Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Διαλύουν την ασφάλιση/συντάξεις. Σποτ του ΠΑΜΕ για το Ασφαλιστικό και την προετοιμασία απεργίας (VIDEO) .


           Η συμμορία του συριζα περνάει στη διάλυση του ασφαλιστικού πυλώνα  , σε μειώσεις συντάξεων και στην υλοποίηση των πολιτικών ιδιωτικοποίησης της ασφάλισης.
Υπακούοντας σαν πιστά κατοικίδια τις εντολές των ξένων επικυρίαρχων και ξεπερνώντας τις δύσμοιρες “αγκυλώσεις” του παρελθόντος κοιτούν να σώσουν τα τομαράκια τους , απλώς ... υπακούοντας.

Θα οργανώσουμε και θα βρεθούμε  σε κάθε πτυχή αυτού του ταξικού πολέμου που έχουν εξαπολύσει κατά της  κοινωνίας, των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των ανέργων.
Ότι και αν πέρασαν,  ότι και αν περάσουν τα υποτελή  ανδρείκελα των ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ (Συριζα, ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, και λοιπά φασιστοειδή)   δεν θα μείνει αναπάντητο.
 Ο κόσμος τους είναι σάπιος και δεν θα τον σώσουν τα όποια παράσιτα του, με αυτόν τον κόσμο δεν θα αρνηθούμε να συγκρουστούμε..

Το σποτ είναι από το ΠΑΜΕ και αφορά την επίθεση των ανδρείκελων του συριζα στο ασφαλιστικό και την προετοιμασία απεργίας. Ακολουθεί και σχετική πολιτική ανακοίνωση απο το ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ επισημαίνει:

         «Η επίθεση στο Ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου!

Φέρνουν γρήγορο θάνατο στο Ασφαλιστικό!

Να μη μας πιάσουν στον ύπνο! Προετοιμαζόμαστε για σκληρή αναμέτρηση, για μεγάλη απεργία, στον αντιασφαλιστικό όλεθρο!

Η σφοδρότητα της επίθεσης που ετοιμάζουν στην Κοινωνική Ασφάλιση μας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις που αντιμετώπιζαν οι εργαζόμενοι τον 19ο αιώνα. Η επίθεση που δεχόμαστε δεν φέρνει απλώς κάποια νέα αντιασφαλιστικά μέτρα, αλλά συνολικά την ταφόπλακα των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, τη διάλυση του όποιου κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης είχε απομείνει.

Μας λένε να ξεχάσουμε πως θα υπάρχει ένα δημόσιο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης που θα καλύπτει τον εργαζόμενο και την οικογένειά του, αλλά η Ασφάλιση να γίνει προσωπική υπόθεση ανάλογα με τις εισφορές και παροχές στον καθένα αναλόγως την τσέπη του. Να είμαστε εκτεθειμένοι στις ασθένειες, στον επαγγελματικό κίνδυνο και η εργοδοσία και το κράτος να σου κλέβουν τον κόπο και τον ιδρώτα σου δίνοντας πενιχρές υπηρεσίες επιπέδου πτωχοκομείου.

Δε θα παραδώσουμε την Ασφάλιση μας στα νύχια των αρπαχτικών! Ο διαρκής πόθος των μεγάλων επιχειρηματιών της Υγείας για αποχώρηση του κράτους και της εργοδοσίας από τη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος αποτελεί την έναρξη χρυσών δουλειών με ζεστό χρήμα για τα αρπαχτικά των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και των μεγαλεμπόρων της Υγείας.

Οι δεκάδες Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα και τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους, τον εργαζόμενο λαό, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα. Να αγωνιστούμε για δημόσια, καθολική, υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση, για την οικοδόμηση ενιαίου συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, που θα περιλαμβάνει τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, τις υπηρεσίες πρόληψης και αποκατάστασης της υγείας, τις παροχές και υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας».

Το σποτ και την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ τα ξεσικώσαμε απο το Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου