Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Εκλογές στη ΝΔ. Τι πρέπει να προσέξουν οι αδικοχαμένοι ψηφοφόροι, μέτρα αυτοπροσίας..



 


Σαν αύριο θα διεξαχθούν εσωτερικές , διεθνείς,  εκλογές στο υποκατάστημα της ΝΔ ή αλλιώς και ολογράφως στη   !Νέα Δημοκρατία!
Πέρα από το περιπετειώδες αυτής της έξοχης εμπειρίας,  οφείλουμε ως σωστοί  γείτονες να θέσουμε ορισμένα στοιχειώδη ζητήματα αυτοπροστασίας και ασφάλειας στους ναυτιλλόμενους,  δηλαδή σε όσους αποφασίσουν να κοινωνήσουν την εσωκομματική ψηφοφορία. 
Καταρχάς να γνωστοποιήσουμε ότι  δεν πρόκειται για μονομερή ενέργεια μιας και  σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι εκλογές της ΝΔ, έχουν όλες τις νόμιμες άδειες και πιστοποιήσεις, ενώ συμφώνησε και η Γερμανική πρεσβεία δίνοντας τη σχετική "βίζα" ..

Ακολουθούν οι νόμιμες  οδηγίες για την αυτοπροστασία και ασφάλεια όλων ..

α). Αν πράγματι έχετε πάρει απόφαση να συμμετάσχετε  στις εκλογές της ΝΔ, δεν πάτε ποτέ οι ίδιοι, αλλά στέλνετε κάποιον άλλο , πχ το γείτονα που σας κλέβει το παρκινγκ ή   την πεθερά σας (όσοι είναι παθόντες) κλπ.
β). Όσοι αποφασίσετε να πληρώσετε το ποσό των 3ευρώ καθαρίζετε καλά τα κέρματα ώστε να μην είναι εύκολο να εντοπισθούν δακτυλικά αποτυπώματα για παν ενδεχόμενο.

γ).Αν δεν γνωρίζετε το μέρος των εκλογών δεν ρωτάτε ανοιχτά και δημόσια  (μη μας καταλάβουν) αλλά απ έξω-απ έξω, δηλαδή ρωτάτε που είναι για παράδειγμα  το κτήριο της Κοματαντούρ...

4). Κλείνετε  το κινητό  και αν καταλάβετε  ότι υπάρχει και άλλος κόσμος βγάζετε και τη μπαταρία του..

5).Σε περίπτωση που η ψήφος δεν μπαίνει στην κάλπη, μαίνεται ψύχραιμοι και προσπαθείτε να τη νουθετήσετε, αν πάλι επιμένει φωνάζετε υδραυλικό ή κάνετε υπομονή μέχρι την επόμενη Κυριακή που θα ξαναγίνουν πάλι..

VI). Δεν πλησιάζετε στο χώρο των εκλογών με το δικό σας μέσο,  αλλά το αφήνετε  χιλιόμετρα μακριά αν και εφόσον δεν μετακινηθείτε  με δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς ή απλά φορτηγά ψυγεία.

VII).Αν τυχόν σας αναγνωρίσουν , σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνεται  την ευθύνη αλλά αρνείστε  τα πάντα. Προσοχή ότι πείτε  θα  το χρησιμοποιήσουν εναντίον σας.

VIII). Όλη η διαδικασία θα περιφρουρείτε από άτομα που θα φέρουν  περιβραχιόνιο του 4ου Ράιχ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.