Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Βήμα-Βήμα, όλα τα ψέματα της «Αυτού Μεγαλειότητος» . Περί πρώην βασιλεύς Κοκού, ο Λόγος.


 Ένα από τα κεφάλαια της ειδικής έκδοσης της Εφημερίδας των Συντακτών αυτού του Σαββατοκύριακου για τον Κωνσταντίνο Γκλίξμπουργκ αναφέρεται και στον ΔΟΛ, τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (και ο οποίος βρίσκεται στην υπηρεσία της... «Αυτού Μεγαλειότητος») που έβγαλε το βιβλίο του τέως.
Γιατί, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ψαρράς στο βιβλίο της ΕφΣυν, «έχει να κάνει με τον ιστορικό ρόλο του Συγκροτήματος Λαμπράκη ως "ημικρατικού" θεσμού, ο οποίος επεμβαίνει σε περιπτώσεις κρίσης προκειμένου να προβάλει πολιτικές προσωπικότητες ή ομάδες στις οποίες θα μπορούσε να στηριχτεί το πολιτικό σύστημα που παραπαίει». Γι' αυτό προφανώς και το «Βήμα της Κυριακής» υιοθέτησε..
το βιβλίο του τέως βασιλιά.
Αυτό το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου λοιπόν η «Εφημερίδα των Συντακτών» κυκλοφορεί με μία ειδική έκδοση για τα ψέματα και την πλαστογράφηση της ιστορίας από τον τέως και το Βήμα της Κυριακής. Ο «Βασιλεύς Κωνσταντίνος» (κατά το Βήμα), ο Κωνσταντίνος Γκλίξμπουργκ (κατ' εμάς). Ένα αποκαλυπτικό (και απολαυστικό στην ανάγνωσή του) βιβλιαράκι του Δημήτρη Ψαρρά.
Δ. Κανελλόπουλος / ΕφΣυν

 Διαβάστε:  
- Οι Ρηγάδες του Ψυχάρη 

- Γλίξμπουργκ: Ολα όσα (δεν) είπα στον Ψυχάρη


zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.