγός της σελίδας για τους παιδόφιλους



Ο Γεωργιάδης στο κατηγορητήριο εμφανίζεται, με βάση τις μαρτυρίες του ίδιου του προαγωγού Όλεγκ Σιβίτσκι, να του προσφέρει χρήματα για να φτιάξει την ιστοσελίδα, που ουσιαστικά ήταν ο τρόπος επαφής με τους παιδόφιλους:

«Επίσης ο Όλεγκ δήλωσε τα ακόλουθα (που αναφέρονται στη γνωριμία του Μιχαήλ Μπιντιάκ, 16 ετών, και το άτομο με το όνομα Νικ, που είναι περασμένο με τον αριθμό 060008823): Ο Νικ είναι ένα άτομο με υψηλό αξίωμα, μεγάλης υπευθυνότητας στη Μολδαβία και είναι εκπρόσωπος της ΕΕ και για αυτό το λόγο δεν συχνάζει σε gay πάρτι και club, έχει κρυφή και εμπιστευτική συμπεριφορά και κρύβει το γεγονός ότι ανήκει στην κατηγορία των ομοφυλόφιλων.

Ως επακόλουθο, απευθύνθηκε στον Όλεγκ για να του γνωρίσει ένα άτομο με ομοφυλοφιλική κατεύθυνση.

Στην αρχή ο Όλεγκ αρνήθηκε να τον βοηθήσει, εξηγώντας του ότι στις υπηρεσίες του συμπεριλαμβάνει ξένα άτομα που έρχονται στην Μολδαβία για σύντομο διάστημα (τουρίστες) και όχι ξένους που μένουν στη Μολδαβία, για να μην θεωρηθεί ως προαγωγός.

Μετά από αυτό, ο Νικ είπε πως για μια τέτοια υπηρεσία θα του πληρώσει 100 ευρώ εξηγώντας πως πληρώνει αυτό το ποσό ως βοήθημα για το σχέδιο που είχε ξεκινήσει και συγκεκριμένα την προετοιμασία της σελίδας www.livejournal. com, όπου αυτός τοποθετούσε τις φωτογραφίες των ομοφυλόφιλων από τη Μολδαβία και την Υπερδνειστερία, τους οποίους είχε πρόθεση να φέρει σε επαφή με τους ξένους που έρχονται στη χώρα για ξεκούραση (τουρίστες).

Αυτό το σχέδιο ενδέχεται να μετετράπη σε επίσημη δραστηριότητα, δηλαδή να δημιουργήθηκε ένα πρακτορείο πληροφοριών με θέμα την ομοφυλοφιλία.

Τέτοια πρακτορεία υπάρχουν σε διάφορες χώρες του κόσμου νόμιμα.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση που δημιουργήθηκε για αυτό τον σκοπό είναι www. gaymoldova. livejournal.com».


                                
Στα δικόγραφα ο Μιχαήλ Μπιντιάκ,ο οποίος οδηγήθηκε σε σχέση με τον Γεωργιάδη, περιγράφεται ως προβληματικό άτομο με προβλήματα επιληψίας: «Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι πολύ άσχημη. Οι γονείς δουλεύουν στην αγορά Second hand και όλα τα χρήματα ξοδεύονται για τη συντήρηση της οικογένειας.

Ο αδερφός του, την παρούσα στιγμή, υπηρετεί στο στρατό και βοηθά τους γονείς του.

Επίσης ο Μιχαήλ Μπιντιάκ δήλωσε ότι διαγνώστηκε από ψυχίατρο με “επιληπτικό σύνδρομο” και τελευταία φορά που είχε κρίση επιληψίας ήταν περίπου πριν δύο μήνες».


Καταγραφές κλήσεων και παγιδεύσεις

Στις σελίδες 38-39 του κατηγορητηρίου παρατίθενται τα αποδεικτικά στοιχεία της αστυνομίας. Από αυτά φαίνεται πως η αστυνομία στην επιχείρησή της χρησιμοποίησε καταγραφές αλλά και άνοιγμα των επικοινωνιών. Ο Γεωργιάδης δεν παραπέμπεται λόγω της ασυλίας του και έτσι τα αποδεικτικά στοιχεία αφορούν τους άλλους κατηγορούμενους. Φαίνεται όμως πως υπήρξε ίδια μέθοδος και γι’ αυτόν, αφού καταγράφεται η διαδικασία στην περίπτωση του κατηγορούμενου Πασκουίνι:



«- Διαδικασία, διαταγή και περάτωση της ανάκρισης στις 29/10/2010, με την οποία εγκρίθηκε η έρευνα στην κατοικία του ιταλού υπηκόου Αντρέα Πασκουίνι, έγινε με την τοποθέτηση οπτικοακουστικών συσκευών, φωτογραφικής μηχανής και κάμερας καθώς και την παρακολούθηση της οικίας του μέσω της χρήσης τεχνικών μέσων και την έγκριση καταγραφής εικόνων και συνομιλιών στην κατοικία του
– Πρακτικά για την πληροφόρηση καταγραφής εικόνων και αντιγραφή αυτών.
– Πρακτικά εκτίμησης της σπουδαιότητας των εικόνων που καταγράφηκαν στην οικία του Πασκουίνι.
– Διαταγή αναγνώρισης και επισύναψης στην ποινική υπόθεση των ενοχοποιητικών στοιχείων και συγκεκριμένα των CD με εικόνες από την οικία του Πασκουίνι.
– Διαδικασία, διαταγή και περάτωση της ανάκρισης του ανακριτή στις 29/10/2010 σχετικά με την καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών που έγιναν από τα τηλέφωνα του Πασκουίνι και του Αγκάτιεφ Βαλέρι.
– Πρακτικά πληροφόρησης των τηλεφωνικών συνομιλιών και στενογραφία αυτών.
– Πρακτικά εκτίμησης της σπουδαιότητας της πληροφόρησης των τηλεφωνικών συνομιλιών.
– Διαταγή αναγνώρισης και επισύναψης στην ποινική υπόθεση των ενοχοποιητικών στοιχείων και συγκεκριμένα των CD με τηλεφωνικές συνομιλίες.
– Διαταγή και πρακτικά έρευνας, που έγινε στις 5/11/2010 στην οικία του Πασκουίνι Αντρέα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας συνελέγησαν: ένα τηλέφωνο NOKIA, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή KODAK με καρτέλα flash, ψηφιακή κάμερα, προσωπικός φάκελος με αριθμό 102 στο όνομα Νικολάεβ Ιγκόρ, φωτοτυπίες εγγράφων με όνομα Σούρντου Νικολάε, σημειωματάριο και άλλα αντικείμενα που αναφέρονται στα πρακτικά.
– Πρακτικά εξέτασης των αντικειμένων με τα οποία έγινε η εξέταση των αντικειμένων, που συνελέγησαν από την οικία του Πασκουίνι.


Τα πρακτικά της εξέτασης των πληροφοριών, που συλλέχθηκαν και αφορούν τις τηλεφωνικές συνομιλίες που έγιναν από τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι Γκούρα Γκριγκόρε και Μπιντιάκ Μιχαήλ, επιβεβαιώνουν την τηλεφωνική συνομιλία του Μπνιτιάκ Μιχαήλ με τους Πασκουίνι Αντρέα, Νικόλαο Γεωργιάδη, Σιβίτσκι Όλεγκ και Γκούρα Γκριγκόρε και μεταξύ του Γκούρα Γκριγκόρε με τον Μπιντιάκ Μιχαήλ, Αντρέα Πασκουίνι, Νικόλαο Γεωργιάδη και Σιβίτκσι Όλεγκ.

Τα πρακτικά της εξέτασης των πληροφοριών σχετικά με τις τηλεφωνικές συνομιλίες, που έγιναν από τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι Αντρέα Πασκουίνι, Νικόλαος Γεωργιάδης και ο Σιβίτσκι Όλεγκ, επιβεβαιώνουν τις τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ Νικόλαου Γεωργιάδη με τον Μιχαήλ Μπιντιάκ και τον Σιβίτσκι Όλεγκ, μεταξύ του Σιβίτσκι Όλεγκ και του Μπιντιάκ Μιχαήλ, Αντρέα Πασκουίνι και Νικόλαου Γεωργιάδη κ.τ.λ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.