Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικος "μποναμάς" για τα ανδρείκελα των Μνημονίων. Λεηλατήθηκαν τα 14 αεροδρόμια

 

Τα ανδρείκελα της συμμορίας του συριζα υπέγραψαν την τελική συμφωνία του  πλιάτσικου των 14αρων αεροδρομίων στους γερμανούς επικυρίαρχους..
Μία τεράστια δημόσια  περιουσία που χτίστηκε κατά τη διάρκεια πολλών ετών  πλιατσικολογήθηκε απο τις πιο διεφθαρμένες κυβερνήσεις που πέρασαν ποτέ απο την Ελλάδα.
Τα τυπικά της αγοροπωλησίας είχαν ξεκινήσει από τον Νοέμβριο του 2014 από τους λόχους των "εκλεκτών"  Σαμαρά-Βενιζέλου , για να οριστικοποιηθούν από την τωρινή συμμορία του συριζα.

Πρώτα και κύρια αποτελεί πολιτική απόφαση των επικυρίαρχων του Γερμανικού Κράτους που επέβαλαν στα ντόπια κοινοβουλευτικά ανδρείκελα τη λύση της λεηλασίας αυτής της τεράστια δημόσιας περιουσίας.. Η Ελλάδα ως αποικία πλέον ,  θα χάσει ένα βασικό πυλώνα εθνικής οικονομίας και ανεξαρτησίας, μιας και στην ουσία απογυμνώνεται εντελώς στο χώρος της εναέριας εξυπηρέτησης αλλά και του ελέγχου του..
Χάνει το μεγαλύτερο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος που χρόνια ολόκληρα το είχε οικοδομήσει με συνεχείς και αξιοπιστες δημόσιες επενδύσεις..
Η λεηλασία των 14αρων αεροδρομίων συν του Ελευθέριος Βενιζέλος που το έχουν αρπάξει εδώ και χρόνια, είναι ένα πολιτικό και οικονομικό έγκλημα  μοναδικό στην νεότερη ιστορία.

Μέχρι χθες ξέραμε για γερμένα υποβρύχια που μόνο για ένα από αυτά δόθηκαν μίζες 10-12 εκατομμύρια ευρώ, για τις μετοχές του ΟΤΕ που τις σκυλότρωγαν για χρόνια οι στρατοί αρπακτικών, για τα άδεια ασφαλιστικά ταμεία που αυτά και αν ταίσαν. Επίσης  για τα  νησιά , τα λιμάνια, κλπ  ποτέ όμως δεν λεηλατήθηκε  τέτοιο μέγεθος δημόσιας περιουσίας, όπως τα 14 αεροδρόμια,  τεράστιας αξίας.
Οι αχυράνθρωποι της συμμορίας του συριζα μπορούν να αισθάνονται "ασφαλείς" , το σημερινό ολοκληρωτικό καθεστώς θα συνεχίσει την πορεία σύγκρουσης του
 με την κοινωνία, καθως  όλα γίνονται αντιληπτά αργά ή γρήγορα θα συναντηθούν..

Το γερμανικό επικυρίαρχο Κράτος έχει ένα βασικό κανόνα. Δεν επενδύουν απλά αλλά δημιουργούν  διεφθαρμένα  καθεστώτα με απολύτως ελεγχόμενους στρατούς πολιτικών, δημοσιογράφων, κάθε είδους αξιωματούχων  κλπ  που θα εξυπηρετούν σε βάθος χρόνου τις στρατηγικές τους και δεν θα επιτρέπουν οποιαδήποτε αμφισβήτηση..  

 Έχει την αξία του ένα βίντεο από τον πρώην υπουργό Βαρυφάκη που περιγράφει στην επιτροπή για τη Siemens, ένα μέρος αυτής της στρατηγικής  αναφερόμενος στη Siemens που στην Ελλάδα έχει ολοκληρωτική ασυλία (πολιτική, δικαστική, κλπ).

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.