Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

"Χριστουγεννιάτικη" κυβερνητική απανθρωπιά.Τώρα Απαγορεύουν παροχή ιατρικής βοήθειας σε πρόσφυγες.


Προφανώς και μετά τις φρέσκες διαταγές του αρχιφασίστα Σοιμπλε στους ντόπιους νενέκους του,  για  άγρια αντιμετώπιση των προσφύγων, εδώ και λίγη ώρα τα ντόπια γκεσέμια του , απαγορεύουν την παροχή ιατρικής βοήθειας σε πρόσφυγες στην πλατεία Βικτώριας, εφαρμόζοντας πολιτικές μηδενικής ανοχής στις ζωές των προσφύγων.


"
Απαγόρευση παροχής ιατρικής βοήθειας σε πρόσφυγες στην πλ. Βικτώριας

Πλατεία Βικτώριας, 17.45, 28/12/2015


Απαγόρευση παροχής ιατρικής βοήθειας


Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην Πλατεία Βικτώριας, όπου άνδρες της αστυνομίας μάς εμποδίζουν να εξετάσουμε και να δώσουμε φάρμακα σε ασθενείς πρόσφυγες που διατύπωσαν αίτημα προς τον γιατρό.
Όλα ξεκίνησαν όταν δεχτήκαμε κλήση από Ομάδα Αλληλέγγυων από Ουγγαρία οι οποίοι επιχειρούσαν με γιατρούς στην Πλατεία να τους φέρουμε κάποια φάρμακα. Όταν φτάσαμε είδαμε ότι η αστυνομία εμπόδιζε τους Ούγγρους αλληλέγγυους να ασκήσουν ιατρική πράξη με το πρόσχημα ότι δεν είναι πιστοποιημένοι από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Καθώς προσφερθήκαμε να εξετάσουμε εμείς τους διατυπώνοντες αίτημα πρόσφυγες, η αστυνομία αρνήθηκε και σε εμάς για πρώτη φορά από το Πεδίον του Άρεως. Να σημειωθεί ότι η καταγγελία στην αστυνομία έγινε από κατοίκους της περιοχής, ενώ η αστυνομική απαγόρευση προέρχεται από "νόμο του Υπουργείου" κατά τα λεγόμενα του οργάνου.
Εμείς, αρνούμενοι να αφήσουμε τους πρόσφυγες στα εχθρικά χέρια της κυβέρνησης και των εκτελεστικών οργάνων τους, παραμένουμε δίπλα τους μέχρι να καταφέρουμε να τους εξετάσουμε.

Ομάδα Υγείας Αυτοοργανωμένης Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες και Μετανάστες"

διαρκής ενημέρωση απο πλ Βικτωριας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου