Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Η συμμορία του σύριζα εξοντώνει την κοινωνία και ιδεολογικοποιεί τις πρακτικές του πλιάτσικου.


Ξημερώνοντας η νέα εποχή στη ΝΔ , τα ανδρείκελα του σύριζα έχουν ήδη κάνει το ταμείο τους μη μπορώντας παρά να μοιραστούν την έμπνευση  της νέας χρυσής εποχής των άπλετων ιδιωτικοποιήσεων και του πλιάτσικου της δημόσιας περιουσίας.
 Τα 14 αεροδρόμια, οι τράπεζες, κλπ   έχουν πουληθεί  , ακολουθούν μικρή ΔΕΗ, δεκάδες ακίνητα, τρένα κλπ, η αμύθητη περιουσία φθάνει για όλους, όρεξη να υπάρχει,  που υπάρχει ..
  Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα σε θεσμική διαφθορά,  με εγγυήσεις από το ολοκληρωτικό κοινοβουλευτικό  σχήμα ότι  θα παραμείνει ένα  φιλόξενο πεδίο για “επενδύσεις”!!!

Οι πρώτες επίσημες “επιχειρηματικές”  προτάσεις βρίσκουν τη συμμορία του σύριζα να δηλώνει ανοιχτά και ξάστερά τη συγνώμη της  στη εποχή Σημίτη που δεν του” επιτράπηκε” να σώσει τους συνταξιούχους  με το νόμο Γιανίτση. Ακολούθησαν έτερες "επιχειρηματικές"  δηλώσεις αλλόφωνων κρατικοδίαιτων στελεχών  διψασμένων για “ανάπτυξη”  που μέσω γνωστής "Οικογένειας" καλοταισμένων με δημόσιο χρήμα  ΜΜΕ έκραξαν το τέλος του "κρατισμού" , ευχόμενοι  καλή όρεξη με κύριο πιάτο τη δημόσια περιουσία..

Την ίδια ώρα τρέχει προς κοινοβουλευτική υπογραφή το ασφαλιστικό του "Γιανίτση" υπο τη μοναδική   οικογενειακή φωτογραφία της συμμορίας του σύριζα,  λίγο μετά το πλιάτσικο των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων από την “κινητικότητα” που είχαν δείξει τα ταμεία στη χρυσή εποχή των χρηματιστηρίων του Σημίτη και το εθνοσωτήριο πλιάτσικο του PSI. Το “νέο”     εθνοσωτήριο ασφαλιστικό νομιμοποιεί και αποθεώνει τη διαχρονική κλοπή των ταμείων ενώ  διαλύει την ασφάλιση και μας εισάγει στα αρπακτικά της ιδιωτικής ασφάλισης που πλέον ακουμπούν σε ξένες ασφαλιστικές πολυεθνικές και εξαγορασμένες απο ξένους τράπεζες..

Απλά και μετρημένα τα στόματα της συμμορίας διατυμπανίζουν .. περνάμε το ασφαλιστικό(αμα χρειαστεί που δε θα χρειαστεί βοηθάτε όπως και στην ψήφιση του Μνημονίου και μετά το φαγοπότι έχει αρχίσει..
 Έτσι θα στηθεί η νέα ολόχρυση εποχή της "νέας" κεντροδεξιάς και της "νέας" κεντροαριστεράς”,  όλα είναι στρωμένα  όλα είναι ήδη πουλημένα και τα σκυλιά δεμένα.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.