Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Η γερμανική οικονομική – Τραπεζική ελίτ της Γερμανίας με συμμάχους τους Έλληνες πολιτικούς και τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης, υιοθέτησαν τους εξευτελιστικούς ρατσιστικού χαρακτηρισμούς πού έχουν μεταβληθεί σε αντικείμενο του μίσους και της χλεύης όπως συνέβη στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο με τους Εβραίους. που έγραφαν σε βάρος του Ελληνικού λαού οι Γερμανικές πορνοφυλλάδες.

Με αυτό το ναζιστικό χαρακτηρισμό τα λαμόγια του γερμανικού κατεστημένου, προετοίμαζαν το έδαφος για την πλήρη αποδιάρθρωση της χώρας για να εκποιήσουν τη δημόσια περιουσία έναντι ενός πινακίου φακής, περιορίζοντας την εθνική κυριαρχία και φτωχοποιώντας τον Ελληνικό λαό.

Το 1815 ο Ιωάννης Καποδίστριας ως υπουργός Εξωτερικών του Τσάρου της Ρωσίας συμμετέχει στη λύση του προβλήματος που υπάρχει με τα Γερμανικά κρατίδια, του Βορρά με το Νότο. Τότε προτείνει στον Μεττερνίχ την Ομοσπονδιακή λύση των κρατών . Το σχέδιο που παρουσίασε έγινε δεκτό και υπογράφτηκε από τη Γερμανία. Ένα σχέδιο το οποίο ισχύει μέχρι σήμερα.

Όταν η χώρα άρχισε να στέκεται στα πόδια της και ο πρώτος κυβερνήτης Ι. Καποδίστρια και άρχισε να τηνοργανωνει, από τις τότε ισχυρές δυνάμεις χαρακτηρίστηκε ως Ρωσόφιλος, και δολοφονήθηκε το 1831.

Μετά από διάφορες προτάσεις των ισχυρών , συμφωνήθηκε να έρθει ως Βασιλιάς ο πρίγκιπας Ο Όθων-Φρειδερίκος-Λουδοβίκος, πλήρες όνομα Όττο Φρίντριχ Λούντβιχ φον Βίττελσμπαχ Πρίγκιπας της Βαυαρίας και να γίνει πρώτος Βασιλιάς του Βασιλείου της Ελλάδος.

Οι Γερμανοί για να γλυκάνουν την τοποθέτηση του στη χώρα, του έδωσαν προίκα το 1832, 60.000.000 φράγκα, ως δάνειο, το οποίο θα πληρώναμε σε τρεις δόσεις. Δόθηκαν 1.000.000 στους Οθωμανούς ως αποζημίωση για την εξαγορά των επαρχιών Εύβοιας, Φθιώτιδας, και Φωκίδας, 20.000.000 συμψηφιστήκαν για την εξόφληση προκαταβολών προηγούμενων δανείων και το 1/6 του υπολοίπου δανείου για την κάλυψη των εξόδων της βασιλικής Αυλής, που όλοι ήταν βαυαροί σύμβουλοι και υπάλληλοι του Όθωνα. Με αυτή τη διαδικασία οδηγηθήκαμε για μια ακόμη φορά σε χρεοκοπία, και μπήκαμε στο φαύλο κύκλο των δανείων και της εξάρτησης από τη Γερμανία.

Με την άφιξη του Όθωνα ο Ελληνικός λαός του εμπιστεύθηκε την προσπάθεια να γίνει κράτος σε ευρωπαϊκά πρότυπα και να σταθεί η χώρα στα πόδια της. Οι Γερμανοί αναλαμβάνουν να οργανώσουν, τη δημόσια διοίκηση, το στρατό , τα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, δίνουν μαθήματα για την κλεπτοκρατία (διαφθορά που είναι βασικός κανόνας του Γερμανικού κράτους για να επιβιώσει) και κατασκευάζουν την διανόηση μέσα από τα Γερμανικά πανεπιστήμια, οι οποίοι γίνονται οι πρώτοι προπαγανδιστές της καλής Γερμανικής κυριαρχίας.

Το Γερμανικό οικονομικό – τραπεζικό – πολιτικό κατεστημένο από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα , στόχος του ήταν και είναι ο ολοκληρωτικός έλεγχος της. Από την εποχή βαυαρού δοτού βασιλιά Όθωνα, μέχρι και σήμερα, η ανάμειξη στα εσωτερικά μας, δικαιολογείται στη βάση της θεωρίας του οριενταλισμού του Εντουάρτ Σαϊντ: Από τη μια ένας λαός απαξιώνεται, και από την άλλη περιμένει κάποιον να τον σώσει. Καλλιεργείται η απαξίωτική τάση ενός λαού και από την άλλη οι απαξιωτές παρουσιάζονται ως σωτήρες του λαού και του διαφθαρμένου κράτους.

Η Γερμανία με το επιχείρημα του οικονομικού κράχ του 1929 – 1932 απέφυγε την καταβολή των πολεμικών επανορθώσεων για τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε προβάλλει το αίτημα επιβολής χρεοστασίου (να γίνει συμψηφισμός απαιτήσεων πιστωτριών με οφειλές προς τις ΗΠΑ). Η Γερμανία δανείστηκε 132 δις μάρκα, από την Αμερική για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της. Τελικά η Γερμανία δεν επέστρεψε το δάνειο αλλά δεν έδωσε κάτι ψίχουλα στους συμμάχους για τις Ανθρώπινες απώλειες ούτε για τις υλικές, σύμφωνα με τη συμφωνία των Βερσαλλιών (Ιούνιος 1919), και με την άνοδο του Χίτλερ και την κατάληψη της εξουσίας από το Ναζιστικού καθεστώτος το 1930 δεν δόθηκε ούτε ένα σεντς πληρώθηκαν. Σύμφωνα με την επιτροπή Επανορθώσεων , η Ελλάδα θα έπρεπε να πάρει από της Γερμανικές επανορθώσεις το 0,40%. Που αντιστοιχούσε 525 εκατομμύρια μάρκα, αλλά τελικά πήρε ένα ασήμαντο ποσό των 37.300.800 χρυσά μάρκα εκ των οποίων τα 3,8 εκατομμύρια σε μετρητά το 1928. Τα υπόλοιπα μας τα χρωστά ακόμη.

Κατά τη διάρκεια της Ναζιστικής Γερμανικής κατοχής διέπραξαν τα χειρότερα εγκλήματα, (δολοφονίες εν ψυχρώ, έκλεψαν αρχαία αντικείμενα από μουσεία, και από παράνομες ανασκαφές και το τραγικό είναι ότι ακόμη υπάρχει στη χώρας μας Γερμανική Αρχαιολογική Σχολή όπου κάνει ανασκαφές) ) για τα οποία μέχρι σήμερα η χώρα μας – και είναι η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα – που δεν έχει πάρει ούτε ένα σεντς για τις ανθρώπινες απώλειες, ούτε για τις υλικές ζημιές, ούτε έχουν επιστραφεί τα χιλιάδες αρχαία αντικείμενα ανεκτίμητης άξιας, ούτε συνέχισαν την πληρωμή του αναγκαστικού δανείου που πήρε ο Χίτλερ από την Ελλάδα για να συνεχίσει τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Με τους πρώτους υπολογισμούς για το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που πήρε το Γερμανικό κράτος όπως γράφει ο καθηγητής Αγ. Αγγελόπουλος θα πρέπει να μετρηθεί σε δολάρια που είναι το αντιπροσωπευτικό νόμισμα της εποχής και όχι στη χρυσή λίρα, και να το εισπράτταμε το 1964 στα 151 εκατομμύρια δολάρια θα πρέπει ναν προστεθούν οι τόκοι φθάνουν τα 177 εκατομμύρια από το 1942 που ήταν απλήρωτο, δηλαδή θα έπρεπε συνολικά να μας δώσουν 328 εκατομμύρια δολάρια και το 2012 4.530.000.000 ευρώ. αν κάποιος υπολογίσει τους τόκους με χαμηλό επιτόκιο 2,5% από το 1946 τα 100 δισεκατομμύρια του δανείου έχουν φθάσει τα 510.033.165.000 ευρώ. Επομένως το Γερμανικό κράτος χρωστά στη χώρας αυτό το ποσό.

Μετά τον Β. Παγκόσμιο Πόλεμο αναλαμβάνουν και πάλι τον εκσυγχρονισμό της χώρας μας, κατασκευάζοντας τα πρώτα ηλεκτροπαραγωγικά εργοστάσια, τις τηλεπικοινωνίες μαζί με τους Αμερικανούς (ΟΤΕ) , οργανώνουν τις πρώτες αερομεταφορές, το σιδηρόδρομο. Δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό στις Ελληνικές βιομηχανίες κυρίως των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και αφού τις στραγγαλίσουν της αγοράζουν κοψοχρονιά, για να ανοίξει ο δικός τους δρόμος προς την Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Το ενδιαφέρον των γερμανών δεν είναι μόνο ο διοικητικός έλεγχος , αλλά ενδιαφέρονται και για τα γεωπολιτική , γεωστρατηγική θέση της χώρας μας, και γενικότερα των Βαλκανίων, δημιουργώντας ένα διάδρομο εξυπηρέτησης της πρόσβασή της προς την Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Στη δεκαετία του 1950 οι Γερμανοί που είχαν δολοφονήσει 50 εκατομμύρια ευρωπαίους πολίτες και 1 εκατομμύρια περίπου Έλληνες πολίτες, με τη βοήθεια των Αμερικανών (με την υπογραφή της συμφωνίας για το δόγμα Τρούμαν υπάρχει ειδική αναφορά για τη συμμετοχή της Γερμανίας ως αρωγός την ανασυγκρότησης της Ελλάδας) επανέρχονται, αξιώνοντας και πάλι να έχουν την προνομιακή θέση τους στον έλεγχο της παραγωγικής οικονομίας , ωθούν το εργατικό δυναμικό να μεταναστεύσει για να καλύψει το δημογραφικό κενό λόγο του πολέμου, ( αυτό που συμβαίνει και σήμερα) και στήριξαν ουσιαστικά το Γερμανικό (θαύμα) ανασυγκρότησης της Γερμανίας.


Με τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου, και την επανένωση των δυο Γερμανιών σε μια, με την προώθηση της διαδικασίας του ενιαίου νομίσματος, το εμπορικό ισοζύγιο καταγράφει την προτίμηση στα Γερμανικά προϊόντα και η εξάπλωση των Γερμανικών βιομηχανικών προϊόντων. Εφαρμόζοντας την κλεπτοκρατική νοοτροπία , προκαλώντας και τα μεγαλύτερα σκάνδαλα όπως της Ζήμενς, των υποβρυχίων, την εξαγορά των αεροδρομίων, τη μεγάλη φοροδιαφυγή των αυτοκινητοβιομηχανιών Μερσεντές – Μπεβε, VW, την κλοπή του ΦΠΑ από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και τελευταία αποφασίστηκε να μην πληρώνει ούτε τα δημοτικά τέλη στους γειτονικούς Δήμους, τα εμπορικά πολυκαταστήματα τους δεν πληρώνουν φόρους και δεν ελέγχονται για τη μισθοδοσία των Ελλήνων υπαλλήλων. τα χρέη προς το δημόσιο ξεπερνούν τα 3 δισεκατομμύρια κ.α.

Από το 2010 ξεκίνησε ο δανεισμός της χώρας από τους «εταίρους» αποκλειστικά και μόνο από αυτούς απαγορεύοντας τον δανεισμό από άλλες χώρες πέρα της ευρωζώνης.

Ο δανεισμός αυτός της «αλληλεγγύης» έχει αποφέρει κέρδη πολλά δισεκατομμύρια ειδικά στη Γερμανία, (ενώ η Ελλάδα έχει μπει στον έκτο χρόνο ύφεσης), κάτι που δήλωσε και ο πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ( EFSF) Κλαόυς Ρέγκλιν: « Η Γερμανία έχει επωφεληθεί από την κρίση, αφού περισσότερα κεφάλαια εισρέουν στη χώρα. Έτσι, το κόστος δανεισμού οδηγείται σε χαμηλότερο επίπεδο. Σύμφωνα με ερευνητικά ινστιτούτα, η Γερμανία, ως αποτέλεσμα της κρίσης, γλιτώνει 15 δισεκατομμύρια ευρώ από τόκους. Οι πολίτες επωφελούνται επίσης από τους ευνοϊκούς όρους δανεισμούς, χρηματοδοτώντας την αγορά ακινήτων». Ο καθηγητής του ινστιτούτου Μακροοικονομίας και Αναπτυξιακών Ερευνών Γκούσταβ Χόρν επισημαίνει ότι: τα κέρδη για τη Γερμανία είναι πολύπλευρα. Η οικονομία της, δεν κερδίζει μόνο μέσω των ενισχυμένων εξαγωγών της , για να συμπληρώσει ο Φόλκερ Χεμάγιερ αναλυτής της Τράπεζας της Βρέμης « Τα κέρδη μας από τα επιτόκια, σύμφωνα με συντηρητικούς υπολογισμούς, φτάνει τα 45 δισεκατομμύρια ευρώ. Αν το δει κάποιος χαλαρά μπορεί να φτάσει και τα 65 δισεκατομμύρια ευρώ. Κι’ αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι τα επιτόκια, που εμείς οι γερμανοί φορολογούμενοι πληρώνουμε βρίσκονται στα ιστορικά χαμηλότερα επίπεδα».

Μέχρι σήμερα η πολιτική της Γερμανικής ηγεσίας με επικεφαλής την προνοφυλλάδα BILD κατηγορώντας τους Έλληνες ως «καλοπερασάκηδες, δικαιολογεί στο Γερμανικό λαό την σκληρή πολιτική λιτότητας που επιβάλει η οικονομική, Τραπεζική ελίτ τους Μέρκελ – Σόιμπλε.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Αρχές του 2011 το Υπουργείο Εσωτερικών, η Ένωση Περιφερειών και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, υπογράφουν πρωτόκολλο συνεργασίας για τον εκσυγχρονισμό, και ριζικών μεταρρυθμίσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικών και τεχνολογίας. Ένα χρόνο αργότερα ο «μαϊντανός» (όπως τον χαρακτηρίζουν τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης» της Γερμανικής πολιτικής Χανς Γιόακμ Φούχτελ, για τους Έλληνες Χούφτελος, τοποθετείται από την καγκελάριο Μέρκελ ως ο άνθρωπος που θα εφαρμόσει τη συμφωνία της «Τεχνολογική Βοήθειας» (δηλαδή πως θα λεηλατήσουν τη χώρα) με βάση το σχέδιο Σόιμπλε που ακολούθησαν για την ένταξη της Ανατολικής Γερμανίας, με το οποίο λεηλάτησαν τη δημόσια περιουσία και συντελέστηκε το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο στην Ευρώπη, γνωστό ως σκάνδαλο Τρόιχαουντ . Η Τράπεζα που συμμετείχε σε αυτή τη λεηλασία είναι ή ίδια που θέλει ο κ. Σόιμλε να ελέγχει και το δικό μας μεσιτικό ΤΑΙΠΕΔ.

Ο Φούχτέλ έρχεται με ένα μεγάλο επιτελείο επιχειρηματιών, τραπεζιτών, γραφειοκρατών, και στελεχών της Γερμανικής Αυτοδιοίκησης. Άρχισε τις επαφές του με όλους σχεδόν τους Περιφερειάρχες και Δήμαρχους καταγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια, τα περιουσιακά στοιχεία, και ότι άλλο μπορεί να αξιοποιηθεί. Πρώτος στόχος είναι να διεισδύσουν στους δήμους με τις Αδελφοποιήσεις Ελληνικών πόλεων με Γερμανικές πτωχευμένες, τρίτον στις πηγές ενέργειας ( Φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες, νερό, ιαματικές πηγές, ορυκτός πλούτος, τη διαχείριση των απορριμμάτων, που τα τελευταία χρόνια έχει χαρακτηριστεί ως ο βρώμικος χρυσός, ακίνητα, και ίδρυση συνεταιριστικών Τραπεζών, για να αρπάξουν τις μικροοικονομίες των αγροτών και να εγγυηθούν δάνεια που χρειάζεται η καταχρεωμένη Γερμανική τοπική Αυτοδιοίκηση η όποια έχει υποθηκεύσει όλη της, την περιουσία μέχρι το 2030 σε ευρωπαϊκές τράπεζες.

Με απλά λόγια βρισκόμαστε μπροστά σε ένα εγχείρημα άλωσης της Ελλάδας και στην κυριαρχία του Δ΄ Ράιχ. Αυτό που δεν πέτυχαν οι Γερμανοί με την διετή κατοχή του Ναζιστικού καθεστώς με τα όπλα του τώρα το επιβάλλουν με τον οικονομικό έλεγχο , για να εξασφαλίσει την κυριαρχίας της στην Ευρώπη και να παίξει τα γεωπολιτικά, γεωοικονομικά και γεωστατρηγικά της σχέδια, ως ισχυρός παίχτης.

Από το 19ο αιώνα η Γερμανία δεν απέκρυψε ποτέ τους στόχους της, άλλωστε οι δυο πρώτοι στίχοι του εθνικού ύμνου λένε: « Γερμανία, Γερμανία, πάνω απ’ όλα στον κόσμο». Αυτό το Γερμανικό Δόγμα το εξέφρασε σε μια πρόταση του πρώτου Γερμανός Καγκελάριος Όττο φον Βίσμαρκ: «Τα μεγάλα ερωτήματα της ημέρας δεν θα απαντηθούν με λόγια και αποφάσεις της πλειοψηφίας, αλλά με σίδηρο και αίμα». Η φράση αυτή καταδεικνύει τη θέληση του οικονομικού – Τραπεζικού κατεστημένου να ποδηγετήσει την Ευρώπη.
Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΛΑΖΙΑ / ΙΣΚΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.