Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η Κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. με 22 Κρατούμενους Ακτιβιστές ..απεκατέστησε την «Ομαλότητα» της Ενημέρωσης (ενημέρωση απο ERT OPEN)



                          
Με μια Προκήρυξη που δεν μεταδόθηκε ποτέ, η Ομάδα «Ρουβίκωνας» δεν διέβη τα Στεγανά της ΕΡΤ.



Η «κανονικότητα» και ο «νόμος» στην ΕΡΤ αποκαταστάθηκαν τελεσίδικα, ώρα 21:43’ απόψε , στιγμή κατά την οποία κλούβα Συλλήψεων της ΕΛ.ΑΣ. άφηνε πίσω της την έξοδο του ραδιομεγάρου, με κρατούμενους 22 Νέους της Αναρχικής Συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», που νωρίτερα αποπειράθηκαν παρέμβαση στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

Μόλις είχε περάσει το Πρώτο δεκάλεπτο του βραδινού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ 1, το οποίο, στο πλαίσιο των 50 χρόνων Κρατικής Τηλεόρασης εκφωνούσε το «όνομα – ‘έκπληξη’» Λιάνα Κανέλη , όταν ακούστηκαν θόρυβοι και φωνές. Με …σαν έτοιμο από καιρό αυτοματισμό, το «κοντρόλ» έριξε «μαύρο» για τα επόμενα δευτερόλεπτα στις Οθόνες, ακολούθησε το σήμα του Σταθμού και ένας αμήχανος χρόνος αφιερωμάτων σε εκπομπές του καναλιού. Ώρα 9:17 η σύνδεση επανήλθε σε «καθαρό» στούντιο και από τις περιγραφές του μάλλον ψυχραιμότερου Πάνου Χαρίτου και της πιο αψίκορης Βουλευτού του Κ.Κ.Ε., προέκυψε ότι μέλη του Ρουβίκωνα «εισέβαλαν» ζητώντας να διαβάσουν κείμενό τους. Στη διάρκεια διακοπής του Προγράμματος η ΕΡΤ, κατ’ ουσία απαγόρευσε την ανάγνωση από Άτομο της Συλλογικότητας , προτείνοντας ως «εναλλακτική» αυτό να μεταδοθεί από Δημοσιογράφο της, ενώ στον ανταγωνισμό «χάρης» μπήκε και η ίδια η Λιάνα Κανέλη , προτείνοντας να το μεταφέρει η ίδια με την αψεγάδιαστη , στεντόρεια και έμπειρη τηλεοπτική της φωνή – κάτι το οποίο απορρίφθηκε από τους Ακτιβιστές.

Ενώ δε, η Βουλευτής συνέχιζε μιλώντας για «βαρβαρότητα», «τραυματισμό», «σπασμένα τηλέφωνα» κλπ. (καταστάσεις πάντως τις οποίες δεν αναφέρει καν η σχετική, καταδικαστική, ανακοίνωση της Διοίκησης της ΕΡΤ) το πρώτο περιπολικό περνούσε την είσοδο της Μεσογείων…
Ακολούθησε Κλούβα των ΜΑΤ στο πεζοδρόμιο, στέλνοντας την ανάλογη διμοιρία στο κτίριο και σε γρήγορους χρόνους νέες Ειδικές και..ανειδίκευτες Δυνάμεις. Μετρήσαμε επιπρόσθετα, τουλάχιστο 7 – 8 περιπολικά ή «βαρύτερα» οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. και μεγαλύτερο αριθμό Μηχανών «ΔΕΛΤΑ». Ομολογουμένως είναι δύσκολο να προσθέσουμε επακριβώς τα «συμβατικά» αυτοκίνητα και δίκυκλα της Κρατικής Ασφάλειας που μπαινόβγαιναν σε ανάλογους ρόλους.






Οι «κακοί» που παρέμεναν εκεί «δέθηκαν» με συνοπτικές διαδικασίες και οδηγήθηκαν στη Γ.Α.Δ.Α. αρχικά τουλάχιστο με την ιδιότητα των «προσαχθέντων». Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες , στην παρέμβαση , αλά και στους Κρατούμενους , συμπεριλαμβάνεται και Κόσμος από την και Αναρχική Συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας.


  • Περίπου ως …νταβατζήδες αντιμετώπισε από την πλευρά της η ΕΣΗΕΑ τους Ακτιβιστές , αναφέροντας χαρακτηριστικά στη δική της ανακοίνωση «…Η ενημέρωση δεν χρειάζεται προστάτες…».
  • Το κείμενο της Συλλογικότητας , το οποίο επικεντρώνεται σε Κεφάλαια της Νέας Μνημονιακής Κυβερνητικής Πολιτικής , στην καταστολή και στο Προσφυγικό , ΕΔΩ
Θαν. Γ. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.