Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Τιτάνιες οι προσπάθειες να μεταμορφωθεί ένα ανέκδοτο σε "ηγέτη της ελληνοινδοευρωπαικής κεντροδεξιάς"

ταρατατζούμ!


Οι εργολάβοι που ανέλαβαν να μεταμορφώσουν τον γνωστό Μητσοτάκη σε ηγέτη της κεντροδεξιάς, παρουσιάζουν συμπτώματα  υπερκόπωσης , εξάντλησης, χρίζουν άμεσης ψυχολογικής υποστήριξης ενώ  και στην πλάτη τους εμφανίζονται σημάδια αυτοβασανισμού ... Αναμένεται να εκδοθεί αναλυτικό δελτίο τύπου για την κατάστασή τους..

Οι παχυλές προκαταβολές προπαγάνδας με τις οποίες στέφθηκε ο Μητσοτάκης μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ , δείχνουν να έχουν εξαερωθεί πλήρως. Η "ανανέωση" με  σύσωμη την δαφνοστεφανωμένη ακροδεξιά πλέμπα των μπουμπουκοβορίδων, ο "θρίαμβος του μεταρρυθμιστή", η γέφυρα της κεντροδεξιάς,η επίθεση στο λαικισμό,  η ήττα των Καραμανλικών και όλες αυτές οι αρλούμπες που έντυσαν το Μητσοτάκη, βρίσκουν στο προσωπικό του κενό αέρος..  Είναι  "βραβευμένες"  οι  βλακείες του Μητσοτάκη που εξόργισαν μέχρι και την σημερινή ΠΑΣΕΓΕΣ των αγροτών που βρίσκονται  στο δρόμο   όταν πρότεινε πρόσθετα μέτρα από αυτά του Τσίπρα,  κατά των αγροτών( πρότεινε συμψηφισμό χρωστούμενων με επιδοτήσεις ο αθεόφοβος Μητσοτάκης).  Επίσης τα περί άμεσης εφαρμογής της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στις συντάξεις που θα μείωναν  τις συντάξεις κατά τεράστια ποσοστά άνω του 50%  κλπ..
Όλο του το στήσιμο , το ύφος, το “πάθος”, η επιχειρηματολογία, η ενημέρωση που έχει για την πραγματικότητα πέρα από τις δικές τους τραπεζικές καταθέσεις , ότι εμφανίσθηκε ως Μητσοτάκης    στη χθεσινή μάχη της Βουλής, που ήταν ο ορισμός του στημένου , ήταν με μία λέξη Απελπισία.

Όλοι απλά κατάλαβαν ότι ο Μητσοτάκης είναι γεννημένος να είναι πάντα ένας Μητσοτάκης και μάλιστα στην συνέχεια του είδους που δεν διασώζει τίποτε πέρα από βλακεία , δουλοπρέπεια και ιδιοτέλεια και  έτσι θα την πάει τη δουλειά μέχρι τέλους παρά τις ..... τιτάνιες προσπάθειες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.