Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Πήραν φωτιά τα Roof Garden. Μαζί (μας) έφαγαν Τσίπρας , Στουρνάρας.





Ξεβράστηκαν οι "ιδεολογικές" αγκυλώσεις μαζί με τις ανοησίες περί δικαιοσύνης,όπως πχ  ελέγχου του συμβιβασμού με τη Siemens, της λίστας Λαγκάρντ, των κλεφτοΔανείων, κλπ  που περιλάμβαναν τα πάλαι πότε φιλολαϊκά προγράμματα του σύριζα και έτσι η συνάντηση των αλητών του σύριζα με τον αρχιτραπεζίτη και τοποτηρητή των ξένων επικυρίαρχων στην Ελλάδα το Στουρνάρα, διεξήχθη σε ένα άριστο ... γεύμα.
Τσίπρας και Στουρνάρας συναντήθηκαν στις σάλες της Τράπεζας της Ελλάδας και έφαγαν μαζί και  με μεγάλη όρεξη, ανέργους, μικροεπαγγελματίες, μία κατσαρόλα γεμάτη φρεσκοκομμένους συνταξιούχους, κάτι ασφαλιστικά ταμεία, κάμποσα δις ανακεφαλαιοποιημένα ευρώ ιδανικά για στόματα τραπεζιτών,  ενώ για γλυκάκι κατέβασαν καμιά 15αρια αεροδρόμια ..
Στο γεύμα παραβρέθηκε και ο Δραγασάκης με κύριο μέλημά του κάθε φορά που οι Τσίπρας και Στουρνάρας μπούκωναν απο το φαί , αυτός έτρεχε και τους χτύπαγε στην πλάτη για να συνεχίσουν το μεγάλο φαγοπότι..

Πρέπει να θεωρείτε βέβαιο ότι η βία και η βίαιη φτωχοποίηση  κατά των πλατιών κοινωνικών στρωμάτων θα γιγαντωθεί το επόμενο διάστημα και η συμμορία του σύριζα και των συν αυτό μνημονιακών αλητών,  προσπαθούν να συγκροτήσουν με όσο πιο συμπαγή τρόπο μπορούν  το δικό τους μέτωπο κατά της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.