Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Ο Βούτσης θα ηγηθεί καμπάνιας για τη σωτηρία των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, από τη χρεοκοπία τους!!!! 

 Σε μία εξαιρετικά συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση   ο Βούτσης και πρόεδρος της Βουλής, αφού προλόγισε τη συγκίνηση του με το κατά λάθος  φθηνό οικονομικό πακέτο των 5 εκατομμυρίων ευρώ που θα κατασπαράξουν τα διεφθαρμένα κόμματα της Βουλής , προχώρησε στην κυρίως συγκίνηση λέγοντας πώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε άμεση χρεοκοπία τα δύο ιστορικά κόμματα της ιστορικής διαφθοράς,  των ΠΑΣΟΚ, και ΝΔ.
Σιγή απλώθηκε στην αίθουσα , η συγκίνηση βάρεσε κόκκινο και δημιούργησε τη δική της ανάγλυφη  υγρασία ενώ  άρχισε να κάνει ζημιά στο παρκέ  και  στις πούδρες  των άξιων διαπραγματευτάδων.
Ο Βούτσης αυτός ο τιτάνας του κοινοβουλίου,  πονόψυχος  με το δράμα των δύο ιστορικών κομμάτων της ελληνικής μαφίας , αφού καθάρισε  τις επιτροπές,  για το Χρέος και για τις μίζες της  Siemens κλπ καλείται τώρα να ηγηθεί σταυροφορίας για το σώσιμο των δύο ιστορικών κομμάτων των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ .
 Με το Βούτση θα σωθούν και αυτά τα υποκείμενα ή τουλάχιστον θα υπο_χρεωθούμε να το ζήσουμε και αυτό.

 Ο συγκινημένος Βούτσης στην συγκεκριμένη εκδήλωση  έκραξε την αποφασιστικότητά του να διασωθούν τα δύο ιστορικά κόμματα και έκανε ένα διακριτικό κάλεσμα απο βάθος καρδιάς στον καθένα,  να κατανοήσει την απειλή για τη Δημοκρατία από τη χρεοκοπία των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και να απλώσει το χέρι του φιλεύσπλαχνα στα δύο ιστορικά κόμματα και στα διεφθαρμένα κομματικά τους αρπακτικά για να τα σώσει..
Μέχρι αργά το απόγευμα κυκλοφορούσαν καλά καμουφλαρισμένες ανεπιβεβαίωτες φήμες ότι θα ιδρυθεί ανεξάρτητη ΜΚΟ με το χαρακτηριστικό τίτλο : "Το χαμόγελο του μιζαδόρου" στην οποία ΜΚΟ θα μπορεί να εισφέρει ο κάθε καλοκάγαθος τον όβολό του(μέρες που ναι) για την διάσωση απο τη χρεοκοπία των δύο ιστορικών κομμάτων και προπάντων για τη ν υπεράσπιση της Δημοκρατίας..

Για του Λόγου το Αληθές και όχι μόνο .. Αναλυτικό ρεπορτάζ από τη συγκεκριμένη εκδήλωση  με το Βούτση ..

Νίκος Βούτσης: Κίνδυνος χρεοκοπίας για δύο μεγάλα κόμματα

"Σε μιαν άλλη αποκαλυπτική αναφορά, που προκάλεσε επίσης το ζωηρό ενδιαφέρον των παρισταμένων, ο Ν. Βούτσης είπε ότι τους τελευταίους 2-3 μήνες το κουαρτέτο των δανειστών ζητεί να καταργηθεί το ακατάσχετο που ισχύει για το 40% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα -ενδεχόμενο που πλήττει βαρύτατα τα δύο ιστορικά κόμματα, που είναι υπερχρεωμένα και έχουν στηρίξει τις ρυθμίσεις του δανεισμού τους στην κρατική επιχορήγηση.

«Αυτό σημαίνει άμεση χρεοκοπία δύο μεγάλων και ιστορικών κομμάτων» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής."

Το ποσό των 5 εκατ. ευρώ εγγράφηκε στον κρατικό προϋπολογισμό για την κρατική επιχορήγηση των κομμάτων, κατά λάθος, σύμφωνα τον πρόεδρο της Βουλής. Ο Νίκος Βούτσης προειδοποίησε για τον κίνδυνο χρεοκοπίας δύο μεγάλων ιστορικών κομμάτων

Στη διάρκεια παρουσίασης βιβλίου του πρώην υπουργού Γ. Νικητιάδη για το εκλογικό σύστημα, ο Ν. Βούτσης είπε ότι εγγράφηκε στον Προϋπολογισμό για την κρατική επιχορήγηση των κομμάτων, κατά λάθος το ποσόν των περίπου 5 εκατ. ευρώ, έναντι των 15 εκατ. ευρώ πέρυσι και των 22 εκατ. ευρώ πρόπερσι (και 49 εκατ. ευρώ προ κρίσεως), τονίζοντας ότι αυτό έγινε αντιληπτό μόνον κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια. «Δεν το κατάλαβε κανείς, ούτε τα κόμματα που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα» ανέφερε.

«Είναι ένα πολύ μικρό ποσόν για τα κόμματα μιας οκτακομματικής Βουλής και τα κόμματα των ευρωεκλογών, και δεν έχει καμιά σχέση με τις πραγματικές ανάγκες» πρόσθεσε ο Ν. Βούτσης. Το λάθος αυτό «δεν είναι εύκολο να διορθωθεί. Μόνον σε αναθεώρηση του Προϋπολογισμού μπορεί να διορθωθεί, κι αν γίνει νόμος ειδικά γι αυτό, ο κόσμος θα πει ότι έκαναν την αλλαγή 'μόνον για την πάρτη τους'…» συνέχισε.

Κίνδυνος άμεσης χρεοκοπίας 


Σε μιαν άλλη αποκαλυπτική αναφορά, που προκάλεσε επίσης το ζωηρό ενδιαφέρον των παρισταμένων, ο Ν. Βούτσης είπε ότι τους τελευταίους 2-3 μήνες το κουαρτέτο των δανειστών ζητεί να καταργηθεί το ακατάσχετο που ισχύει για το 40% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα -ενδεχόμενο που πλήττει βαρύτατα τα δύο ιστορικά κόμματα, που είναι υπερχρεωμένα και έχουν στηρίξει τις ρυθμίσεις του δανεισμού τους στην κρατική επιχορήγηση.

«Αυτό σημαίνει άμεση χρεοκοπία δύο μεγάλων και ιστορικών κομμάτων» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής.

Ο κ. Βούτσης έκανε έκκληση «να βοηθήσουμε όλοι να βγούμε από την κρίση με πανίσχυρα δημοκρατικά κόμματα, με διαφάνεια και θεσμική ενίσχυση» και εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του με την «προσπάθεια να απαξιωθεί και να πεθάνει το παρόν πολιτικό σύστημα και τα κόμματα και να αναζητήσουμε, άλλοι λοχίες και άλλοι βασιλιάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου