Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Το Μαξίμου επισκέπτεται ο Τσίπρας. Σε συνεχή ακρόαση και επιτήρηση απο ξένους αξιωματούχους.

 



Καυτό διήμεροι για τον Τσίπρα και τη συμμορία του που επισκέπτονται κατόπιν συστάσεως το Μαξίμου για να τους δουν ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Αρχικά ήταν ο σεσημασμένος Μοσκοβίssι, ευρωπαίος επίτροπος ο οποίος έδωσε εντολές για άμεση λήψη συνεχών αντικοινωνικών μέτρων υπό την επικοινωνιακή  ονομασία προαπαιτούμενα  τρίτου Μνημονίου ενώ τους δόθηκαν εντολές και για τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων τις μαζικές κατασχέσεις , πλειστηριασμούς κλπ . Ο Μοσκοβίssι ενέδωσε οδηγίες και σχετικά με το μέλλον του ελληνικού χρέους σύμφωνα με τις οποίες δεν προβλέπεται κάποια αλλαγή. Το ότι η ελληνική Βουλή έχει σχετικό πόρισμα βάση του οπίου  το χρέος έχει κριθεί  παράνομο και προϊόν απατεώνων κατά της Ελλάδας,  έχει προσωρινά απαγορευτεί ως θέμα αναφοράς και από τους ξένους επικυρίαρχους όπως ο επίτροπος αλλά και από τους ντόπιους Κουίσλγκ σαν τον Τσίπρα και τη συμμορία του.
Απο σήμερα τους αναλαμβάνουν επιθεώρηση και  οι σεσημασμένοι ευρωπαίοι καθώς και σοσιαληστές αξιωματούχοι, Σούλτς και ο πολύς Ασελμπορν..  Ο Σούλτς δεν πρόκειται να σναντηθεί με κανένα από τα υπόλοιπα κατακάθια των ντόπιων σοσιαληστών (πχ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ , Λεβέντης) καθώς θεωρείτε πως η συμμορία του Τσίπρα καλύπτει πλήρως αυτό το χώρο..
Ρε παιδιά! σταματάτε τις ανθρωποθυσίες στο Αιγαίο..

Κατά τα τηλεοπτικά και χαζοχαρούμενα και καμώνοντας τον ευαίσθητο "πρωθυπουργό" και κυρίως τον "πρωθυπουργό", ο Τσίπρας δήλωσε περιχαρής πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η ανθρωποθυσία στο Αιγαίο  και υποσχέθηκε και πέντε μέτρα περισσότερο φράχτη στον Έβρο.. Ενώ απαντώντας εμφατικά σε δηλώσεις  του επικεφαλή  των ανθρωποκυνηγών της Frontex για συλλήψεις προσφύγων και προφανώς φυλάκιση τους ,  συμφώνησε σιωπηλά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.